Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnadusza

Czy wasi mundurowi mężowie też zdradzają choć raz zdarzyło sie im

Polecane posty

Gość kwiatuszek polnyy
Ty jesteś typem kobiety rzepa. Nie robisz nic innego tylko cały dzień o nim myślisz, myślisz o facecie który dwa razy Cię zdradził. Czy ty w ogóle znasz swoją wartość>? Masz jakieś zainteresowania, pasje itd., czy tylko jesteś żoną swojego męża? Zapewne nie masz, bo gdybyś je miała to być nie rozmyślała o nim całymi dniami. Dlaczego nie zapiszesz się na kurs tańca, jakiś fitness, wypełnij sobie grafik tak żebyś każdego dnia miała jakieś zajęcia. Gwarantuje że już tyle o nim nie będziesz myślała. Zrób coś pożytecznego dla siebie, nie myśl tylko o nim. Tak jak już wspomniałam, czy on jak dupczył tamtą to myślał o Tobie? Widzę trzeba tu z Tobą ostrzej bo inaczej kobieto pozbawisz się szansy na normalnie życie. Dobrze ktoś napisał, jak teraz wybaczysz, strzeli Ci od razu dziecko i będzie pozamiatane. Będzie Cię miał w domu z dzieckiem a sam będzie wolny i będzie robił co chciał.

Gość kwiatuszek polnyy
A to może tu jest problem. Może sex jest problemem. Rozmawiałaś z nim o tym? Może on ma większe oczekiwania, lubi jakieś urozmaicenia itd. Oczywiście nie twierdzę że ty mu tego nie dajesz ale jak napisałaś że jest twoim pierwszym partnerem, to mnie taka refleksja naszła. Oczywiście nie zwalnia go to z obowiązku bycia wiernym!

Gość smutnadusza
kwiatuszek polny Teraz mam urlop i fakt-siedzę całymi dniami w domu ale normalnie to pracuję dużo. Uwielbiam sport i dużo pływam i jezdzę na rowerze ale teraz przyznam że troche się zapusciłam :( Planuję na Majówkę odwiedzić ojca w Holandii więc zobaczymy jak sie to wszystko potoczy gdy wyjade i nabiore dystansu

Gość kwiatuszek polnyy
Kurczę lepiej żebyś jednak pracowała. Powiem Ci że na mnie urlop zawsze źle wpływa jak siedzę w domu. Wtedy właśnie człowiek za dużo myśli. Dobrze że wyjeżdżasz! Trochę odświeżysz głowę. A jak wrócisz dopilnuj żebyś miała mnóstwo zajęć. Poproś go o miesiąc bez kontaktu. Poukładasz sobie wszystko. Bądź Panią samej siebie nie tylko żoną męża Komendanta i to jeszcze nie szanującego męża. Przypomni sobie co Ci przysięgał przed ołtarzem.

Gość smutnadusza
cd. Gdy go poznałam to byłam dziewicą ale to było 10 lat temu! Teraz jestem doświadczona i mąż zawsze był zachwycony mną w łóżku. Zresztą gdyby mu się nie podobał sex ze mną to by sie nie żenił, prawda? Znamy sie od ponad 10 lat a od 5 lat i 5 miesięcy jesteśmy małżeństwem.

Gość smutnadusza
Komendantem Głównym jest?! Tak, a dlaczego pytasz?

Gość gość
Bo komendant glowny policji jest jeden na cala Polskę i jest znany z imienia i nazwiska. Poszperaj w necie.

Gość Jaroa
żona to wg facetów "tylko" żona. A kochanka to kochanka. Pozwól więc, by kochanka stała się "tylko" żoną i za przeproszeniem wypier***el debila ze swojego życia. A tak po prawdzie, policjanci i policjantki mają ostro nas*ane we łbach, więc lepiej się z nimi nie zadawać :)

Gość smutnadusza
Ja nie muszę nigdzie szperać bo wiem, że mój mąż nie jest jednym Komendantem w kraju

Gość gość
Tzn ze nie jest Komendantem Glownym! Wiesz, wypadaloby wiedzieć, jaka funkcje pełni mąż i jak najogólniej wyglądają struktury policji.

Gość gość
dlaczego wszyscy lub większość z was uważa że policjantki i policjanci mają cos nie tak z głową ?????

