Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonitaa

Panowie, jaki jest wasz ideał kobiecego piękna?

Polecane posty

20-latka... sorki, ale na taką dziewczynę nawet nie spojrzę. Przy moim niskim wzroście nie wolno mi mieć o 10 lat młodszej dziewczyny, bo grozi za to prokurator! Jakbym był wyższy to spoko, ale mam 169 cm i 30 lat więc odpada kategorycznie! Tylko niska dziewczyna powyżej 25 roku życia wchodzi w grę!!

Gość gość
Jestes za młody dla mnie,z moim szkaradnym wygladem moge miec co najwyzej 50 latka

Gość gość
jessu, słuchaj dalej lasek z kafeterii ;) na pewno będziesz zadowolony z siebie ;) nie jesteś jakoś masakrycznie niski... a na pocieszenie, zobacz sobie prawdziwgeo karła, kolesia, który gra Tyriona w GoT i jaką ma fajną żonkę ;) przede wszystkim, nie łam się, i nie patrz na sibie tylko przez pryzmat wzrostu. Nikt nie jest idealny! Wiem, frazes, ale jednak prawdziwy ;)

Gość gość
Przesadzasz jaki prokurator?

Gość gość
Tyrion, jak i aktor który go gra, ma górę forsy

Gość gość
Ale pogadac zawsze mozna poza tym jestes tak brzydka ze nikt Ci nie powie przy mnie że za wysoko mierzysz.

Gość gość
Kurde ja się tu rozpisałam, a widzę, że Ty sobie jednak jaja robisz :D Uśmiałeś się chociaż?

Po prostu takie mamy prawo że jak facet ma 30 lat i jest do tego bardzo niski (ma poniżej 170 cm) to NIE MOŻE mieć dużo młodszej od siebie kobiety. Może mieć albo rówieśniczkę, albo nieznacznie młodszą. Jakoś nie wyobrażam sobie żeby kurd**el 30-letni o wzroście 169 cm był w związku z 20-latką albo z 19-latką. Za takie coś od razu jest prokurator. No chyba że facet jest wysoki, wtedy co innego, taki to może mieć nawet i 40 lat i 18-latkę i problemu nie ma!!

Gość gość
Ty też masz na pewno coś fajnego w sobie. Poczucie humoru, przystojną twarz albo cokolwiek. Wykorzystaj to zamiast ryczeć jak baba :)

Gość gość
Jaki prokurator?Prokurator by Cie scigał jakby się zadawał z osoba ponizej 15 roku zycia. Juz nie plec bzfur mitomanie.

Takie mamy prawo że jak facet ma poniżej 170 cm wzrostu to nie może zadawać się z dużo młodszą od siebie kobietą. Nie ja to wymyśliłem, zapytajcie najlepiej Tuska!!

Gość gość
Co za bzdury wygadujesz...

Gość gość
kurdu bydzia mój chłopak ma 170 a ja mam 180 i żyjemy. Jak będziesz sobie na siłe szukał dziewczyny 150 to powodzenia życzę...

Gość gość
Jak wolisz nie to nie

Jakbym miał 170 cm to bym mógł mieć nawet dziewczynę równą wzrostem i nikt by się nie czepiał. Ale mam 169 cm i przy takim wzroście mogę mieć tylko dużo niższą, to akurat każdy potwierdzi!!

Gość gość
Nie plec bzdur ten 1 centymetr w ogóle nie widać

Gość gość
A co Ty się przejmujsz kolegami?Wazne że kobieta Cie chce niz to co koledzy powiedza.

Widać, kobieta bez problemu zauważy że nie ma 170 cm tylko mniej! To akurat wiem od dawna. Nie raz mówiłem że mam 170 cm, to od razu laska mnie zjechała i jeszcze powiedziała że nie dość że kurd**el to w dodatku kłamca :(

Gość gość
Ja tam nie widze róznicy co inne 20 cm ale 1 cm .

Może ty nie widzisz, ale ogóle kobiety bez problemu zauważą że facet jest karłem poniżej 170 cm. Bo taka prawda!

Gość abbbbbbbbba
kurdu_bydzia Człowieku, masz prawie 30 lat a piszesz jak 15-latek. Jak będziesz tak biadolił o ten 1 cm to nie zdziw się , że żadna kobieta Cię nie zechce, bo zamęczysz ją swoimi kompleksami. I co z tego, że kobieta gdy założy obcasy będzie wyższa? Świat się nie zawali. Mało jest takich par, nawet wśród sławnych ludzi? Sama mam 168 cm i nie przeszkadzałoby mi gdyby facet miał również tyle wzrostu co ja. Twoim problemem jest Twoja samoocena a nie wzrost.

Gość gość
Ja nie widze i nie nie patrze na wyglad wazne zeby mnie chciał;)

Gość gość
oczywiste jest, że niższy facet ma mniejsze szanse, ale nie zerowe

abbbbbbbbba powiem krótko - p********z! W życiu byś nie wzięła sobie faceta niższego niż 170 cm, a piszesz bzdury na forum, że niby taka porządna jesteś, nie patrząca na wzrost! Wybacz ale kobieta 168 cm przy facecie 169 cm to jakaś kpina, żenada! MUSI być kobieta wyraźnie niższa od kurdupla. Facet ma mniej niż 170 cm to MUSI sobie znaleźć naprawdę bardzo niską kobietę, to każdy potwierdzi, a ty jedna piszesz tu bzdury. Nie bądź hipokrytką, bo wiem że w życiu byś nie chciała karła!!

Gość abbbbbbbbba
No taki milutki jesteś to już wiem czemu jesteś sam. Nikogo mieć nie będziesz. :) Pozdrawiam.

Gość gość
Ja mam 160 i powtarzam poraz kolejny ze ja mam gdzies wzrost i wyglad ale to tez ma znaczenie moj brak urody i to jak mnie inni traktuja przez to.Dla mnie nie jest wazne jak wygladasz a wzrost uwazam ze masz ok ja jako brzydka kobieta tez nie moge wymagać i stawiac warunkow.

No tak, na brzydką kobietę zawsze jakieś tam szanse mam i to jest fakt! :) Możliwe że kiedyś taka się trafi i stworzymy związek. Wtedy faktycznie nie musi być bardzo niska i te 160 cm od biedy obleci! Po prostu uważam że 169 cm u faceta to przegięcie! Tyle wzrostu mają dzieci, albo kobiety ale na pewno nie faceci!! Osobiście nie spotkałem NIKOGO kto by miał tyle wzrostu co ja. Każdy ma conajmniej te 170 cm i to jest fakt. I tacy ludzie mogą się wiązać w pary z obojętnie jaką dziewczyną, nawet z ładną. Ale tacy jak ja już nie, mi nawet nie wolno podrywać ładnej dziewczyny, bo mogę za to mówiąc kolokwialnie dostać nawet w mordę!!

Gość abbbbbbbbba
taaa bajkopisarz z ciebie :) co chwilę widzę gości max 160cm w kapeluszu

Gość gość
Ja jestem brzydka i weznę kazdego w ciemno ale nawet brzydale maja wymagania i zagaduja tylko ladne.

Gość abbbbbbbbba
ale widać że to prowo, nie można być aż tak głupim, więc nie wiem po co się produkuję :D