Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle cierpię na niedostatek uwagi

Polecane posty

Gość gość
TAK WLASNIE..badz mila ,ale w MANIPULUJACY sposob,zeby miec jakies korzysci ,o to chodzi ,nie badz mila -dobra szczera dusza!!!!!! tylko mila falszywie manipulujaca ;)

Gość gość
Próbuję uwierzyć, ale moje poczucie wartości jest bardzo chwiejne. Z jednej strony czuję się lepsza od innych, z drugiej w ich obecności tracę pewność siebie. Ani to, ani tamto nie jest zdrowe. Może mój żal jest spory, ponieważ ludzie kompletnie nie widzą mojego świata i nie chcą się nim zainteresować. Widzę to chociażby na portalu facebook, gdzie niejeden raz wrzucam jakiś link i rzadko kto go komentuje/lajkuje. Nic dziwnego, że to miejsce jeszcze bardziej zaniżyło moją samoocenę.

Gość gość
przeciez na tym fb to wszystko na pokaz ;)

Po mojemu,to zacząć trzeba od podstaw,czyli od pewności siebie i stanowczości,a reszta sama przyjdzie ,ale mogę się mylić. W moim przypadku tak właśnie było i o ile nie mam na fb fanpage'a z tysiącem lajków,o tyle nie mam już problemów z nawiązywaniem relacji międzyludzkich

Gość gość
i do czego ci ten glupi fb ? co ci daje? wspierasz kogos? dajesz zarobic,malupujesz bo inni maja,bo modne ? wiekszosc ma fb z ciekawosci ,co tam u innych,...nie lubia ich zycza im zle,ale maja ich na fb ;)

Gość gość
Możliwe. Ja na pokaz nic nie daję, to wszystko odzwierciedla moją osobowość i pasje. Myślałam, że da to innym pretekst do kontaktu ze mną, a tak się nie stało. Ciągle te same osoby są wywyższane, nawet jak napiszą, że kot im nasrał za łóżko.

Gość gość
co tak naprawde dobrego daje ci fb,do czego ci tak naprawde ?

Gość gość
Założyłam tam konto po to, by dać ludziom okazję, by mnie bliżej poznali. Niestety tak się nie stało. Ludzi nie interesuje mój świat.

Skądś to znam. Nie martw się masz nas :) Mogę się nawet założyć,że za chwilę się uśmiechniesz mimo tego smutku. Gotowa? Czytaj uważnie Wyobraź sobie, że stoisz obok cichego strumienia, pośród skalistych zboczy. Ptaszki miło i spokojnie śpiewają, leniwie unosząc się w górskim powietrzu. Nikt nie wie o Twojej tajnej kryjówce. Jesteś całkowicie chroniony przed ciągle pędzącym światem. Kojące dźwięki małego wodospadu przepełniają Cię błogostanem. Woda jest krystalicznie przejrzysta. Wyraźnie widzisz twarz osoby, którą przytrzymujesz pod wodą. x A nie mówiłem? Już się uśmiechasz :)

Gość gość
To prawda, uśmiechnęłam się. :) Dziękuję wam z całego serca, że jesteście tutaj ze mną, mimo że piszę takie okropne rzeczy. ;)

Gość gość
Też prawda. :P

Nie siedź z językiem na wierzchu przed komputerem,bo klawiaturę przypadkiem zaślinisz :P

Gość gość
Dowcipniś.

Gość gość
To prawda. Humor pomaga we wszystkim. :)

Gość gość
Lepiej, choć nadal mam żal, że tak jest.

Żal ma to do siebie,że szybko nie mija niestety. Idziemy spać? Bo szczerze to powiekk już zapałkami podpierać muszę

Gość gość
Ok. Dobranoc i dzięki za wszystko. :)

Dobranoc nieznajomej znajomej www.youtube.com/watch?v=Tfe0GsXqTa4 Jak coś pisz tutaj,jak będę to nie omieszkam zajrzeć.