Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozpoznac kłamce

Polecane posty

Gość gość

witam, mam pytanie.jak rozpoznac, ze ktos kłamie. ostatnio miałam rozmowe z mezem, po 2mies rozłąki. bardzo rzuciło mi sie w oczy, ze mąz na moje pytania, odpowiadał i patrzył sie w swoje lewo, z tego co wyczytałam, to ponoc kłamie, ktos cos wie o takim zachowaniu gałek ocznych podczas kłamstwa

Gość gość
Patologicznego klamce nie rozszyfrujeszvani kogoś kto jest psychopata bo oni wierzą w swoje klamstwa

Gość gość
to wiem, i wiem ze oni patrza prosto w oczy. chcem jutro jeszcze raz meza zapytac o to samo i sprawdzic odr********nowicie gdzie bedzie patrzec, na moje pytanie przez ułamek sekundy spojrzał w prawo, czyli przypominał se, ale udzielajac mi odpowiedz patrzył juz w lewo, ktos ma inny sposób?

Gość gość
na pewno jak kłamie to za każdym razem będzie mówił co innego (też trzeba uważać bo nie zawsze). Z tym patrzeniem to nie do końca bo ktoś może myśleć jak coś powiedzieć żeby było inaczej odebrane mimo że mówisz prawdę. Teraz nie wiem obserwuj i analizuj. Jeżeli kłamstwo jest ustalone to trudno się zorientować czy mówi prawdę.Potrzebujesz czasu żeby go poznać.

Gość gość
Będziesz pytać i pytać a on sie wkurzy i następnym razem zadba bycie lepiej kryć Po co ci te gierki

Gość gość
dokładnie, spytałam o kobiety, po rozstaniu na te 2mies. jego reakcja była taka usmiech jakby ironiczny, spojrzenie w prawo a odpowiedz w lewo, czyli jak pisza lekarze kłamał, jutro spróbuje zapytac o to samo tylko inaczej zduduje zdanie,. zobacze czy reakcja bedzie podobna, jak tylko teraz zapytac o kobiety, nie irytujac go, bo to jego drazliwa dziedzina, moze cos w formie zartu?

Gość gość
kłamca rzuca się w oczy nie mam problemu z rozpoznaniem kłamcy,język ciała tez duzo zdradza

Gość gość
To napisz coś więcej jak rooznajesz klamce Tego którego znam gdy zaczynam dopytywał zmienia ton glosu

Gość gość
to jak nie masz problemu z rozpoznaiem kłamcy, to co powiesz o zacowaniu meza?

Gość gość
dodam ze jest praworeczny