Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jek delikatnie powiedzieć kobiecie

Polecane posty

Gość gość

że nie jest w moim typie (nie jestem zainteresowany po spotkaniu) randka z internetu.

Gość Zuzanna Amelia ææ
"Niestety nie jestes w moim typie" "Mam inny typ".Im prosciej i bardziej otwarcie tym lepiej.

Gość gość
lubię ją i nie chcę obrazić :(...

Gość Zuzanna Amelia ææ
Wolisz ja obrazac trzymajac ja w zludzeniach i niepewnosci ?

Gość gość
Zamiast tego powiedzialabym "Przykro mi ale niestety nie zaiskrzylo miedzy nami, po prostu nie ta chemia co trzeba. Mam jednak nadzieje, ze bedziemy nadal dobrymi znajomymi." Po co ma sie dziewczyna zastanawiac nad tym w jakim jest typieczy nie itd.?

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ wolę jej delikatnie powiedzieć że mi nieodpowiada może po prostu jej powiem lepiej zostańmy na stopie przyjacielskiej i tyle :). Bo jakoś nie umiał bym kobiecie którą lubię powiedzieć sorry nie podobasz mi się...

Gość gość
a nie lepiej powiedzieć jej prawdę ?

. Mam jednak nadzieje, ze bedziemy nadal dobrymi znajomymi." x tego nie mów, to będzie jak strzał z liścia w twarz

Gość gość
ja bym się obraziła za tekst "nie jestes w moim typie". Przyjaciółką na pewno też nie zostanie, jeśli dasz jej kosza, bo urazisz jej dumę. Raczej nic nie da się z tym zrobić. Ale możesz zrobić chociaż coś, by nie poszuła się źle (w sensie zakompleksiona). Powiedz np. że spotkałeś inną.

Gość Zuzanna Amelia ææ
To moze zastanow sie co w niej lubisz i co Cie powstrzymuje przed powiedzeniem jej prawdy.

Gość gość
tak od razu po spotkaniu spotkałem inną? ehhh to nie przejdzie, nie lubię kobiecie dawać kosza :( bardzo nie lubię :( :( :(

Gość gość
wiesz chyba każdy bez względu na płeć lubi jasne sytuacje . I ja byłabym wdzięczna jeśli mężczyzna powiedziałby mi szczerze , że nie jest mną zainteresowany . A np. może to zrobić w ten sposób : " Wiesz jednak nic między nami nie będzie , po prostu nie jesteś w moim typie ." Koniec nie trzeba tłumaczyć , chyba że sama Cię zapyta żeby rozwinąć temat wtedy powiesz że jest wartościową osobą na pewno ale nie w twoim typie i już :) przecież to normalne że nie wszystkim się podobamy .... tak samo jak i nam nie każdy mężczyzna się podoba . i tyle

Gość gość
to powiedz że odezwała sie do Ciebie Twoja ex, a masz do niej słabość, więc chyba wrócicie do siebie

Gość Zuzanna Amelia ææ
" gość ja bym się obraziła za tekst "nie jestes w moim typie". * A ja nie. Nie kazdy jest w moim typie wiec i ja nie musze byc w typie kazdego. Za to lubie wiedziec na czym stoje.

Gość gość
A skąd wiesz, że jej się spodobałeś?? Co Ci się u niej nie spodobało?

Gość gość
a nie zauważyliście ile tu jest wątków o tym, ze facet nie powiedział dziewczynie PROSTO W OCZY że jej nie chce i one potem przez rok czy dwa nie dawały mu spokoju? ja do każdej takiej piszę, że nie powiedział prosto w twarz, bo dał do zrozumienia - a one nie i nie, i dalej "dlaczego mi nie powie wprost", "pewnie on nie wie czego chce" itp

Gość gość
Powiedz to co zazwyczaj mówią mężczyźni: "Jesteś wspaniałą kobietą, zasługujesz na kogoś równie wspaniałego, ja na ciebie nie zasługuję" czy jakos tak.

Gość gość
wtedy i tak się nie odczepi!

Gość gość
a jak wyglądało Wasze spotkanie? Gdzie byliście na randce?

Gość gość
Powiedz jej że jest po prostu brzydka i tyle po co się oszukiwać . Prawda jest prawdą i tyle

Gość gość
Co za głupia rada! Sam jesteś brzydki/a

Gość Zuzanna Amelia ææ
Powiedz jej otwarcie ze nie jest w Twoim typie i ze nie masz zadnych planow w stosunku do niej ale ze mozecie sie dalej znac. Jesli bedzie chciala to te znajomosc utrzyma.

Gość gość
Innemu może się podobać! w życiu bym jej nie powiedział że jest brzydka co za rada!

Powiedz to co zazwyczaj mówią mężczyźni: "Jesteś wspaniałą kobietą, zasługujesz na kogoś równie wspaniałego, ja na ciebie nie zasługuję" czy jakos tak. x Nie polecam. To przez takie mydlenie oczu kobiety później niedoszłemu partnerowi żyć nie dają. Bo skoro jestem wspaniała i chcę z tobą być,to udowodnie ci,że na siebie zasługujemy. Postaw sprawę jasno - pierwsze zauroczenie minęło i o ile jako partnerka ci nie odpowiada,to nie masz nic przeciwko utrzymywaniu kontaktu na stopie koleżeńskiej

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pavlo - po raz pierwszy od dawna popieram to co napisales.

Gość gość
,,Innemu może się podobać! w życiu bym jej nie powiedział że jest brzydka co za rada!" są takie które NIKOMU się nie podobają i takie które podobają się prawie KAŻDEMU...

Gość Zuzanna Amelia ææ
Innymi slowy sa ladne i brzydkie. Ameryki nie odkryles.

Gość gość
Jestem kobietą. No więc jakby ta dziewczyna była obiektywnie ŁADNA i ZGRABNA, to możliwe że by nie była w jego typie?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Mozliwe.