Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszkamyszka

tak bardzo chuda i ... :(

Polecane posty

Gość kaszkamyszka

Dzien Dobry postanowilam napisac watek dla bardzo (chudych)poniewaz ja siebie juz nawet nie moge nazwac szczupla! jestem wychudzona mam 25 lat 170cm zwrostu i waze 35kg:/ po urodzeniu 2 dzieci wygladam jak bym miala 11 lat :/ kiedys bylam piekna i wygladalam kobieco teraz nie mam ochoty patrzec w lustro i nie czuje sie kobieta dla mojego meza:(:(:( co ja mam zrobic nic nie pomaga jem normalnie itp czy ja juz zawsze taka bede i co zrobic zeby sobie pomoc czy jest cos co mi jeszcze kiedys pomorze ? myslalam aby zaczac jesc tabletki antykoncepcyjne ze moze po nich zaczne tyc.. :( jak narazie nigdy ich nie bralam zawsze zabezpieczamy sie prezerwatywami a dzieci byly oczywiscie planowane! prosze o jakies rady,pomoc czy jest ktos kto tez ma taki problem?

Gość gość
Dziewczyno ty masz anoreksje,gon do jakiegos lekarza nie wiem ale zrob cos ty masz dwoje dzieci. Ja mam 158 cm i waze 47 kg tez mam dwoje dzieci,corka ma ponad rok strasznie schudłam po niej (a przytylam w ciazy ponad 30 kg) chociaz ja sie teraz dobrze czuje ale 35 kg przy twoim wzroscie to skóra i kości. Nie masz wstretu do jedzenia?

Gość kaszkamyszka
chodzi o to ze jadamy bardzo zdrowo wieczorami slodyczne,chipsy itp nie mam anoreksje!! u lekarza bylam porobil kilka badan i wszystko wyszlo ok:/ nie czuje sie zle mam ochote na jedzenie itp wiec lekarz stwierdzil ze nie ma sie czym przejmowac taka juz jestem i tyle..

możesz również chudnąć przez to, że masz szybką przemianę materii. zrób sobie badania na tasiemca i te sprawy, bo jeśli jesz i wgl to coś jest nie tak.

Gość kaszkamyszka
ale ja tak bardzo chcialabym przytyc wszystkie ubrania ze mnie leca! o ubraniu sukienki lub spodenek w lecie nie mam nawet mowy wygladalabym jak wieszak :/

chudnie się nie tylko od antykoncepcji. chyba również jak bierzesz hormony to można przytyć. ale poproś lekarza o badanie jakichś robali, bo nic nie wiadomo.

Gość gość
ktoś ci napisał żeby zrobić badania na tasiemca to zrób, ja jeszcze dodam od siebie endokrynologa, ale lepiej siedziec na cafe i pisać jakieś marne prowo