Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonitaa

Panowie, jaki jest wasz ideał kobiecego piękna?

Polecane posty

Brzydale mogą sobie mieć wymagania odnośnie kobiet, ale na pewno nie kurduple poniżej 170 cm, tacy faceci są dla kobiet najgorsi!! abbbbbbbbba, nie jestem miły do Ciebie bo nie podoba mi się Twoja hipokryzja! Piszesz że masz 168 cm i nie przeszkadzałoby Ci gdyby Twój facet był takiego samego wzrostu a przecież oboje doskonale wiemy że przenigy byś nawet nie splunęła na takiego kurdupla :)

Gość gość
mnie też to bawi: ''biust c/d''. C? D? ale jakie C i D? faceci (i niestety niektóre kobiety także) myślą, że A to brak cycków, B średnie, C-średnio duże, D - balony. a prawda jest taka, że 65c to mikroskopijny biust natomiast np 80c jest taki dość spory, ale nie wielki. a biedni faceci myślą, że laska posiadająca rozmiar 65c to szczupła laska z dużą miseczką, a 80c to gruba laska z nieproporcjonalnie małym biustem. przykre, ale prawdziwe.

Gość gość
A własnie że brzydale powinny szukać według siebie,wzrost to nie wszystko u faceta.

Gość abbbbbbbbba
mało mnie obchodzi czy mi wierzysz

Ja tam znam swoją pozycję, wiem na co mam szansę a na co nie. Kobiety która będzie mi się podobać NIGDY sobie nie wezmę bo wiem że taka nawet na mnie nie splunie! Taka prawda!!

Gość gość
Dosc spory ale nie wielki?Przeciez to samo

Gość gość
Czyli Cie nie przekonam Kurdziu

Gość gość
Szkoda ze ta,ki nieugiety jestes chciala bym z Toba po pisac na GG po prostu po pisać ale wiem ze nie dasz :/

Gość gość
Wiesz co mam załozone fikcyjne konto na GG pdam Ci je bo nie chce za bardzo udostepniać swojego numeru prawdziwego i na tym numerze na pisz do mnie jak chcesz a ja Ci wtedy podam swój prawdziwy numer.

No dobra, ale warunek jeden - na serio jesteś brzydka? I jak mi pokażesz swoją fotkę to masz mi się nie spodobać! W przeciwnym wypadku nie ma szans bym z tobą pogadał!!

Gość gość
Ja sie nikomu nie podobam trzezwemu. Ale fotek nie mam na komputerze.

Gość gość
Na pewno Ci sie nie spodobam to masz jak w banku

Gość gość
49360252

wybacz, ale z żadnym Markiem z Rybnika nie mam zamiaru gadać. Już jeden Marek w*****a mnie na jednym forum elfów, to mi wystarczy!!

Gość gość
Na pisałam ze to fikcyjne konto bo prawdziwego nie podam tu na forum.

Gość gość
mi podoba się gruba blondynka z dużym brzuchem i obwisłymi piersiami a wzrost tak do 170cm ale niewyższa.

Zastanowię się czy się do Ciebie odezwać... ale nic nie obiecuję. Fajnie by było jakbyś jakieś swoje zdjęcie jednak tu wkleiła. Bym ocenił i jak bym uznał że mi się nie podobasz, to bym się odezwał :)

Gość gość
To ze sie nie podobam to mało powiedzianejestem skrajnie brzydka i to nie tylko moja opinia ale widzę że robisz sobie jaja

Gość gość
Wystarczy że na piszę że jest za gruba zeby sie podobać i zbyt brzydka na twarzy

Gość gość
Na pewno nie wkleje tu swojego zdjecia az tak głupia nie jestem sorry albo piszesz do mnie na GG , poza tym ja sie nikomu nie podobam inaczej nikt by mi takich przykrych słów nie mówił jakie usłyszałam wiele razy na swój temat. No i nawet traktuja mnie gorzej wszędzie od innych kobiet wiec chyba wszystko jasne.

Gość gość
Ale wydaje mi sie że masz nie zły ubaw a ja nie mam ochoty na zarty.

Nie, nie robię sobie jaj. Wszystko co napisałem o sobie to najprawdziwsza prawda i na serio jedyna dziewczyna na jaką mam jakiekolwiek szanse to bardzo niska i brzydka!

Gość gość
Ja jestem baardzo brzydka

Gość gość
kurdu_bydzia ja mam 163 cm i chodziłam z takim co też tyle ma, więc ty w porównaniu z tamtym masz wzrost w sam raz :D a on teraz ma wyższą niż ja dziewczynę, można wszystko :) Ale dziś w autobusie widziałam świetną dziewczynę dla ciebie (ze względu na wzrost: śliczna mała blondynka, tyle że za młoda bo tak to na pewno bym jej dała kontakt do ciebie!

Gość gość
A po co mu sliczna:D?Brzydka przynajmniej go nie zostawi

Gość gość
Była śliczna, bo taka kruszynka, jakby miała z 10-15 cm więcej, to byłaby przeciętna ;)