Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak okazać facetowi zainteresowanie? Faceci wypowiedzcie się

Polecane posty

Gość gość

Skoro delikatne sygnały do was nie trafiają, nie rozumiecie ich i nie zauważacie, a otwarte zaproszenie na randke czy sex odpada, bo dziewczyna wg was jest wtedy puszczalska i sie nie szanuje? To co mamy robic? Cos posredniego, ale co, moze wytlymaczycie?

Gość gość
Ja nierobie problema. Wez butle wina wpadnij domnie ,zostaniesz do rana i juz bedziesz moja laska:-)

Gość gość
Akurat w tej sytuacji nie zacznie dzialac, bo mysli ze kocham innego. Sama mu o tym powiedzialam miesiac temu

Gość gość
to prawda, lepiej nic nie robić, no chyba, ze chcesz płakać, tak jak ja całe swięta bo byłam zdecydowana go zaprosić - chcialam wiedzieć na czym stoję, 2 dni myślał i stwierdził, ze nie ma czasu... nigdy więcej pierwszego kroku!!! nigdy !!!

Gość gość
Ale my jesteśmy dobrymi znajomymi i mam podejrzenia, że on się we mnie podkochuje... Jednak ja meisiąc temu opowiadałam mu, że się w kimś zakochałam itd :O tyle ze nic z tego nie wyszlo i dość szybko mi ta milostka przeszla. A ja z moim znajomym ostatnio spedzalam bardzo duzo czasu i chyba sie w nim zadurzylam... A on ciagle mysli ze ja kocham tamtego, nawet niedawno wspomnial o nim, ze "jak juz z nim bede w zwiazku to..." mial na mysli tamtego kolesia

Gość gość
Leżeć i pachnieć.

Gość gość
jak mu powiedzialas to on teraz wie to co mu powiedzialas glupia cipko 🖐️

Gość gość
To co mam zrobic?

Gość trumna trup denat 666
Historie typu: "On nie chce jej, a Ona nie chce jego!". O samca alfa koleżanki się biją i szarpią za włosy pijane i naćpane! Dajcie mi buziaczka babsztyle!

Gość gość
Blagam odpowiedzcie cos...

Gość gość
Blagam odpowiedzcie cos...

Gość Taki_jeden_964
Co to są te delikatne sygnały ?

Gość gość
Schlaj gostka, oblej się feromonami i będzie ok :D

Gość gość
Delikatne sygnały czyli spędzanie z nim czasu. Szczere rozmowy, zarty, lapanie za reke, pomaganie w wielu rzeczach, zapraszanie na imprezy

Gość Maec
Po pierwsze, dajemy delikwentowi do zrozumienia, że poprzedne zauroczenie jest za Panną. "Ten XXY naprawdę był głupi/dziwny/ch**." Po drugie, przyjmujemy taktykę: - Taktyka na dziewczęcość : Nie mów nic bezpośrednio, ale spędzaj z nim czas, staraj się łapać jego wzrok spojrzeniem, a jak ci się uda na parę minut dłużej, przygryzaj dolną wargę i delektuj się rumieńcem pana VVX. - Taktyka na bezpośredność : Zaraz po oświadczeniu o zakończeniu zauroczenia panem XXY, oświadczamy paniczowi VVX "Teraz szukam kogoś na serio i na dłużej. Jesteś brany pod uwagę. Nie s******l tego". - Taktyka na "drinki" : Idziecie pić. Upewnij się, że panicz jeszcze nie jest tak nagrzany, żeby nie pamiętać, ale mu się wydaje, że jesteś zupełnie pijana (a ty kulturalnie po jednej lampce wina będziesz). Tradycyjnie puściły ci hamulce i nieomal drzesz mu się w twarz "jaka ja głupia byłam, że leciałam na XXY, a nie na ciebie" itepe. Taktyka zwłaszcza wskazana jeśli taktyka na dziewczęcość uparcie nie wychodzi.