Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdrosny kolega mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Być może to głupia sprawa i dla wielu z Was bez sensu i większego znaczenia. Mój facet z coraz większym rozmachem zaczyna spędzać o wiele za dużo czasu ze swoim najlepszym kolegą. Na sam dźwięk jego imienia szlag mnie trafia. Ten zazdrosny o ich dawne relacje sprytnie nim manipuluje. Wyciąga go z domu jeśli tylko nie ma nic lepszego do roboty z kolei moje zamroczone kochanie nie widzi w tym nic złego. Rozmawianie z nim na ten temat nie przynosi większych skutków bo koniec końców i tak biegnie na każde skinienie swoje koleżki. Znacie jakiś inteligentny sposób by zagrać na nosie zazdrośnikowi i przyciągnąć znów do siebie faceta? Darujcie sobie wszelkie złośliwości bo to nie wniesie w dyskusję żadnych korzyści:)

Gość gość
Z tego co widze to Ty jestes zazdrosna :(

Gość gość
No ,ale przeciez facet nie bedzie z Toba siedzial 24h na dobe,jak czesto ten Kolega go wyciaga?

Gość gość
Uwierz, że nie :)

o jaaa, jak bym czytała o moim przypadku:) dziewczyno mam to samo ..;)) to jaa go irytuje tym ze mowie " fajnie ze on do Cb dzowni jak jestesmy razem i ty zrywasz sie i widzisz tylko jego, znowu nie bd sami tylko on sie wtrynia, pewnie niech on bd ważniejszy... po co do mnie przychodzisz skoro i tak zaraz do niego pojdziesz.. .... i moj chlopak sie wtedy irytuje strasznie, tylko akcentuje te słowa i ze złoscią mowie, i to dziala;)

Gość gość
O 24 mogę sobie pomarzyć. A jak często? Ostatnio całe weekendy należą do niego z czego nawet godziny dla mnie.

Gość Maec
Jakie sprytne sposoby? Jak uważasz, że przez spędzanie czasu z kolegą/przyjacielem twój "facet" Cię zaniedbuje to mu to *komunikujesz*. O ile żadne z was nie oszaleje na punkcie naprawy tego i ich kontakt się nie urwie, to ten kolega również zrozumie to że i na kobietę czas trzeba poświęcić. Jeśli znają się od lat, to w żadnym wypadku nie powinnaś czuć się upoważniona do rozwalania tejże przyjaźni.

Gość gość
Nie zamoerzam niczeg rozwalać. Ale jeśli tamten ma spędzić czas z dziewczyną to moja biedotka nie jest w żaden sposób w stanie odciągnać go od tego zamiaru. Sprawa wygląda tak, ze tamten rzadko widuje się ze swoją d**ą i zaboja sobie czas kolegą.

Gość Maec
No i teraz jak to wiemy to dodatkowo sama sobie dałaś argument, że nie trzeba poświęcać czasu z dziewczyną dla kolegi, bo on tego nie robi. Tak na wszelki wypadek jakby twój własny partner miał jakieś wątpliwości czy to wypada.