Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Zauroczylam się w moim nauczycielu wf..

Polecane posty

To moja historia: mój pan, oczywiście od wf, nazywa się Adam i jest po 30(na oko), nie wiem dokładnie ile ma lat. Bardzo mało o nim wiem. Ma przystojna twarz, nawet bardzo. Trochę łysieje xd ale mimo to jest uroczy. Na początku nie zwracałam na niego uwagi, krótko mówiąc nie lubiłam go. Był surowy i zasadniczy, jest jednym z najostrzejszych nauczycieli w szkole. Ja jestem z wf baaardzo słaba. A mimo to, on nagle zaczął mnie motywować i doceniać, bo kiedyś ciągle się na mnie darł ;p Wszystkie dziewczyny z wfu zaczęły mi powtarzać ze on mnie strasznie podrywa. Pierwsza sytuacja: na każda dziewczynę mówi po imieniu, a na mnie wola " pani (moje nazwisko) i przy tym się słodko uśmiecha. Druga sytuacja: robiłam brzuszki,on podchodzi i pyta " masz twardy brzuszek?" Powiedziałam ze chyba tak to powiedział że on sprawdzi i wziął piłkę i lekko upuścił mi ja na brzuch. Po dźwięku powiedział, że niezły i się uśmiechał.Potem pokazał mi ćw na kręgosłup bo bal się ze się nadwyrężę.Trzecia sytuacja: ja i kilka dziewczyn dostało 1 z wf. powiedział ze ich nie wpisze tylko da nam szansę i to mówiąc to patrzył na mnie. No i czwarta: przy wszystkich powiedział do mnie " a pani jest w mojej sali na egzaminach (jest w mojej komisji) i taki roześmiany. Tłumaczył mi potem zasady gry i pyta czy zapamiętałam, ja ze nie to się śmiał(n kogo innego by krzyczał usmiech.gif i powiedział żebym w środę nie zapomniała przyjść do niego na testy. Oczywiście zniewalający uśmiech. Znowu. Powiedziałam ze o nim na pewno nie zapomnę..i się uśmiechnął po tych słowach. Coraz częściej łapie jego spojrzenia na lekcjach.W tym roku kończę gim. On ma żonę i dwoje dzieci ale podobno nie jest w tym związku szczęśliwy.. powiedzcie proszę czemu on mi to robi? Co mam zrobić żeby coś poczuł? Ale jeśli to nie możliwe to co mam zrobić żeby zapomnieć?

Gość gość
to jednak jestes w gimnazjum?