Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pracuje w nieruchomościach i powiem wam, że zazdroszcze ludziom mieszkań i domów

Polecane posty

Gość gość

Niektorzy mają przepiekne posiadłosci, apartamenty, jacuzzi, marmury, cuda na kiju :( i czesto są to młodzi, samotni ludzie Ostatnio byłam w takim mieszkaniu, wlasciciel ? młody samony chłopak, niewiele młodszy ode mnie (mam 29 lat) a mieszkanie ? cudowe 149 metrow, mozna rowerem po nim jezdzic, urządzone jak w filmach zal mi d**e sciska, ze zarabiam marnie i nigdy sie czegos takiego nie dorobie :( skad oni mają pieniadze ? :(

Gość onieśmielasz mnie jak nikt
od rodzicow>?

Gość gość
wielu jeszcze rodzicó robi przekręty, w gminach. Wykupują za groszę dosłownie meiszkania a potem szybko sprzedają. ZUSsie też wiele przekrętów, łapówki. stąd w Polsce nie ma na NFZ, a Tusk, zamiast rządzić sobie śpiewa z radości, ile już nie nachapał.

Gość gość
pewnie ma bogatych rodziców albo mieszkanie po babci, cioci, niestety nie każdy ma to szczęście. Jak nie mając mieszkania założyć rodzinę? Nie mówię o jakimś apartamencie jak ty opisujesz autorko, ale ludzie nie mają nawet głupich dwóch pokoików z kuchnią i łazienką, żeby sobie razem zamieszkać i planować wspólną przyszłość. Bo wynajmować nie każdemu się opłaca, cała pensję oddawać wynajmującemu.