Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIĄŻA KRWAWIENIA Zgłupiałam

Polecane posty

Gość gość

Przyszłe mamy i te które już przywitały swoje maleństwa na świecie :) moje pytanie dotyczy krwawienia podczas ciąży które podobno można pomylić z okresem.Staram się o dziecko z moim partnerem i dla mnie ciąża to brak krwawień a tym bardziej takich które łudząco przypominają miesiączkę a na necie wiele jest wypowiedzi o "okresie " w czasie ciąży W co tu wierzyć??

Gość gość
Moja mama miała okres do 4 miesiąca będąc w ciazy ze mną.

Gość gość
Mnie też wydaję się,że tak być nie moze. Krwawienie,a raczej chyba plamienie kojarzy mi się z implantacja zarodka,bądź gdy coś się dzieje nie tak. Krwiak jakiś czy coś.

Gość gość
Mogą być krwawienia przypominające okres ale jeśli jest ciąża to musowo trzeba sprawdzić jaki jest ich powód. Nie można tego absolutnie samodzielnie uznać za normę. w takim przypadku lekarz musi to zbadać.

Gość gość
Bo mam wątpliwości mimo tego okresu ale nie wiem czy sens sprawdzać

Gość mosiaczek1
autorko,a czy Twoj okres budzi jakies zastrzezenia? Bo jesli jest taki jak zawsze, to chyba nie ma co sprawdzac...

Gość gość
Chyba właśnie wręcz był dłuższy zawsze mam 3dni teraz 6 i strasznie się ciapał na brązowo ale bardziej chodzi mi o ból brzucha pleców po okresie a najgorzej jest wieczorami chyba że coś w ogóle nie tak w innym względzie