Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam znajomą co ma prawie 26 lat na karku i rozpoczyna drugi kierunek studiów

Polecane posty

Gość gość

dziennie. Wprawdzie ma pracę, którą spokojnie może pogodzić z uczelnią, ale dla mnie to i tak dziwne, że w tym wieku się jej chce. To przecież nie pora na edukację, trzeba raczej myśleć o założeniu rodziny i poważnych obowiązkach :/

Gość gość
Dla mnie to niepoważne w tym wieku jeszcze studiować. Kiedy ona założy rodzinę i się ustabilizuje?

Koło 30stki? Skoro ma 26 lat, nie ma dzieci, to ma siły i czas realizować sie na innych płaszcZYZNACH, A RODIZNY NIE ZAKŁADA SIE, BO wypada, TYLko gdy nadejdzie odpowiednia pora i odpowiednia osoba.

Gość gość
kretyni prowokatorze , tak to jest jak sie kończy wiejskie komiczne szkoły typu seminaria na mojej uczelni chodzą 3 przyjaciółki wwieku 60 i 70 lat bo interesuję i ciekawi je kierunek , cóz za podłośc

Gość gość
nie każdy przed 30 chce zakladac rodzine :D może woli postawić na kariere

Gość gość
21.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość dziennie. Wprawdzie ma pracę, którą spokojnie może pogodzić z uczelnią, ale dla mnie to i tak dziwne, że w tym wieku się jej chce. To przecież nie pora na edukację, trzeba raczej myśleć o założeniu rodziny i poważnych obowiązkach :/ 21.04.14 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu Skoro jej sie chce, to po co szukasz problemów? Laska pracuje i realizuje swoje hobby - drugi kierunek. 21.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dla mnie to niepoważne w tym wieku jeszcze studiować. Kiedy ona założy rodzinę i się ustabilizuje? 21.04.14 [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu Koło 30stki? Skoro ma 26 lat, nie ma dzieci, to ma siły i czas realizować sie na innych płaszcZYZNACH, A RODIZNY NIE ZAKŁADA SIE, BO wypada, TYLko gdy nadejdzie odpowiednia pora i odpowiednia osoba. 21.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość kretyni prowokatorze , tak to jest jak sie kończy wiejskie komiczne szkoły typu seminaria na mojej uczelni chodzą 3 przyjaciółki wwieku 60 i 70 lat bo interesuję i ciekawi je kierunek , cóz za podłośc Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
A co Cie obchodzi kiedy zalozy rodzine? A moze w ogole nie chce tego robic? Nie wtracaj sie do jej zycia. A poza tym to chyba prowo bo nie wierze ze są aż tak wscibskie laski jak autorka

Gość gość
No i? Zazdrościsz czy jak?

Gość gość
no tak najlepiej niech fagas utrzymuje żonke,a ta niech sie rozłozy i liczy sie z jego zdaniem

Gość gość
Dziewczyna oczywiście z nikim nie jest w związku ani nic nie wskazuje by miała być. Tylko edukacja jej w głowie. Śmieszna jakaś. Ja jestem w jej wieku i mam już 2 dzieci i męża, skończyłam studia w prawidłowym wieku i tak ma być. Ona chyba myśli, że studia zastąpią jej faceta.

Gość gość
ja mam 50 i kończe 2 rok

Gość gość
Stara, a niepoważna.

Gość gość
"Tylko edukacja jej w głowie" A tobie tylko pieluchy. Co ci do tego co ona robi?

Gość gość
widac ze jej zazdroscisz

Gość gość
Nic mi do tego, po prostu śmieszą mnie takie panienki, które myślą, że karierą zastąpią rodzinę i dzieci. Na studia jest czas od 19-24 lat, potem to trzeba już myśleć o poważnych sprawach.

Gość gość
a może chce podnieść swoje kwalifikacje? Może potrzebuje do awansu, chce pracować na innym stanowisku? niektórzy mają ambicje.

Gość mrsHouse
Panna ma 26 lat na karku????? To cud, ze jeszcze zyje:-D:-D:-D:-D

Gość gość
autorko jesli chodzi o ciebie to dobrze ze nie zrobilas tak jak ona, jestes taka glupia ze studia i tak ci nie pomogly i nastepne nie pomoga

Gość gość
dla Ciebie studia to czas imprez, dawania dopy i inne niepoważne sprawy, a Twoja znajoma w odróżnieniu od Ciebie idzie na studia żeby się czegoś nauczyć.

Gość gość
Jaki kierunek studiowałaś autorko? Pracujesz w zawodzie czy siedzisz z dziećmi w domu na utrzymaniu męża i z nudów tworzysz durne prowokacje?

Gość gość
ojej, to z***biscie, ze laska jest ambitna i popieram kazda osobe, ktore doksztalca sie i niewazne czy ma 20 lat czy 70 lat co za zascianek:o

Gość gość
To wy jesteście głupcy. Ja stawiam na wartości rodzinne i uważam, że ludzie, którzy nie zakładają rodziny przed 30 są niepoważni. Na starość zostaniecie sami i waszymi dyplomami będziecie mogli sobie podetrzeć d**ę.

Gość gość
a co tej jakies cudne kryterium? zakladac rodzine moze spokojnie po 30 r.z., to nie wioska i wtedy jak znajdzie wlasciwego partnera, a nie z pierwszym lepszym slub i pileuchy a pozniej lament, ze odszedl do innej

Gość gość
Co do wartości dyplomów na polskim rynku pracy to zgodzę się z autorką. Można się nimi podetrzeć.

Gość gość
Poważne sprawy autorki :D Co cię to interesuje co ona robi?

"Nic mi do tego, po prostu śmieszą mnie takie panienki, które myślą, że karierą zastąpią rodzinę i dzieci. Na studia jest czas od 19-24 lat, potem to trzeba już myśleć o poważnych sprawach." puknij się w pusty łeb. jesteś ze wsi, prawda? z takiej zabitej dechami, gdzie kobieta musi w pewnym wieku wyjść za mąż (bo inaczej będzie starą panną) i zająć się śmierdzącymi pieluchami, żeby nie odstawać od innych wiejskich matek polek, nie?

Gość dupadupadupaaaaaaa
no i gites

Gość gość
co za prostackie podejscie. Jak 26 lat to juz zycie skonczone? A niech sobie idzie na drugie studia, a nawet na trzecie. A ty w tym czasie siedz i sie dziw :/

Gość gość
Pusta jakaś ta autorka. A kto ustalił jakieś prawa, kiedy studia, kiedy rodzina? Nos w swoje sprawy!