Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dariaa123

relacja matka syn

Polecane posty

Go艣膰 Mam swoje lata
M贸j syn przed prac膮 przychodzi do mnie prawie ka偶dego dnia..Lubi臋 porozmawia膰 z Nim o r贸偶nych sprawach. Cz臋sto razem robimy zakupy.Mnie jest ci臋偶ko dzwiga膰 dlatego bardzo mi pomaga.Na szcz臋艣cie moja synowa nie ma o to pretensji.Syn dba o swoja rodzin臋 i o mnie nie zapomina.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
bazienka nastolatkowie nie gadaja tak cz臋sto z matk膮, oni wol膮 dziewczyny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
czy to jest normalne,偶e ona j臋czy dzieciom ,偶e bardzo by chcia艂a jecha膰 nad morze wi臋c jedna z c贸rek jej to proponuje,a ona po powrocie zaczyna wybrzydza膰 ,偶e pok贸j nie taki,偶e ona si臋 nie czu艂a,jedno wielkie wymy艣lanie....a przecie偶 c贸rka chcia艂a dobrze,zasponsorowa艂a,a to ,偶e by艂y w jednym pokoju,no ba widocznie na hotel 5 gwiazdkowy nie by艂o c贸rki sta膰...teraz znowu narzeka,j臋czy ,偶e ona chce nad morze,wi臋c ja m贸wi臋 niech jedzie nad morze do sanatorium ,teraz nie m problemu lekarz wysle nad morze tylko trzeba si臋 odpowiednio wcze艣niej zapisa膰,a ona 偶e nie.My艣l臋,偶e to ona [post臋puje nie fair i wydaje mi sie ,偶e nie powinna obgadywa膰 c贸rki,dla mnie matka powinna zcala膰 rodzin臋 ,a nie j膮 sk艂贸ca膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
"bazienka"nie b臋d臋 z nim rozmawia艂a,bo takie pr贸by ju偶 by艂y i zawsze ko艅czy艂o si臋 k艂贸tni膮 ,wi臋c to bez sensu....uwa偶am ,偶e cz艂owiek powinien sam wyci膮gn膮膰 wnioski skoro by艂 taki temat na tapecie,ale on widocznie nie widzi w tym niczego z艂ego.Na dodatek matka sk艂贸ci艂a go z bratem,nie gadaj膮 od ponad roku.A ja my艣l臋,偶e rodze艅stwo powinno trzyma膰 si臋 razem i tyle.Macie jeszcze jakie艣 w膮tpliwo艣ci????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
bazienka-o zakupy te偶 pyta....:( i cz臋sto dzwoni i ka偶e mu co艣 kupi膰 w promocji np.proszek i on wtedy szybko w sobot臋 z rana jedzie kupi膰....a jak ja czasem o co艣 prosz臋 ,to mnie zlewa,tak by艂o np.z wycieraczkami do mojego auta,w ko艅cu kupi艂 ale ile musia艂am sie naprosi膰.Przykre,naprawd臋:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
i cz臋sto zaczyna zdanie od-"mama m贸wi艂a"...np.zapyta艂 mi si臋 kiedy dziecko b臋dzie mia艂o pierwszy z膮bek,ja na to,偶e jak b臋dzie mia艂o p贸艂 roku i najcz臋艣ciej wychodz膮 dolne siekacze,po czym skonsultowa艂 to z mam膮 i powt贸rzy艂 mi_mama m贸wi艂a ,偶e dolne siekacze wychodz膮 pierwsze i ,偶e oko艂o p贸艂rocznemu dziecku...a偶 偶al....i w艂a艣nie tak robi bardzo cz臋sto....ja to nazywam "gor膮ca linia z mamusi膮"zrozumia艂abym gdyby by艂 g贸wniarzem,ale facet lat 40?! chodzi mi o diagnoze tego przypadku,czy to przypadek beznadziejny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przy sluchawce mu siedzisz caly czas ze wszystko tak dokladnie slyszysz ????????? Jestes nie do zycia .Nastepny facet cb zostawi . Matka to jesf matka i g *** o cb powinna obchodzic o czym ze soba rozmawiaj膮 . Mojej sasiadce syn pomaga od lat ,kazdego dnia sa oboje z zon膮 i nie widze jakiegos rozd藕wi臋ku miedzy nimi .Wielokrotnie z nia rozmowawia艂am. $$$ Widocznie ma powody ze lubi sobie pogada膰 z matk膮 ,widocznie nie ma z Tob膮 i czym gada膰 albo wiecznie puszczasz fochy i woli sie odstresowac przy matce . Tez masz problem .:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oby moj syn nie trafil na takiego babsztyla jak ty ! ma dop 6 lat a juz sie martwie, nie bede toskyczna tesciowa i matka, ale tez chcialabym kiedys byc ciagle matka dla swojego syna :) i byc dobra tesciowa jesli kobieta z ktora sie zwiaze, tez bedzie w porzadku btw a jesli zostanie gejem to tez bede dobra tesciowa, mi to obojetne;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