Gość gość
bo są pijakami i k*****arzami

Gość gość
bo policjant to specyficzny zawód i wybierają go ludzie o określonych cechach osobowości. Policja ma do czynienia z tym, co w ludziach i społeczeństwie najgorsze, agresja, przemoc, złodziejstwo, alkoholizm, narkomania itd. Większość ludzi nie chciałaby takiej pracy, bo to codzienne grzebanie w brudach, a policjanci się do tego przyzwyczajają. Pomiędzy policjantami istnieje patologiczna solidarność zawodowa, kryją swoje ciemne sprawki, uważają się za kogoś lepszego i że im więcej wolno. Nawet jeśli normalny człowiek trafi do policji, to po kilku latach służby bardzo się zmieni i dlatego z policjantami ani kiedy są na służbie, ani poza nią, lepiej nie mieć do czynienia. A mąż lub żona policjant to tylko dla tych, którzy lubią wyzwania i "ciekawe" życie.

Gość gość
Autorko ja na twoim miejscu już dawno złożyłabym papiery rozwodowe. Dalaś mu już szansę a on jej nie wykorzystał. Zrobił z ciebie idiotkę.pokazał że jednorazowy seks jest ważniejszy niż wasze wspólne życie. Ja nie chcialabym z kimś takim być. Poza tym... myśl że on mógł przed chwilą innej robić minetę a potem wrócił i pocałował mnie w usta... odrażające. Do tego wizja chorób - powinnaś się przebadać, bo może się okazać że jego wyskoki będą kosztować cię zdrowie...

Gość klarysa34
16,36, dobrze piszesz. Ja tez na jej miejcu bym sie przebadala. :( Autorka w zyciu nie zlozy pozwu o rozwod , tego jestem pewna. Jeszcze troche sie podasa a potem pozwoli mu wrocic. To az bije z jej wpowiedzi bo ona go kocha i nie moze bez niego zyc wiec bedzie wybaczac kolejne zdrady a bedzie ich wiecej.

Gość klarysa34
nadinsp. marek działoszyński to on taki zdrajaca jest :p

Gość gość
nadinsp.Marek Działoszyński ur. się w 1962 roku i ma żonę i dwójkę dzieci więc to nie jest mąż autorki bo jej mąż jak pisała ma 37 lat i pisała, ze nie jest jedynym Komendantem policji więc nie jest Głównym

Gość gość
No trochę wstyd, ze nie wie jaka funkcje pelni jej mąż.

Gość gość
tak widać że kobieta nadal zakochana i wpatrzona w tego kto ją zdradził i będzie to robił nadal lecz ona uzależniona od niego nie potrafi się opędzić od myśli bycia i życia bez niego zdrajcy który ma za nic ich związek Właśnie polecam się przebadać pod kątem chorób wenerycznych w tym wirus HpV którego Twój mężuś autorko pewno jest nosicielem a mężczyzna jak jest tego syfu nosicielem to nie choruje lecz zaraża kobiety a z tego świństwa powstać może i często powstaje RAK SZYJKI MACICY kolejne choróbki to rzeżączka HIV syfilis który znów odnawia się w społeczeństwie . A Twój mężuś nie wiadomo z jakimi koo, rooowami sypiał i nie wiadomo z kim one sypiały ale skoro puszczają się z żonatymi to są lekkich obyczajów na pewno .... lub może mężuś puścił się z prostytutką a takie mają te wszystkie choróbska na raz .. więc im prędzej idź do ginekologa !!!!!! i bierz rozwód z tym ś****wem !!!! Jesteś zapewne ładna atrakcyjna kobieta inteligentna i wykształcona ... poznasz kogoś kiedyś ... a jak coś to nawet lepiej być sama niż mieć z domu zdrajcę, który przyniesie ci syfa [ o ile już nie przyniósł ]

Gość smutnadusza
Ale ja wiem jak wyglada struktura policji bo wychowalam sie w domu policjanta-mąz mojej mamy równiez pracuje w policji...Ale nie w tym temat...Mąz jest policjantem na etacie detektywa głównym kims tam(niewazne) terazinic wiecej nie napsisze bo mam inny problem Zdradzil mnie dwa razy z ta samo kobietą i nie zarazil mnie z niczym

Gość gość
Właśnie moja żona się puściła z takim panem policjantem ma żonę i dwójkę dzieci .