Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwie trzecie Polaków, to potomkowie chłopów.

Polecane posty

Gość gość

Nasz wizualny chaos i planistyczną wolnoamerykankę tłumaczy polskie wykorzenienie. Dwie trzecie społeczeństwa jest w drugim lub trzecim pokoleniu potomstwem chłopów, ale udaje, że jest inaczej. 🖐️ Ukoronowaniem tego gatunku sa rydzyki,kaczory itp.ktorzy niczym magnes przyciagaja I gloryfikuja brzydote moralna I wizualna. :D

Gość gość
a reszta to potomkowie rosyjskich żydów z NKWD.

Gość Haneczkaaaa
Czy wiesz o tym autorze że pierszą czynnością prowadzącą do uzyskania wspólnego dorobku ludzkości było rolnictwo i hodowla zwierząt ? " Abel uprawiał ziemię podczas gdy Kain hodował owce " To były 2 pierwsze zajęcia ludzkości wykonywane w pradziejach historii

Gość gość
I cóż z tego, każdy szympans potrafi ziemniaki posadzić. A poza tym nie dwie trzecie tylko cztery piąte. Sama mam geny chłopskie na szczęście umysł mam światły bo ta cześć genów szlacheckich skumulowala mi się w głowie. Ale moje rodzeństwo to przeciętne umysły, bez ambicji i rozumu.

Gość gość
Zresztą to widać po twarzy i czaszce. Grube rysy, nieforemna czaszka, niesymetryczna świadczy o małym rozumku

Gość gość
Te mądrości kafeteryjne :-D

Gość gość
Cest vrai

Gość gość
nie byłoby w ty nic zlego, gdyby nie to pierwsze pokolenie mgr Wyzszej szkoly byle czego w Pcimiu , dumne, ze sie odcielo od korzeni, głosne i prymitywne, ze starsznym gustem , potwornym słownictwem. Nie mowie o wszystkich ale wielu takich jest niestety...

Gość gość
Izaak Stolzman. Wiecie kto to jest? Jak nie wiecie, to wpiszcie i poczytajcie sobie

Gość gość
To pierwsze pokolenie wyksztalciuchow, zmietolonych naukowców z agrogenami, tytuły połączone z brakiem moralności i kultury.