Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia młoda dziewczyna

Jestem w ciąży, nie chce dziecka i nie wiem jak się zabrać za poukładanie życia

Polecane posty

Zaszłam w ciążę z człowiekiem, którego obecnie znać nie chcę. Długa historia, ale myślałam, ze łączy nas coś więcej. Po 3 latach okazało się jednak że dla niego to nic nie znaczyło. Nie chce dziecka, bo nawet nie chciałam w przyszłości mieć dzieci. Obecnie studiuję i utrzymuję się marnego stypendium oraz tego co sobie dorobię od czasu do czasu. Nie bedę ukrywać, że jest mi ciężko. Myślę o aborcji, ale jak się za to zabrać? Podobno tabletki z women web nie docierają już do naszego kraju, a kupno ich w ciemno to duże ryzyko. Jak to wszystko poukładać i co w ogóle robić? Pytam tutaj, bo jestem osobą skrytą, która nie ma aż tak dobrych przyjaciół by im zaufać. Jedyną osobą, której ufałam był on, ale zawiódł, więc zostałam całkiem sama.

Gość gość
napisz maila do kobiet z women on web, nie wiem czy juz problemy z zatrzymywaniem paczek na granicy ustały czy nie ale powinnas sprobowac bo to w sumie najtansza forma aborcji farmakologicznej a sadze ze w twoim przypadku powinnas obcego jak najszybciej usunąc.

oczywiście próbuję się jakoś z nimi skontaktować, ale na razie dowiedziałam się jedynie, że właśnie wciąz jest problem z dostarczeniem paczek w naszym kraju. I co w takiej sytuacji? Nie znam nikogo za granicą kto mogłby odebrać za mnie paczkę.

Gość gość
no to lipa, mialam nadzieje ze te problemy juz minely

Gość gość
trzeba bylo sie zabezpieczac.

zabezieczyliśmy się prezerwatywą, ale widocznie ta forma zawiodła

Gość gość
czasami tak sie zdarzy, nie ty jedna. niestety nie ma skuteczniejszej metody aborcji niż zabieg albo ta farmakologiczna, a skoro women on web zawodzi to nie wiem czy moge ci jakkolwiek pomoc. swoją drogą to nasze państwo się wpieprzało w te przesyłki z women on web i teraz mamy efekty, zatrzymują do granicy i jeszcze probują stawiac zarzuty tym ktore zamawiały, parodia ten nasz kraj

podobno u lekarza zabieg kosztuje 2500-3000zl, a ja nie mam takich pieniędzy...

Gość gość
no dokładnie to jest kupa kasy