Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylematkaa

czy wypada zaprosić faceta???

Polecane posty

Gość Dylematkaa

Spotkałam fajnego faceta, jest on znajomym kuzynki i mam dylemat czy wypada zebym ja pierwsza zaprosiła go do znajomych na fb? nie chce wyjść na nachalną desperatkę:P

Gość Dylematkaa
dodam ze za niedlugo mamy isc razem na chrzciny dziecka jego siostry ja mam byc jego osoba towarzyszaca..

Gość gość
Nie rozumiem tego szału z portalami społecznościowymi.Ja na żadnym nie jestem, błąd na 1 ale tylko zawodowo.

Gość Dylematkaa
chodzi o to ze spodobal mi sie i chcialabym miec z nim jakis kontakt...

Gość gość
No to go zaproś do znajomych, to przecież nic wielkiego. Jeśli jesteś na tym fb i on też to w czym problem?

Gość gość
pewnie zaprosilas mnostwo osob, ktore znalas jedynie z widzenia czy kilka razy powiedzialas im czesc. Czy zapraszajac je czulas sie jak desperatka? To tylko czlowiek, tak jak reszta ludzi.

Gość Dylematkaa
nawet jego kuzynka zagadala ze musicie sie zaprosic na fb, a minelo pare dni od naszego spotkania i on milczy....

Gość Dylematkaa
szczerze to miałam nadzieje ze on mnie zaprosi, chyba facet powinien wykonac pierwszy krok??

Gość gość
Moim zdaniem nie powinnaś zapraszać Upukorzysz się i będą cię wytykać palcami.

Gość gość
na fb zaprosić?= no bez jaj, a co to za problem wysłać mu zaproszenie. To jak powiedzieć "cześć". Myślę że przesadzasz i to bardzooo z ta pseudonachalnością.

Gość Dylematkaa
moze i przesadzam ale to dlaetgo ze oststnio kilka razy sie przejechalam, pokazalam pierwsza ze mi zalezy na kims i on sie odsunal ode mnie:( i dlatego jestem teraz za bardzo ostrozna...

Gość Dylematkaa
a Panowie jak uwazacie?

Gość gość
Dylematkaa szczerze to miałam nadzieje ze on mnie zaprosi, chyba facet powinien wykonac pierwszy krok?? x x pogieło? nie możesz jak normalni ludzie bez fejsbuka tego zrobić? Na ch*j ci zaproszenie do znajomych? Świat schodzi na psy bez kitu...Czemu nie porozmawiasz z nim na luzie od czasu do czasu, jak ci się podoba, czemu gdzieś razem nie wyjdziecie, jak to się kiedyś 'w normalnych czasach' robiło. Tylko kurde rozkmina facebukowa. Ja p*****le...

Gość Dylematkaa
raz go w zyciu spotkalam jak do tej pory i co mam mu randke proponowac?

Gość gość
Kolejna bierna c**a co tylko narzekać potrafi!

Gość Dylematkaa
nie narzekam tylko sie Was radze

Gość gość
Dylematkaa raz go w zyciu spotkalam jak do tej pory i co mam mu randke proponowac? x x nie, masz być miła, uśmiechnięta i kobieca. a facetowi zostaw resztę.

Gość Dylematkaa
23:28:41 czyli nie zapraszac na fb?

Gość gość
a do czego ci konkretnie fejs potrzebny w tym? kiedys ludzie sobie bez tego świetnie radzili i byli o wiele bardziej pomysłowi niz teraz. Jak by mnie facet na fejsie zaczepił, wyslał zaproszenie mysląc, że się wielce wysilił, bo przecież on mnie podrywa w ten sposób, to chyba bym padła ze smiechu. Także wex się szanuj i bądź nieco bardziej wymagająca.

Gość gość
23:28:41 czyli nie zapraszac na fb? Nie.

Gość gość
lepiej poczekaj na te chrzciny i wtedy bedziesz wiedziala wiecej :)

Gość gość
nie zapraszaj :) poczekaj lepiej

Gość Dylematkaa
ok dzieki to poczekam, tylko kurcze nie wymienilismy sie nawet telefonami, no ale chyba jakos mnie znajdzie ...... wiecie przed tymi chrzcinami zeby dogadac sprawe

Gość Dylematkaa
nie ukrywam ze mi sie spodobal to po pierwsze:) Po drugie chcialabym miec z nim kontakt jakis zeby zapytac cos odnosnie chrzcin jak bede potrzebowac, zeby sie umowic jak jedziemy o ktorej i takie tam. Ale to jemu chyba powinno zalezec... w koncu sam chcial zebym z nim poszla

Gość gość
Bez ładu i składu piszesz. Skoro jesteś zaproszona jako jego os. towarzysząca to chyba znasz go trochę skoro go zaprosiłaś

Gość gość
nie ukrywam ze mi sie spodobal to po pierwszeusmiech.gif Po drugie chcialabym miec z nim kontakt jakis zeby zapytac cos odnosnie chrzcin jak bede potrzebowac, zeby sie umowic jak jedziemy o ktorej i takie tam. Ale to jemu chyba powinno zalezec... w koncu sam chcial zebym z nim poszla x x aaaa to daj sobie spokój na razie z czymś powazniejszym. Bo może być tak, że gość ma po prostu w tobie interes tylko z tymi chrzcinami, więc wrzuc na luz.

Gość Dylematkaa
to on mnie zaprosi... a dokładnie nie chciał iść sam na chrzciny i jego kuzynka która mnie zna wymyśliła ze ja mogę z nim pójśc i on stwierdził ze fajny pomysł..ja też nie miałabym pary

Gość Dylematkaa
na pewno zależy mu na chrzcinach, a ja bym chciała zeby przy okazji tych chrzcin zaczęło zależeć mu na mnie:P

Gość gość
co to za problem - na fb mozesz zapraszac kogo chcesz, nie zapraszasz go na randke... tylko nie oczekuj nic- nie zapraszaj go potem na randki nawet jesli chcesz mu za jakas przysluge podziekowac, chyba, ze bedziesz chciala zobaczyc na czym stoisz i bedzie ci wszystko jedno (wiem, pisze o sobie w tym momencie i o mojej niedawnej sytuacji)... nawet jesli jestes zadbana i inteligentna, a on przy tobie wypada dosc slabo... podsumowujac, na fb kazdego mozna zapraszac, nawet ludzi, ktorych sie nie zna... niektorych ludzi znam tylko z fb ;)

Gość Dylematkaa
23:56:52 a Ty postawilas wszystko na jedna karte i zaryzykowalas:(?