Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herbatynka

Minął rok a ja ciągle o nim myśle

Polecane posty

Gość ONE ONE ONE
I to są właśnie dzisiejsi faceci, oczywiście są wyjątki od reguły, ale w zdecydowanej większości facet robi dziewczynie łaskę że powie jej dlaczego chce zakończyć związek, no bo przecież taka zakochana dziewczyna na to nie zasługuje:-(:-(

Gość gość
Kurcze dziewczyny rozumiem was troche bo mam starsza siostre, ale bez przesady że co niektóre z was wzdychają i cierpią po facecie nawet po 10 latach od rozstania.

Gość gość
W takim razie po prostu przestań myśleć i tyle

Gość Herbatynka
Oj żeby to było takie proste w praktyce jak w słowach........

Gość Wasabi
A z drugiej strony to facet zachował się nie fair,bo skoro był jakiś tam czas z panienką to należy jej sie jakieś słowo wyjaśnienia.

Gość gość
a co zrobic gdy to dziewczyna zerwala z facetem majac go daleko w d***e... a potem nagle zdala sobie sprawe z tego ze byl dla niej wszystkim ...u mnie wlasnie tak bylo to ja zerwalam i juz rok tego zaluje i tez nie potrafie przestac o nim myslec. Probowalam przepraszac ale juz nic to nie dalo

Gość goscinka
ja od tamtego sylwestra - rozstanie z chlopakiem, z tym ze on 3 dnia po tym juz byl u innej teraz jest po slubie a w lipcu urodzi mu sie dziecko, dodam ze bylismy 4 lata ze soba... i co taki facet jest wart....? Dla mnie juz nic, ale meczylam sie rok a nawet dluzej z tesknota miloscia... glupia bylam nawet wydzwanialam do niego ze go kocham czy mamy szane, a on nic.... wstyd mi do tego mam chlopaka ktory tez wysluchiwal jak tesknilam za bylym, beznadziejna sytuacja, chyba ten zwiazek tez zaraz sie rozpadnie

Gość Herbatynka
Ooooo czyli jednak jest możliwe że nawet osoba która zerwała, wypieła się na drugą osobę może tego później bardzo żałować. Tak wnioskuje na przykładzie wpisu gościa nieco powyzej.

Gość Elenkaa
A czy nie wystarczy że facet zerwie z dziewczyną??? dlaczego oprócz tego ciosu dodatkowo całkowicie zrywa z nia kontakt???? bo tak się coraz częściej zdaża:-(

Gość goscinka
bo nie wyobrazam sobie utzrymywania z nim kontaktu i z jego zona mile rozmowac spotykac sie , mysle ze w mojej sytuacji mogloby dojsc do rekoczynow... a to niepotzrebne jA Z NIM pracuje w jednej firmie, na szczescie nie widujemy sie....

Gość gość
Tak, to już prawie rok moja droga. Rok, odkąd Cię pierwszy raz zobaczyłem i wszystko się zmieniło. Szkoda, że nie mogę Ci tego powiedzieć prosto w oczy, ale od tego momentu, nie ma dnia abym o Tobie nie myślał, chociaż pewnie nigdy nie będziemy razem... Pozdrawiam i pamiętaj, że na zawsze już pozostaniesz w moim sercu.

Gość gość
Skoro tak o niej myślisz to odezwij się do niej, ale nie na kafeterii, smsa jej napisz, na pewno będzie mile zaskoczona.

Gość gość
Nie wiedziałam ze po takim czasie można jeszcze aż tak tęsknić, no ale skoro się autorka zakochała:-)

Gość gość
Co to sie z ludzmi dzieje kiedy się tak zakochają

Gość gość
Szkoda dziewczyny ze jakiś gosciu jej tak zrył głowe:-(

Gość gość
Tak, to już prawie rok moja droga. Rok, odkąd Cię pierwszy raz zobaczyłem i wszystko się zmieniło. Szkoda, że nie mogę Ci tego powiedzieć prosto w oczy, ale od tego momentu, nie ma dnia abym o Tobie nie myślał, chociaż pewnie nigdy nie będziemy razem... Pozdrawiam i pamiętaj, że na zawsze już pozostaniesz w moim sercu. jakby to było do mnie .. chociaz to pewnie nie mozliwe,to tak sie poczulam. Chcialabym zebys wiedzial ze Ty jestes i mysle ze pozostaniesz na zawsze w moim sercu. Prosze,nie mow Nigdy. Pamietasz? Kiedys "mowiles" ze wszystko jest mozliwe... pamietam te slowa. Nie moge przestac o Tobie myslec..

Gość przy okazji
A jaki podał powód odejścia?

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie to nie podał żadnego powodu:-(:-( ot tak po prostu zerwał kontakt jak gdyby nigdy nic:-(

Gość przy okazji
Pytałam autorkę, ale widzę że to jest temat z kwietnia. To pewno już nie odpowie. A co do Ciebie, ciężko sie połapać kto co pisze, jak wszyscy są goście.

Gość przy okazji
Wiesz co, człowiek chciałby znać powód, ale wierz mi, wcale to nie zmniejsza bólu. Co najwyżej powinno sie powiedzieć "to koniec", żeby kogos jakoś godnie zostawić, czy coś w tym stylu. Z drugiej strony to trudne, taka rozmowa. Bo druga strona widzi zaangazwoanie, widzi, ze ktoś może nawet podejmie trud zmiany, a Ty już nie chcesz, wiesz to na pewno, i chocby nie wiem co ktoś zrobił, nie i koniec. No to jak to komus powiedzieć?

Gość gość
czasami po latach przechodzi tak na serio :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość nowinka32
Nooo a ja z facetem rok nie jestem, a on pisze i dzwoni i spotkania proponuje i mowi ze kocha i mowi ze na ta chwile nie gwarantuje nic bo nie jest w stanie teraz wrocic i co???? za duzo sie u nas w zwiazku stalo...niestety

Gość gość
Ja również nie mogłam zapomnieć o facecie. I to nawet dłużej niż rok. W końcu koleżanka poleciła mi stronę http://magicznerytualy.pl . Nie licząc na wiele zamówiłam urok miłosny. Rezultat przerósł moje oczekiwania:) Facet zaczął za mną szaleć:) Jesteśmy teraz razem i jest nam naprawdę dobrze:)

Gość Herbatynka
Oj chciałabym wierzyć w takie coś.

Gość gość
przy okazji 2014.05.22 A jaki podał powód odejścia? xxxx Nie podał żadnego powodu, to jest najgorsze:-(

Gość Herbatynka
przy okazji 2014.05.22 Pytałam autorkę, ale widzę że to jest temat z kwietnia. To pewno już nie odpowie. A co do Ciebie, ciężko sie połapać kto co pisze, jak wszyscy są goście No cóż u mnie też nie podał powodu, nadal o nim pamiętam, niestety, nic nie pomaga

Gość gość
mozna porozmawiac

Gość gość
ja kiedys poltora roku nie moglam zapomniec

Gość gość
ja juz prawie rok nie moge zapomniec.

Gość gość
faceci szybko zapominaja