Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zadzwoniła do mnie kobieta i podała się za kochankę męża

Polecane posty

Gość gość
ciekawe dlaczego zadzwoniła do żony a nie przyszła osobiście? :D

Gość gość
Cladziu nie każdy tel ma blokadę wyświetlacza coś się tak obruszyl :)

Gość gość
Osobiście to na potrzeb swój ma obowiązek się stawic

Gość gość
i co znasz nr. tel do żony kochanka?

Gość gość
znałaś?a co już zapomniałaś?

Gość gość
Niestety ryzyko ze można wpaść jest duże, na każdym kroku to się zdarza.... Nawet najbardziej przezorni wpadają

Gość gość
Nie starałam się zapamiętac, miałam na kompie w pracy, kochanek coś mi na tel żony podał do kontaktu służbowego, sądził ze się nie zorientuje i nie zapamiętam nr sprawy A pamięc mam dobrą

Gość gość
Baba miała prymitywny plan, że jak zadzwoni do żony, przedstawi się jako kochanka i trochę pozmyśla to żona wywali męża z domu, a ona go natychmiast przenocuje, a następnie prygarnie

Gość gość
claude speed- kombinator :D

Gość gość
Nie starałam się zapamiętac, miałam na kompie w pracy, kochanek coś mi na tel żony podał do kontaktu służbowego, sądził ze się nie zorientuje i nie zapamiętam nr sprawy A pamięc mam dobrą x taaa na pewno ci kochanek podał tel do żony i nie blokował przy tobie telefonu. przestań zmyślać :D

Gość gość
Możliwe ale też chyba chodzilo jej o coś innego chciala się na nim zemścić bo d**ej z niego

Gość gość
Miał coś za zone załatwic i musiał podać jej tel, ale nie mósił ze to jej te tylko sciemnial, coś ty przecież nikt by celowo nr nie podał

Gość gość
a do mnie mezczyzna i podal sie za kochanka meza od poczatku rozmowy sie nie krepowal

Gość gość
I słusznie

Gość gość
Masz męża homoseksualiste?

Gość gość
Odpowiedz nam

Gość gość
ta jasne najpierw kontakt służbowy a poźniej za żone coś miał załatwić. ale ściema :D

Gość gość
Ta sciema, niech ci będzie, wiesz lepiej jak było

Gość gość
Autorko,napisz co z kochanką ;)

Gość gość
Ta sciema, niech ci będzie, wiesz lepiej jak było x wymyśliłaś sobie kochanka i się pogubiłaś z lekka :D

Gość gość103
dobry topic

Gość Klora
Nie martw się! Może jak mąż wróci z delegacji to wprost zapytaj się czy zdradza Ciebie z inną. Jeśli się wyprze powiedz mu o tym anonimowym telefonie. Możesz jeszcze parę dni go "pośledzić" :) Może się czegoś dowiesz. Nie mam innych pomysłów.

Gość gość 109
Niestety ale trzeba z mężem porozmawiać, powiedz mu co się stało i zapytaj o zdanie. Czy podejrzewa kto to może być? Skąd taka sytuacja oraz czy cała historia jest prawdziwa. Bądź trochę ponadto, bo rezultat może być różny. A jeśli wolisz najpierw sprawdzić go na własną rękę, sprawdź numer w telefonie męża, będziesz miała imię i nazwisko, jeśli wpisał sobie numer do książki telefonicznej. Później zapytaj o konkretną kobietę.

Gość MalaMi1986
Claude speed ....mogł jej zalezc za skore nie przeleciec...ale mogła sie zemscic wlasnie dla tego ze jej nie przeleciał..ile jest takich suk co to jak nie dostana tego co chca mszcza sie..i nie problem dla nich rozbic malzenstwo...! ja miałam podobnie..! moj maz pojechał w delegacje..znam cały jego zespoł z ktorym pracuje! i doszła nowa ! moj maz na nia mowił "nowa" (zreszta dostała te posade tylko dlatego ze slizgała siepo k*****e szefa nota bene Naszego kumpla ktory ma dzieci i zone) i co ...przyszła do mnie do domu byłam wtedy bo corka była chora...pojawiła sie przed mezem (od dzwonił 15 min wczesniej ze jedzie na zakupy zebym wysłała mu liste) zaprosiłam ja do domu a ona mowi ze jest w ciazy z moim mezem ...zrobiłam jej kawe..dałam chusteczki bo zalewała sie lzami ! :) i ja mowie ale jak to z moim mezem ? z moim ? jestes pewna ? a ona ze tak ze to sie stało na poprzedniej delegacji! a ja ze czy napewno :) i pokazałam jej karte wypisowa ze szpitala :) moj maz miał wazektomie:] a ona ze to nie mozliwe...z*****am ja złapałam za włosy i wyrzuciłam :) moj maz jak podjechał pod dom był w szoku jak ja zobaczył i mowie mu a on w smiech ze takiego s****wa by nie dotknał i ze spała na delegacji ale ze szkoleniowcem bo na sniadaniu opowiadał ze miała nieogolona picze :D