Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra zdradza narzeczonego, zrobić coś z tym czy zostawić ?

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra od zawsze zachowywała się jak szmata, nie chodzi tu o to, że ją wyzywam tylko po prostu, ona taka jest, zawsze spotykała się z kilkoma chłopakami na raz, sypiała z nimi... Teraz ma narzeczonego i poza nim ma chyba z dwóch kochanków. Wiem o tym bo ona wcale się z tym nie kryje, mi normalnie o tym gada, strasznie szkoda mi tego jej narzeczonego, bo on ją naprawdę kocha, Ona ma jakieś humorki i nie będzie mu odpisywała ani odbierała telefonu i on od razu przyjeżdża. A też nieraz jest tak, że ona jest z tym którymś kochankiem, a narzeczonemu nie odpisuje i on wtedy do mnie pisze co z nią i wymyślam, że śpi czy coś ( dzwonię do niej wtedy i mówi, żebym mu tak napisała ) nie wiem czy dobrze robię, może trzeba mu powiedzieć prawdę ?

Gość gość
Prawdy nie musisz mówić, po prostu przestań kryć siostrę. Niech się sama tłumaczy przed narzeczonym. Możesz powiedzić siostrze że Ciebie nie interesują jej podboje i nie słuchaj. Chyba że Ciebie to w jakiś sposób kręci. Jeśli coś powiesz, wyjdziesz na zazdrosną. Oni się pogodzą a Ty na zawsze zostaniesz "tą gorszą". Któraś z was musi być tą modrzejszą. Może Ty? Zajmij się swoimi sprawami. Narzeczonego nie żałuj bo on też ma oczy i intuicję.