Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siedzę w domu kilka lat ,nie pracuję

Polecane posty

Gość elizją
podobno za ok 20 lat ZUS ma zbankrutować i nie zapewni ludziom bytu , ale nie jestem ekonomista , nie znam się , niektórzy politycy tak nawet mówią że matematycznie niemozliwe jest aby ZUS cały czas był wyplacalny

Gość elizją
15:20 - wydałas na kino i nie możesz odżałować wydanej kasy ? przykre , masz tak cięzko czy jestes skąpa ?

Gość gość
gośc a jak to zarabiasz w domu>???? poddaj mi pomysł:((

Gość gość
gośc a jak to zarabiasz w domu>???? poddaj mi pomysł:((

Gość gość
piszę Ci wyraźni9e , że zyje na zapięty guzik a nawet nie umiem go dopiąć

Gość gość
Kto wie ,czy rente dostaniesz....akcje tez leca w dol,bo Rosjanie nam do zupy pluja.....

Gość gość
na nerwic e i depresje renty daja?

Gość elizją
renty dają tylko na głowę, jesli ma się cos chorego z ciałem to nie ma na co liczyć, znam osobę po operacji serca poważnej i renty nie dostała a jak ma się cos nie tak z głowa i poprze dokumentami oraz pójdzie sie na komisję i zobaczą że czlowiek jest stukniety to dostanie rentę

Gość gość
ale ja stuknięta nie jestem, cierpie tylko każdego dnia, każdego dnia umeiram i sie boję, lękam

Gość elizją
a wykazujesz dokumenty od lekarzy ? historie choroby ?

Gość gość
BYLAM U PSYCHIATRY RAZ , tam dostalam jakies tabsy ale rzucilam swinstwem bo przez nie tylko gorzej bylo i upadlam na samo dno. bardziej po kardiologach latam i rodzinnych

Gość gość
współczuję siedzenia w domu, ja bym tak nie chciała :( to nie jest tak, że jak możesz to sobie siedzisz w domu. ja mogę, ale nie chcę... tzn w tej chwili siedzę, z dzieckiem, ale od października zamierzam iść do pracy, bo w domu człowiek się niemal cofa - ja potrzebuję kontaktu z ludźmi, rozwoju, ciągłego poszerzania wiedzy itp... wiadomo,że nie pójdę do pracy za 1200zł skoro nie muszę, ale żeby tak WCALE nie pracować? lepiej szukać czegoś rozwojowego powoli do skutku :)

Gość elizją
no jakbym siedziała z dzieckiem w domu to podejrzewam że tez bym się chciała wyrwać do pracy nie siedzę bezczynnie, znam ludzi, spotykam się, wykonuję również zlecenia prywatne klientom ale nie jest to majatek

Gość elizją
i znowu sobie siedzę, zjadłam na sniadanie jogurt malinowy i siedzę , nudno mi trochę, każdy dzień taki sam

Gość gość
a ja pracuje i pomimo, że jest ciężko to jest intersująco, jestem wśród ludzi. Walczę o przyszłość, a nie żyje w letargu. Kobiety nie roby nie nadają się na związek dłuższy.

Gość gość
Nie pracuje mieszkam za granica żyje z zasiłków i jest mi dobrze Mam czas dla siebie ńie z*********m na jakiegoś szefa mam czas na swoje hobby i h*j wam do tego