Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5dominika59

Czy on też coś do mnie czuje?

Polecane posty

Gość 5dominika59

Mam 15 lat mój kuzyn 16 i okropnie mi się on podoba. Czuje do niego ogromny popęd seksualny co czasem jest aż głupie xd Mam tak zwłaszcza w nocy.Jest moim kuzynem więc przyjeżdżam do niego na wakacje i wtedy śpię z nim w łóżku bo spaliśmy w jednym łóżku od dziecka gdy do niego przyjeżdżałam i tak jakoś zostało. Wtedy ja nie mogę wytrzymać, udaje ze śpię i dotykam go w miejscach intymnych i wgl :x nie wiem w sumie czy on wtedy śpi czy tez tylko udaje. Jeśli udaje to tez mu się to podoba bo nic z tym nie robi, czasem nawet sam kładzie dłoń na moje udo, przysuwa się do mnie itp. ale może on w odróżnieniu ode mnie naprawdę śpi.xd kiedy gramy na komputerze to dotyka mnie nogami lecz jak mamy ręce na klawiaturze to zawsze specjalnie mówi mi że musi zmienić ustawienia klawiszy, żeby były moje ręce od jego jak najdalej, żebym mu nie przeszkadzała. Jak napisze do niego na facebook'u to albo odpisze po jakiejś godzinie, albo wcale, albo coś typu spoko, nie wiem itp (jest on w sumie dość nieśmiały jeśli chodzi o dziewczyny, ani nie jest nigdy jakiś napalony czy coś) i mam takie pytanie czy on coś do mnie czuje czy tylko to z mojej strony?

Gość gość
napalOna myśląca nie tym co trzeba

Gość gość
nawet jakby coś czuł(chociaż mi się nie wydaje) to przecież twój kuzyn sieroto

Gość gość
Do nauki ciemnoto ,a nie kuzyna po jajach macasz!

nie myślże o tym.. to kazirodztwo.. na dodatek masz dopiero 15 lat..