Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w wlasnych myslach

czy ratowac malzenstwo

Polecane posty

Gość zagubiona w wlasnych myslach

ktos z was probowal ratowac malzenstwo i czy sa takie szanse jAK przez to przechodziliscie???/

Gość gość
Malzeństwa nigdy nie powinno sie ratować,to jak nie świeży kawior.

Gość tak jakoś85
Jestem również ciekawa.

Gość gość
U mnie bylo tak-typowie ksiezniczkowate fochy, czepianie sie o wszystko, potem placze, grozby, prosby, klotnie, wyzwiska. I maz mial mnie dosc. w pracy poznal cizie, w ktorej sie zauroczyl, znalazlam ich rozmowy czule na komunikatorze. Dopiero mu pieklo urzadzilam. dostal w pysk, potem zaczelam szukac lokum dla siebie i dziecka i zaczelam sie pakowac. maz otrzezwial moment, z tamta przestal pisac, nawet gadac z nia w p[racy i powoli zaczelismy od nowa. Teraz, 3 lata po tym incydencie jest miedzy nami iodealnie, ja odpuscilam, nie jestem juz ksiezniczka, klocimy sie czasem, ale od razu znajdujemy kompromis, w lozku jest zayebiscie i nawet jestem wdzieczna tej dziuni, ze pokazala mi, jakiego fajnego faceta mam za meza :P

Gość Lenkaaa1986
Proszę obejrzyj koniecznie film pt. 'Próba ogniowa' z 2008r daje dużo do myślenia. Ja się na nim po płakałam... polecam wszystkim którzy myślą o rozstaniu. .. związek da się uratować wystarczy że jednej osobie będzie zależeć