Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylematkaa

czy wypada zaprosić faceta???

Polecane posty

Gość gość
nom, najpierw go zaprosilam na fb, potem pare razy do niego pisalam, w realnym swiecie biegalam przy nim w mini i makijazu, zagadywalam... skonczylo sie najpierw na tym, ze slyszalam jak sie smial ze mnie z kolega, ze robie doktorat, a potem bylo mi wszystko jedno - poprosilam go o przysluge, pomogl, zaprosilam w ramach podziekowania na piwo/kawę, a on stwierdzil, ze nie ma czasu... przeplakalam swieta, na kafe pisalam o tym pare razy, teraz sie czuje w miare dobrze i generalnie jestem zadowolona - zrobilam wszystko, co moglam, zalowalabym, jakbym tego nie zrobila, to z nim bylo cos nie tak - chyba nie chcial byc z kims przebojowym, pyskatym i inteligentnym, pewnie woli zahukane szare myszy, ma prawo - jego strata, po tygodniu depresji czuje sie i tak zwyciesko, nie zaluje, ze troche probowalam walczyc, za 10 lat nie bede sie zastanawiac, co by bylo, jakbym cos zrobila, kiedy moglam ;)

Gość Dylematkaa
czasem warto sprobować, nawet jak nic z tego nie wyjdzie...przynajmniej wiesz ze zrobilas co moglas trzymaj sie:*

Gość gość
dalej nie wiem co mam zrobic....

Gość gość
Nie wiem, A dzisiaj już musze się ulotnić,rano wstaję nie mam jutro wolnego ide na drugą zmianę do pracy,nie sciemniam.

Gość gość
Panowie poradzcie cos:)))

Gość gość
kiedyś to bylo nie do pomyślenia....miej swoją godność, dziewczyno! olej, nie zapraszaj, po prostu spytaj, nie to, nie...im wcześniej ty lepiej, będziesz miała czas zapytać innego

Gość Dylematkaa
ale o co mam go spytać? czy chce sie ze mna spotykać?? eee to chyba nie dobry pomysł, chcialabym go jakos zachecic, tak zeby to on przejał inicjatywe

Gość aron456
Zamiast na fb zapraszać napisz do niego smsa albo na fb i zaproponuj spotkanie na spacer czy coś :)

Gość gość
nie mam jego numeru:(

Gość gość
raz sie zyje zaprosiłam hhaha:P

Gość gość
Godność, poniżenie, desperacja - takich słów używają niektóre babsztyle (bo inaczej ich nie da się nazwać) na możliwe zwykłe nawiązanie znajomości z chłopakiem lub wykazanie się lekką inicjatywą. Co potwierdza tylko tezę, że w Polsce są powalone księżniczki z przerośniętym ego, a nie normalne dziewczyny.

Gość gość
wlasnie, same ksiezniczki tu :D dobrze zrobilas ze go zaprosilas. mowie to jako facet.

Gość Dylematkaa
zaprosiłam przyjał zaproszenie i nic wiecej nie robie, ja krok ze swojej strony zrobilam teraz on ma pole do popisu

Gość gość
zaproś go na loda . może zajarzy .............