Ja te偶 mam syna i wiem jedno ,nie zamierzam mu wisie膰 na 艂bie....czy to normalne,偶e on codziennie dzwoni nawet jak jeste艣my na wakacjach....normalne by艂oby gdyby zadzwoni艂 po przyje藕dzie i poinformowa艂 ,偶e dojechalismy szcz臋艣liwie....poprzednia moja te艣ciowa nie wydzwania艂a i syn do niej te偶 nie wydzwania艂,tylko zawsze informowa艂,偶e dojechalismy ,zreszt膮 ona nawet nie chcia艂a by膰 nahalna i nie chcia艂a nam g艂owy zawracac pierdo艂ami bo wiedzia艂a ,偶e to nasz wypoczynek ,a ta dzwoni,jest upierdliwa,to znaczy ,偶e nie szanuje nas,to tylko tydzie艅 naszego wsp贸lnego wypoczynku ,raz na rok.Toksyczna kobieta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To co sie sie gzdzilas z maminsynkiem .Trzeba bylo go najpierw poznac a potem stara膰 sie o dziecko !:-P Ktos Ciebie zmuszal do zwiazku z nim ?!?! Widocznie jestes niedojrza艂a do zwiazku .Drugi i drugi be . Ogarnij sie bo zostaniesz sama albo zacznie w koncu ciebie zdradza膰 zeby sie odstresowa膰 .W koncu odejdzie do kochanki . Sama sobie rujnujesz zycie na wlasne zyczenie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To w koncu kto do kogo dzwoni ? !matka do niego czy on do matki ? I czemu sluchasz ? Co Ciebie to obchodzi ?! Jak to Ciebie wnerwia to wyjdz z dzieckiem na spacer . Ze wsi jeste艣 ? A on z miasta ?Czesto tak sie zdarza ze kobiety ze wsi sa zaborcze .Maja poczucie nizszosci .Dlatego tak sie dzieje .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
w takim razie "go艣ciu"co radzisz???mam uczestniczy膰 z u艣miechem na twarzy w tej szopce????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
on jest ze wsi...i to jest tak:mamusia puszcza sygna艂,a on oddzwania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
matka odwiedza nas 4 razy do roku,on je藕dzi do niej dwa razy do roku -SAM.Ojciec 偶yje,ale nie ma nic do gadania....matka kilka lat temu wkurzy艂a si臋 ma ojca i posz艂a do urz臋du zmieni膰 nazwisko na panie艅skie.Czy nadal macie w膮tpliwo艣ci drodzy forumowicze???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
bazienka-ja czasami jak si臋 wszystko we mnie ju偶 maxymalnie skumuluje,to w艂a艣nie tak mu odpowiadam na zadane pytanie-zapytaj mamy ona pewnie wie lepiej.My艣l臋,偶e gdyby nie po mimo wszystko moja m膮dro艣膰,to ju偶 chyba by艂oby po naszym ma艂偶e艅sttwie.Dlatego c贸rki odwiedzaj膮 j膮 sporadycznie i bardzo j膮 odsun臋艂y od swoich spraw,bo ona wiecznie mia艂a co艣 do powiedzenia na temat ich ma艂偶e艅stwa i ich m臋偶贸w,tam ka偶da synowa i jest z艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
mia艂o by膰* - ka偶da synowa i zi臋膰 jest z艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bazienka TO AUTORKA MA PROBLEM, matce i synowi to nie przeszkadza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz przestac podsluchiwac ,zajac sie waszym zyciem .Koncentrujesz sie na nienawi艣ci do te艣ciowej .Moze to tez wynikac z zazdrosci ze nie masz juz swoich rodzicow . Ty chcesz miec meza na wlasno艣c a tak sie nie da . Pomysl ,masz syna a kiedys jego zona bedzie robila takie cyrki jak ty jak bedzie sie chcial z toba sko ntaktowac .Nie wiesz jaka bedziesz za 30 lat .Moze bedziesz miala demencje starcza ... Zastanow sie czy nie zaniedbujesz meza kosztem dziecka .To czesty bl膮d starszawych matek .Pojawia sie dziecko i ma艂偶onek idzie w k膮t emocjonalny .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
my艣l臋,偶e problem ma przed wszystkim jego matka i to nie tylko ze mn膮 jak wida膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
