Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostalam uzywane ciuszki na baby shower

Polecane posty

Gość gość
nie ty mi bedziesz dyktowac co mam zakladac, skoro mam ciuchy po innych dzieciach to bede je zakladac bo szkoda mi w tej sytuacji wydac kupe kasy na dziecko ktore nawet nie wie co ma ubrane i cz to jest markowe czy zwykle, a skoro te uzywane sa tylko brzydsze albo sprane ale nie brudne to moze je spokojnie nosic, krzywda mu sie zadna nie stanie, nie bede wyrzucac po starszych dzieciach bo jakiejs babie z forum sie to nie podoba.

Gość gość
Ale dla mnie Twoje dziecko może leżeć owinięte tylko tetrą i zarzygane, nic mi do tego. Tylko tak jak ja Tobie nie będę mówić jak masz ubierać swoje tak Ty mi nie mów, że ja jestem głupia bo dziecku kupuję nowe rzeczy a z używanych wybieram te w lepszym stanie. To jak wygląda moje dziecko świadczy o mnie i ja przykładam do tego wagę, Ty nie musisz.

Gość gość
przecież nic ci nie dyktuję i nie nakazuję kupować brzydkich i używanych ciuchów! coś ci się pomyliło. masz rację każdy ubiera jak chce i nikomu nic do tego. ja uważam tak a ty tak i tyle w temacie. po prostu ja nie lubię marnować kasy na coś czego to dziecko nawet pamiętać nie będzie, a wolę kupić coś do domu albo starszemu.

Gość gość
Mnie tak jak juz zdziwilo to nie " przyznanie sie" ze to sa uzywane ciuszki( bo powinna szczerze przyznac ze to uzywane prawda?)ja nie nosze uzywanych ciuchow wiec nie za bardzo popieram takie cos.

Gość gość
dla dzieci są w sam raz, szkoda nowych rzeczy dla małych dzieci

Gość gość
ale jestescie dziwne ja chce nowe ubrania dla dziecka skoro impreze tym idiotkom zrobilam

Gość gość
Może Tobie szkoda, ale mi nie. Kupuję dziecku czasem uzywane o domu, ale zawsze są ładne i niezniszczone. Tylko brudasy postępują jak Ty. Pewnie po domu chodzisz w leginsach i starym t-shircie.

Gość gość
dzieciak wszystko zalozy i mu wszystko jedno jak wyglada

Gość gość
ja w leginsach chodz po ulicy i co masz jakis problem lubie tak chodzic nie twoj interes

Gość gość
dokładnie dzieciak chodzi w tym co mu założysz, nie ważne czy firmowe czy uszyte z zasłony

Gość gość
Haha to już sobie ciebie wyobrażam :D

Gość gość
mnustwo kobiet chodzi w leginsach do tego jakas tunika itp zalosna jestes

Gość gość
Hahaha a to "mnUstwo" tylko potwierdza moje przypuszczenia nizino społeczna. Zwyczajnie nie stać Cię na nowe ubranka i się pocieszasz, że dziecku i tak nie zależy.

Gość gość
dzieciakowi jest równo co ma na sobie, byle było sucho i ciepło

Gość gość
a ty co non stop latasz w sukienkach i kieckach hahhah juz to widze szczegolnie z dzieckiem na placu zabaw chyba ze rozplaszczysz d**e i siedzisz na lawce zamiast z dzieckiem sie pobawic

Gość gość
no bo dziecku nie zależy, mi tym bardziej na wydawaniu niepotrzebnie kasy, jak będzie starsze to dostanie nowe rzeczy a na razie ma dość po innych dzieciach. jak chcesz to kupuj niemowlakowi body z Lacosta, ja taka durna nie jestem

Gość gość
pewnie wole kupic dziecku fajny rowerek itp cos zdrowego lub super zabawke niz kase w szmaty marnowac

Gość gość
A kto pisze o Lacoście? Kupuję dziecku ubranka w rozsądnych cenach, ale nie są to stare, skosmacone szmaty. Nie trzeba chodzić w sukience by ubrać się modnie, elegancko i z klasą. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć w tych swoich leginsach. I z taką ortografią :o.

Gość gość
tez potwierdzam leginsy sa super i wygodne miasto to nie kosciol i swieta ze trzeba chodzic odwalonym jak stroz w boze cialo oj polaczki hahhahah

Gość gość
Polaczku "MNUSTWO" już przestań sama się bronić. Styl Twoich wypowiedzi jest fatalny, składnia jak u przedszkolaka i te błędy.

Gość gość
jeansy sa lepsze hahhah od piekne i to ikona mody hahahha kiecka nie spodnie nie to co z gola dupa chodzisz

Gość gość
Debilowi nie przetlumaczy:P

Gość gość
a ty popatrz na minuty ze to nie tylko jedna osoba pisze

Gość gość
Leginsy to nie spodnie, baranie :o. Współczuję Twojemu dziecku, bo ponoć inteligencję w 80% dziedziczy się po matce. Chociaż jeśli wziąć pod uwagę Twoje wypowiedzi i brak gustu oczywistym jest, że ojciec dziecka to nie książę z bajki.

Gość gość
no jeszcze popisz bo inteligentna osoba wie kiedy przestac a ty jedziesz do spolki nara !!!

Gość gość
"Nara"? Widać, żeś plebs.

Gość gość
moe srała i jęczłaa jak moja znajoma co też dostała na baby shower g***o z przeceny... mówiłam, że nie przyjdę, że nie dla mnie impreza, nie lubię dzieci, mam je gdzieś. Nie chcialam bardzo być... Kupiłam jej coś z przeceny a i tak to co ja przyniosłam było jak sie okazało najlepsze buhaha

Gość gość
tak na marginesie- "żeś" to nie pisze plebs?

Gość gość
egginsy (ang. leggings od leg ‘noga’) ub. spodnie damskie o różnej długości ściśle przylegające do nóg. Hasło opracowano na podstawie „Słownika Wyrazów Obcych” Wydawnictwa Europa, pod redakcją naukową prof. Ireny Kamińskiej-Szmaj, autorzy: Mirosław Jarosz i zespół. ISBN 83-87977-08-X. Rok wydania 2001. masz inteligencjo hehheheheh i nara

Gość gość
Haloo Zeszlyscie z tematu ponownie sie pytam czy dajac komus takie ciuszki powinno sie bylo cos napomniec ze sa uzywane?