Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam faceta a lubie seks i mam straszna chcice , co zrobic ?

Polecane posty

Gość gość

jak sobie z tym poradzic ?

Gość gdyby urban nosil turban
marzy ci sie nocleg w Wisle z przyjaciolmi? :classic_cool:

Gość gość
Pomoże ci dobry przyjaciel z sexszopu taki z 25cm

Gość galimim
skąd jesteś?? może mógłbym Ci pomoc

Gość DamianOln
jak masz chęć to napisz mariankowalski.91@o2.pl ja wysoki, dobrze zbudowany i chetnie cie zaspokoje :)

Gość ŚmirdzoncyWiesiek
Morzesz u mnje wyżucać gnuj jest durzo roboty to pszejdzie myślenie takie ewentualnie pujdzierz pod sklep u nas tam bendzie stefan on ci pomorze

Gość gość
Jesteś chociaż ładna pokaż co masz .......po wewnęcznej stronie uda

Gość gość
jak to co robić znaleźć sobie przyjaciela ;)

Gość gość
chętnie zostanę Twoim przyjacielem tylko co z tą chcicą zrobisz?

Gość gość
ucz się kontrolować popęd i czekaj na odpowiedniego .Jeśli tak będziesz podchodzić do życia to nie zdziwię się jak zostaniesz nimfomanką . Uzależnienie nigdy nie jest dobre.

Gość gość
wybierz sie na dyskoteke, tam pelno chetnych albo do burdelu albo kup se albo w ostatecznosci umow sie z DamianOlm

Gość gość
Stań pod latarnią a na pewno trafi się potrzebujący i kilka złociszy zasili budżet.

Gość gość
Ja bym chciał tu na początek popisać. Która ma ochotę to jestem :)

Gość Starowuj
może rzeczywiście masz powołanie do najstarszego zawodu? A czy to będzie przez net, na domówce w agencji czy pod lasem - wybór należy do ciebie. Bussines & Pleasure!

Gość ewa odeszla
gdzie prostytutka odrazu?dziewczyna ma ochote i jesli ma kolege to niech bierze sie za niego....ja sama mam chcice i nawet bym sie puscila lekarzowi w karetce...

Gość gość
Poszłam kiedyś do dermatologa,bo małe znamię zrobiło mi się przy pępku a skończyło się na zajeeebistym sexie w gabinecie i przez pół roku jeszcze się spotykaliśmy, szkoda że miał żonę,ale co tam,fajno było.

Gość ewa odeszla
i ty wlasnie jestes takiego zdania jak ja,tez bym mu tam lizala jak bym byla na twoim miejscu,wszystko mnie rajcuje i z pilotem w kabinie i z lekarzem

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam 18 lat i poszukuje milego Pana z kultura osobista na sex telefon. Tutaj są moje fotki i nr tel:http://sexphone.pl/32.html. Jesli podobnie jak ja strasznie podnieca Cie cos takiego zadzwon, a obiecuje, ze moje jeki podczas masturbacji sprawia, ze poczujesz sie jak w niebie :)

Gość gość
Ktoś chętny na sex telefonik? Jestem Alicja, moja fotka jest na http://sextelefon.org.pl/ , jestem duga od góry. Jestem otwarta na eksperymenty i nowe seks zabawy, bardzo lubię wibratory, kajdanki i odgrywanie roli. Ze mną sex telefon będzie na pewno niezapomniany i na pewno Twój k***s zostanie zaspokojony wiele razy. Czekam na ciebie praktycznie o każdej porze, więc po prostu zadzwoń misiu:)

Gość gość
Mam cały czas chcice a nie mam z kim...może jest jakaś napalona kobieta z okolic Raciborza? Moje gg 61187032 odezwijcie się...

Gość gość
29 lat, warszawa dobrze zbudowany, wysoki, przystojny chojnie obdarzony mam wolne lokum scriptor.dada@gmail.com

Gość gość
Mozesz popiescic c**eczke nawilzonymi paluszkami, usiasc w brodziku/wannie skierowac strumien wody z sluchawki na cipke i kierowac wode z gory na dol na lechtaczke, troche to moze potrwac, ale orgazm wspanialy! Mozesz kupic wibrator i masowac cipke albo poobcierac o cos miekkiego. Albo szczoteczka do zebow podraznic.

Gość gość
Myślisz że przez cztery lata sobie nie poradziła?;)

Gość gość
Przecież jest kilka portali randkowych i innych gdzie można poznać drugą połówkę. Wchodź i szukaj na pewno Ci się uda. https://zrzutka.pl/bz5jec