Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto oglądał wczoraj Gessler Magdę

Polecane posty

Gość gość

Ale ten właściciel dał d**y . A tak mu fajnie wymyśliła Gesslerka .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
co sie dzialo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ta, a juz chcialam sie wybrac z facetem tam cos zjesc ;/ kretyn, taka szansa, ale ludzi mial w pip jak gesslerka wrocila

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość litka heh
dal'dal ale czerstwy chlebek madzi hahaja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie oglądałam, ale to babsko jest tłuste i okropne.:d

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Mnie też zachęciła Gessler do odwiedzin tej knajpy ale po tym jak tam po kilku tyg. przyszła masakra okropność!!! najgorszy był ten schabowy surowy w środku fuj.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Oglądałam ,w ogóle ją bardzo lubię jest konkretna nie p******i się ,przeklnie i jej to pasuje .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tego kotleta na końcu jej dali nie dość ze nie przesmażony to jeszcze smierdzący

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ale ten właściciel porażka. Wieśniaczek cwaniaczek :( Faustyn on głupi jak to jego imię. Ciekawe dlaczego on cały personel zwolnił.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
facet jest nienormalny, 38 lat , wygląda jak 50, surowy kotlet schabowy i gessler nie zjadła, normalnie panierka przypieczona a w środku różowe i ludzie to jedzą ? to niebezpieczne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ten kotlet był najgorszy jak widelcem nacisnęła tluszcz leciał równo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pewnie poszly do konkurencji, Faustynek pewnie marne grosze placil, konkurencja sypnela groszem i maja kuchareczki z przepisem w glowie :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Typowy wiesniak z kolczykiem w uchu . A ten bigos w chlebie straszny :( ten chleb aż są zapadał.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Mnie ona irytuje. To że w wielu restauracjach jest syf i kiepskie jedzenie to swoją drogą, ale denerwuje mnie zachowanie Gessler. Wchodzi wielka hrabianka i się wymądrza. Jeszcze z tymi kudłami po kuchni lata i pier.. o higienie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ale dobra jest to jej trzeba przyznać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no i kurfa niech sobie będzie ! przynajmniej zna sie na temacie a to że się drze albo rzuca to chu/j , jak potrzebujesz intelektualizmu to załóż czytelnie arcydzieł polskich i rób interes czasem własciciele tych barów to takie głąby że sama bym mu zupe na łeb wylała , nic z siebie nie chca dać a oczekują worków forsy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Typowy polaczek cebulaczek. Patrzył tylko jak oszukać ludzi. Jeszcze Gesler nie dała mu akredytacji a on już jej ryjem się reklamował i zbierał kasę. Aby jeszcze więcej zarabiać zwolnił swoje kucharki i podawał ludziom g***o ciągle udając, że to Magda Gesler poleca. . Brzydzę się takimi polaczkami cebulaczkami. A może by tak uczciwie zarobić? Dać dobre produkty i zapłacić porządnie ludziom?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
facet oblech totalny , zgadzam się że typowy polski cwaniaczek brudas , spełnia stereotypy o Polakach za granicą , w dodatku chytry, kombinuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
chytry dwa razy traci, przedtem stracil opinie a teraz opinie i kucharki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
na nieuczciwym podejściu daleko się nie zajedzie Biblia o tym mówi od ponad 2 tys. lat.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Właściciel aż zdziwił się mocno gdy Gessler powiedziała mu, że ma dobrą ekipę i ma dziewczyny docenić. Widać jak docenił. Pewnie nie chciał dać im podwyżki. Kobity pracowały jak w ukropie więc zyski miał i zwolnił je a przyjął nowy tańszy narybek. Żenujące podejście większości firm do dobrych pracowników. Szkoda, że dziewczyny się nie wypowiedziały. Ale widząc jego podejście - przyjął nowego kucharza - to widać, że łasy na pieniądze a nie na jakości jedzenia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ale kogo zatrudnił nowego tańszego jak zrobiła schaba na surowo z przysmażoną panierką z której leje się tłuszcz ? nie trzeba byc dobrym żeby umieć usmażyć kotleta , troche wprawy ,skąd on wziął takie ? co taki debil ma w głowie ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no wlasnie, moze jakies wymysly Gesslerowej moga byc skomplikowane ale zeby schaboszczaka nie usmazyc :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Bogol p********y. Mam nadzieję, że straci teraz wszystkich klientów, straci restauracje i zostanie z długami. Jak ktoś próbuje oszukać ludzi to powinien ponieść konsekwencje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tak wygląda 90% restauracji w Polsce. Najgorsze produkty, często z odzysku (z talerza poprzedniego klienta) i nieświeże. Brak wykwalifikowanej kadry. Zatrudniają nowych ludzi na czarno albo za minimum a potem się sami zwalniają jak widzą jak są oszukiwani. Wszystko aby była kasa. Nie zależy im na dobrej opinii. Chcą aby nowy klient przyszedł, zapłacił i już wiecej nie wrócił i szukają kolejnego idioty. Biznes w wykonaniu polaczka cebulaczka. . A może by tak zrobić dobry produkt? Po którym się ludzie nie pochorują i będzie smaczny? Nie musi też być przebicia 2-3 krotnego w cenie. Jeśli będzie smacznie i w miarę tanio ludzie sami przyjdą i polecą innym. Ale to za trudne dla takiego bogola do zrozumienia. On woli szybko się nachapać kasy i zamknąć interes i kolejny założyć.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
sie uparl na ta pizze wiec zaloze sie ze dalej ja sprzedaje, a wygladala jakby byla martwa, blada i ten ser...:/ jak roztopiony w mikrofalowce

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja się pytam gdzie jest SANEPID ? by takie budy funkcjonowały ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie takie rzeczy sie na kuchni dzieja....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
SANEPID zawdzwoni tydzień wcześniej, że przyjdzie. Jeśli bogol nie da w łape to wystawi mandat. Tyle po sanepidzie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
otóż to :) zawsze jest cynk że będą. Przynajmniej u nas. I wszystko daje sie załatwić. A co do kuchni, to . . . .ludzie jedzą śmieci i jeszcze mówią że smaczne. Ot tyle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×