Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WŁODARCZYK vs. ZAJĄC

Polecane posty

Gość gość

Którą bardziej lubicie?Która według was ładniejsza?Tylko obiektywnie:) Według mnie Włodara jest super a Anetka taka zagubiona szara myszka.

Gość gość
Włodarska ma wulgarny typ urody, wydaje się być taką wyuzdaną zadziorą. Za to zając niby delikatna uroda, ale odbieram ją jako zarozumiałą. Żadnej nie lubie

Gość gość
Potwór przestań.Gadaj,którą wolisz:)

Gość gość
nie cierpię Włodarczyk zarozumiała cwaniara a po tym jak odbiła faceta Zając mam o niej jeszcze gorsze zdania. Zając ma dość ładną buzię ale nie ma ładnej figury za to jest sympatyczna. Teraz co myślę o Krawczyku od zawsze, że to jakiś ćwierćinteligent, widać po wyrazie pyska... ups sorry twarzy, że głębszą myślę jego umysł nieskalany, nawet podobałby mi się fizycznie gdyby nie wyglądał na przygłupa. Nigdy nie widziałam jak gra ale taki frajer z niego, że nie uwierzę że jest aktorem. To taki gość co zawsze śmieje się ostatni z żartu.

Gość gość
A co miał się męczyć z Zającową jak jej nie kochał?Bez sensu.Ty byłabyś z facetem,którego nie kochasz?Obydwie są ładne ale Włodarczyk ładniejsza,Zając to taka przaśna dziewczynka.

Gość gość
śmieszne jest to co piszesz, czy ktoś mu narzucił Zając czym sam ją wybrał, ludzie mają kryzysy ale odkochanie się w tak krótkim czasie i zostawienie z małymi dziećmi to gówniarstwo. Nie sądzę aby Krawczyk zrobił to z własnej woli Włodarczyk zaświeciła mu d**ą i poleciał, bo jest głupi.