Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonitaa

Panowie, jaki jest wasz ideał kobiecego piękna?

Polecane posty

Gość sonitaa

Wolicie brunetki? blondynki? szczupłe? kościste? czy z pełnymi kształtami? wysokie? niskie? niebieskookie? czy może o południowej urodzie?

Gość gość
Brunetka z dlugimi wloskami i ciemnymi oczkami.1,65-1,68 wzrostu , biust C/D nie za chuda , nie za gruba taka z kobiecymi ksztaltami ladna pupcia i biustem.Tak gdzies 60-68kg :)

Gość gość
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5892835 tutaj masz ideał :classic_cool:

Gość gość
wąskie w pasie

Gość gość
blond dlugie, niebieskie oczy, jasna cera, owalna szczupla twarz, 1,72-1,8, b, szczupla, dlugie nogi, biust c-d, duze usta

Gość gość
o są takie dziewczyny ale zazwyczaj są bardzo miłe i skromne

Gość gość
Kolor włosów nie ma większego znaczenia. Delikatne rysy twarzy, szczupła, biust C, wcięcie w talii, zgrabny tyłek. Wzrost 168 cm. Połyka

Gość gość
Kobiece, ciemne wlosy i oczy. 1.66 waga takn56kg

Gość gość
panowie, jaki to jest wg Was biust w rozmiarze c-d? Bo ja noszę 70C-65D i zapewniam, że specjalnie okazały nie jest :D :P

Gość gość
Hah, a tak w ogóle, jaka dokładność :D 168 =o a jak ja się z kimś umawiam na godzinę, przykładowo 20:17 to ludzie uważają to za dziwne :D :P

Gość sonitaa
a ja lubie łysych panów po 40 ale za to z długimi k****ami :)

Ja jako skrajny nieatrakcyjny kurd**el nie mogę za bardzo patrzeć na wygląd kobiety. Dla mnie ideałem będzie pasztet, nieatrakcyjna laska, nie podobająca się facetom! A tak optymalnie dla mnie to kobieta po 30-tce, wzrost 140-150 cm, stopy rozmiaru 34-35 max, waga obojętna :)

Gość gość
Kurdu Bydzia ja wezne kazdego który mnie ze chce ale jestem mlodsza wyzsza od twojego ideału:)

Mnie nie weźmiesz bo jestem za niski, mam 169 cm! Nie spotkałem laski powyżej 150 cm, która by zechciała takiego kurdupla jak ja!!

Gość gość
169 żartujesz:) Znam nizszych od Ciebie

Ja nie znam niższych, wszyscy moi koledzy mają normalny wzrost, najniższy ma 170 cm. Wszyscy mi mówią że albo sobie znajdę naprawdę bardzo niską kobietę taką do 150 cm, albo nie będę miał żadnej, bo przy moim wzroście na serio ciężko o kobietę!!

Gość gość
Jakbys mnie ze chciał to bym Cie wzięła:)Mam 160 cm wzrostu i nie przeszkadza mi twój wzrost znam nizszych.

Gość gość
Chyba nie jestes zainteresowany?

A mi przeszkadza! 160 cm to STANOWCZO za wysoka kobieta przy moim 169 cm. Na mój wzrost pasuje tylko taka do 155 cm max i to prawie każdy potwierdzi na kafeterii!! Założyłem kiedyś dawno temu wątek pt "kobietę o jakim wzroście może mieć kurd**el mający 169 cm" i mi wszyscy pisali że 140 cm, 150 cm, ktoś napisał że do 155 cm najwyżej! Coś w tym jest! Kobieta musi przy facecie czuć się małą dziewczynką która może założyć obcasy 12 cm i i tak będzie niższa od faceta! A taka co ma 160 cm to wybacz... przy takim kurduplu jak ja nie założy żadnych wyższych butów, bo będzie taka para wyglądać żałośnie!

Gość gość
Ale ja nie dbam o siebie , nie noszę wysokich butów lekko sie garbie alew jest to efekt kompleksów.A mi to w ogóle nie przeszkadza wzrost ...

No w sumie... jedno jest pewne - nie mogę mieć kobiety ładnej, która podoba się facetom! Przy moim wzroście nawet mi nie wypada. Muszę szukać wśród brzydkich i starszych! Mam prawie 30 lat, więc kobietę w takim wieku mogę mieć (albo starszą). Dużo młodsza odpada, nie jestem pedofilem!

Gość gość
Jesli to Tobie przeszkadza to rozumiem:/ Ja nawet byłam zainteresowana facetem troche nizszym ode mnie bo mi pokazal zainteresowaniei jakos mi nie przeszkadzał wzrost...

Gość gość
Wygladam jak montrum mysle ze w tej kwestii bysmy sie uzupełniali...

Kobietom ogólnie bardzo przeszkadza jak facet jest bardzo niski. Jeszcze jak ma 170 cm to od biedy ujdzie, ale jak ma 169 cm to już niee!! Nie spotkałem w swoim życiu żadnej dziewczyny która by chciała faceta poniżej 170 cm. Facet powinien być męski, mieć męski wzrost po prostu. Jak jest bardzo niski, taki jak ja to powinien albo być samotny całe życie, albo znaleźć sobie naprawdę bardzo niską kobietę, nawet karlicę. Tak uważają wszyscy moi znajomi i w sumie ja też!

Gość gość
Przeciez nawet nie widac tej róznicy 170 a 169 ja mam dokładnie 158 to tylko 3 centymetry ale wybrzydzasz :(

Laski tu na kafeterii nie raz napisały że facet poniżej 170 cm to karzeł! A ja mam dokładnie 169 cm czyli jestem bardzo niski, jakbym miał 170 cm to już taki niski bym nie był! To oczywiste!

Gość gość
Ale logicznie tej róznicy nie widac!1 Mi czasem wychodzi 160 a potem nie raz 158 to co zmalałam?Dla mnie nie jestes karzełkiem,dla mnie karzeł to ponizej 155

No to raptem dla Ciebie nie. Znalazła się jedna na milion która twierdzi inaczej :D O wiek pytać nie wypada, ale pozwól że wyłamię się z tego... masz powyżej 25 lat? Bo jeśli tak to może miałabyś jakieś szanse u mnie, ale jak masz poniżej 25 to już nie ma szans. Pedofilem nie jestem!

Gość gość
Nie mam tyle lat :/ Mam troche mniej ale z checia bym z Toba popsała na privie,szkoda że inni faceci nie maja takiego toku rozumowania...

To ile masz w końcu lat? Sorki że pytam ale to dla mnie istotne! Ja już młody nie jestem, mam 30 lat i jestem niski, więc logicznym faktem jest że szukam partnerki zbliżonej do mojego wieku, albo nawet starszej (młodsza też może być, ale nieznacznie, bo jak pisałem do pedofila mi daleko!)