Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki związek ma jakąś przyszłość?

Polecane posty

Gość gość

Znają się ok 9 lat.Najpierw ona go zdradziła,ale się zeszli.Potem on ją zostawił dla innej,ale po roku znowu się zeszli.Potem się zaręczyli,ale zaręczyny zerwali,bo on znalazł sobie inną.Teraz wrócili do siebie i staraja się o dziecko.

Gość gość
P******* są. Nic z tego nigdy nie będzie.

Gość nie naiwna
haha ale dno :D patologia ciągnie do patologii

Gość gość
według mnie też nie,tylko mi szkoda tego dziecka jak już będzie

Gość gość
Ze tkwia w toksycznych relacjach,patologicznych ktores z nich mial rodzica alkoholika

Gość gość
nie, nie ma :D

Gość gość
Nie bedzie z tego nic... Jak zwiazek raz sie rozpada to nie ma szans na przetrwanie po powrocie... Drugi raz do tej samej rzeki sie nie wchodzi

Gość gość
nie szanujesz się robiąc sobie dziecko z kimś kto cię zdradzał, dla mnie to obrzydliwe, bym się brzydziła takiego ru\chacza i jeszcze robić sobie z takim dziecko? po co? a potem samotna matka, zdradzana, ty sama w domu z dzieckiem, a on na babach, co w tym fajnego bo nie wiem? aż taką masz wściekliznę macicy, że musisz koniecznie dac się zapłodnić byle komu? nie wiem po co chcesz miec z nim dziecko.

Gość gość
Nie są dla siebie odpowiedni tak delikatnie mówiąc.

Gość gość
a co powiesz o takim związku? - ona go okłamała co do swojej tożsamości- wykreowała sobie ile ma lat, gdzie studiuje, gdzie mieszka, czym się zajmuje- skłamała ze wszystkim, on jej wybaczył - chciała go wrobić w ciążę, której nigdy nie było, oszukała wszystkich swoją rodzinę, jego rodzinę, przyjaciół, znajomych, wszystkich, on jej wybaczył - ona spowodowała, że skłócił się z całą rodziną, nie ma już znajomych, nie wychodzi na imprezy, robi to co ona mu każe - ona sprowadziła się do jego mieszkania, a on ją utrzymuje, jednocześnie spełnia każdą jej zachciankę - ona spowodowała, że pobił kolegę i dostał wyrok w zawieszeniu - zdradziła go w kiblu na imprezie z jego kolegą, oczywiście wypiera się że do niczego nie doszło.. - ona robi wszystko, aby on był zazdrosny..o wszystko - jest psychopatką, egoistką, nie panuje nad emocjami, wyzywa wszystkich dookoła, nikt jej nie lubi i uważa za fałszywą s.u.k.ę on ją kocha... co o tym sądzisz?

Gość gość
Prawdziwa miłość