Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto oglądał wczoraj Gessler Magdę

Polecane posty

Gość gość
idź teraz do baru to dadzą ci kotleta z mięsa z przeceny z supermarketu , przeterminowany, śmierdzący i dziewucha z ulicy podziamdzia to w oleju i bułce, bez jajka bo szkoda- trzeba zaoszczędzić , wrzuci na zimny olej który przy kotlecie zacznie sie grzać , później to naklada na talerz z rozgotowanymi ziemniakami i jedz to i płać nic tylko narzygać im na ten stół z chińskim obrusem z przeceny i pójść

Gość gość
Restauracje to chyba najlepszy recykling jedzenia :D

Gość gość
Samo imię Faustyn mówi wszystko. To taki polski Niemiec kolczyk w uchu brakowało tylko grzywki na szyji .

Gość gość
u mnie nie ma odpadów. Wszystko można ..sprzedać...

Gość gość
To gratulacje, bo nie wierze ze w kazdej knajpie sa przekrety. Przeciez musza byc tez ludzie uczciwi

Gość gość
Straszne jest to co się w restauracjach wyprawia. Jak dla mnie kuchnie powinny być otwarte dla klienta i powinno być pokazane jak kucharz przyrządza danie. Może wtedy klient w porę by się spostrzegł i narzygał im na stół i wyszedł. . Z gotowego jedzenia to się decyduje jedynie na pizze. Najmniej mogą oszukać. Oczywiście ciasto mrożone, seropodobne coś i dużo tłuszczu to norma ale i tak chyba lepiej niż zestaw obiadowy za 30zł z podeszwą z hipermarketu.

Gość gość
Ale d**y dał równo. Naprawdę jak mu Magda wymyśliła rewolucję to miałam w planach wpaść tam zjeść. Już sama degustacja była super panda polskiego prawdziwego chleba (na zakwasie )z kotletem schabowym i ogórkiem kiszonym mniam ślinka mi leciała :) potem te flaki w przypieczonym chlebie no po prostu chciało się w weekend tam pojechać i zjeść. Ale po tym co pokazali potem odruch wymiotny :(

Gość gość
No sama promocja byla niezla. Smialam sie ze ja cala ta tace bym jej wziela "Dziekuje! Wpadne na pewno!' :)

Gość gość
pajda miałam napisać.

Gość gość
A te chlebki pięknie wyglądały podpieczone .

Gość gość
Ehh, zapowiadalo sie swietnie, a wyszla d.pa blada jak schabowy

Gość gość
fuj ten schabowy był okropny poogladam powtórkę jutro .

Gość gość
Ale gdzie tan cały Faustyn znalazł takie kucharki co głupiego schabowego nie potrafią upiec :(

Gość gość
A byl ktos w jakiejs knajpie PO Gesslerce? Nie wazne czy udanej czy nie

Gość gość
ja byłam w cinamon cafe w Raciborzu. Bardzo dobra karkówka na desce podawana i placki ziemniaczane są przepyszne według przepisu pani Gessler.

Gość gość
Dalej trzymaja poziom? Mam ochote gdzies sie wybrac, ale nie chce jechac gdzies zeby zjesc surowego schaba ;P

Gość gość
Ja to nie rozumiem po co ludzie sie zglaszaja do tego programu a potem robią po swojemu , nie stosując się do tego co ona zmienila.

Gość gość
Jak dla mnie trzyma poziom a rewolucje tam były dawno .

Gość gość
Dlatego ja już od dawna nie jadam w restauracjach :O Nawet w tych niby ekskluzywnych potrafią podawać g***o zawinięte w sreberko :O

Gość gość
Ponoc u Gesslerki drogo, zimne i dlugo sie czeka

Gość gość
"Ponoc u Gesslerki drogo, zimne i dlugo sie czeka" ponoć to masz 3 nogi. Gesler się odcina od tych restauracji, które straciły jakość a jadą na jej nazwisku. I bardzo dobrze.

Gość gość
Pisal ktos o tym, ze byl w Wa-wie i sie szarpnął na Gesslerke i rozczarowal się

Gość gość
A byl ktos w jakiejs knajpie PO Gesslerce? Nie wazne czy udanej czy nie Byłam w 3 u mnie w mieście i w jednej na Kaszubach ale nie było szans na stolik mam nadzieje że uda sie teraz u,Byłam w Tawernie Dominikańskiej ,cud miód żarcie pyszne klimat fajny. miałam okazję znac Tawernę wcześniej nie ma porównania byliśmy w Panoramie w Gdańsku w Zieleniaku ale na chrzcinach i tak samo bardzo dobre jedzonko ,widok super mili ludzie w ogóle Byliśmy w Sopocie u Przyjaciół i tam byliśmy już chyba z 3 razy na jedzenie narzekać nie można ,świeże ale nie tłumów jak w Tawernie i Kaszubach -Schabowy Raz w Babim dole . dwa razy robiliśmy podchody nie było miejsca tyle ludzie a ponoć mega smacznie ale nie rezygnujemy bo często tam przejeżdżamy to na pewno zajedziemy .W Kościerzynie też były rewolucje i tam też przejeżdżamy ale w rewolucjach było pokazane jak nie fajnie się dogadują to nie zajeżdżamy tam .

Gość szeregowy czereśniak
moja żonka lubi takie programy oglądać, bo choć zna tajniki kuchni i świetnie gotuje, to jednak ogląda dla tego że czasem dowiaduje się jakichś ciekawostek. W tych rewolucjach są zwykłe kucharki. Co prawda niejedna wogóle nie powinna tam pracować, bo się nie zna. Idzie to jeszcze zrozumieć. Ale w programie top szef, to już niedowybaczenia. To co wyprawiają szefowie kuchni w restauracjach, to porażka.