nie masz racji....ja nie zaniedbuj臋 m臋偶a,to raczej on mnie.A je偶eli chodzi o mojego syna,na pewno nie b臋d臋 mu zawraca艂a g艂owy pierdo艂ami typu:widzia艂am dzisiaj ,偶e s膮siadka posz艂a na 12 do ko艣cio艂a ,a w fakcie pisali ,偶e pose艂 jecha艂 po pijanemu.Raczej bed臋 go wspiera膰 ,a nie wpieprza膰 si臋 ciagle i doradza膰 ,te rady s膮 czasem jak ze 艣redniowiecza.No ciemnogr贸d straszny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
TO ICH SPRAWA O CZYM GADAJA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
dzi臋ki bazieka:) ja wiem,偶e to nie jest normalna relacja,bo po mimo ,偶e mi pierwsze ma艂偶e艅stwo nie wysz艂o,to relacje z tesciow膮 mia艂am super i wiem ,偶e mi si臋 takie nie powt贸rz膮.Osoba wspania艂a,kt贸ra nigdy nie ocenia艂a moich czyn贸w,osoba na poziomie ,kt贸ra zawsze s艂u偶y艂a rad膮,m膮dro艣ci膮 ,u艣miechem....pierwszy raz i chyba ostatni spotka艂am kogo艣 tak madrego i pogodnego jak moja pierwsza te艣ciowa,a偶 trudno uwierzy膰.Dlatego teraz mi tak bardzo uwiera ta relacja:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pierwsza te艣ciowa nie gada艂a ale i tak ma艂zenstwo sie rozpad艂o ,prawda ? Oczywiscie to nie z twojej winy .:-P Baziena to chyba nawet kolo zwiazku jeszcze nie sta艂a a radzi . A skad wiesz jaka bedziesz za 20 lat ? Skad ? A moze bedziesz sfrustrowana kobieta ktora codziennie bedzie wydzwaniala do syna . Acha ,zbadaj hormony bo to moze cos sie z toba dziac i stad te fochy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorko jak ja Ci臋 genialnie rozumiem!!!!!!!! my jeste艣my m艂odym ma艂偶e艅stwem, nie mamy jeszcze obydwoje 30stki. M贸j mia艂 takie zap臋dy z p贸艂 roku trwa艂o zanim go wyprostowa艂am, ale uda艂o si臋!!! Wiem, 偶e to wina Mamy, na szcz臋艣cie m贸j sam zrozumia艂 偶e to by艂a niezdrowa relacja i sam psotanowi艂 odci膮膰 p臋powine bo do mamy jak grochem o 艣ciane... Akurat m贸j nie ma ojca i mamu艣ka traktowa艂a go jak partnera i syna w jednym, p贸ki byli艣my par膮 wiadomo nie byli艣my ci膮gle ze sob膮 nie widzia艂am jak to u nich jest, za to gdy zamieszkali艣my razem... wysz艂o :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jesli syn ma 40 to mamusia gdzies po 60 to dawno jest w wieku w ktorym menopauza nie jest problemem . To stare matki maja cholerne problemy z hormonami i warjuja . To nie zadna z艂o艣liwo艣膰 ale czysta prawda .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ja z 13.54 x zamieszkali艣my razem i si臋 zacze艂o. Te艣ciowa dzwoni艂a kilka razy dziennie czasami z pracy czasami po pracy, potem po po艂udniu albo wieczorem i dzwoni艂a do oporu a偶 odebra艂 nawet i po 15 razy. Potem zastrze偶y艂a sobie numer 偶eby odbiera艂 a jak m膮偶 zmieni艂 telefon na inn膮 sie膰 to uwaga, kupi艂a sobie drugi telefon i przy mnie m贸wi do niego tak (z wielkim u艣miechem ) "teraz ju偶 b臋dziesz musia艂 ode mnie odbiera膰 bo mam do ciebie darmowe :D " teraz z tego si臋 艣mieje a wtedy dos艂ownie nerwica gotowa. Jak nie odbiera艂 dzwoni艂a do mnie "co robi x? jest kolo ciebie? daj mi go". Albo dzwonila do mojego x,偶e w艂a艣nie jedzie do marketu (typu tesco) i on ma jecha膰 z ni膮, a bo ona sama tak robi膰 zakup贸w nie umie i z nim jej najlepiej (to nic 偶e drugi brat zawsze z ni膮 je藕dzi...) rozumiem raz kiedy艣 ale ci膮gle? no bez przesady. Pami臋tam jak wr贸cili艣my z mojej imprezy urodzinowej obydwoje na wielkim kacu a 'mamusia' zadzwoni艂a do mojego o 8 rano (wiedzia艂a, 偶e my po imprezie) , 偶e ma szybko przyj艣膰 na rynek pom贸c jej kapuste wybra膰 i zrobi膰 z ni膮 zakupy. Poszed艂. Trz膮s艂 si臋 ale poszed艂 bo mama kaza艂a. Po powrocie sam mi powiedzia艂 偶e nigdy wi臋cej si臋 tak nie da. to by艂 chyba jako艣 ten moment, 偶e zacz膮艂 stawa膰 si臋 m臋偶czyzn膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dariaa123
ja mojego m臋偶a ju偶 nie wyprostuje,bo za stary:)matka ma 70 lat,no ale samo to ,偶e mnieni艂a nazwisko na panie艅skie ,bo j膮 m膮偶 wkurzy艂 ,to j膮 wg mnie dyskwalifikuj***ardzo jako cz艂owieka ,a to,偶e sk艂贸ci艂a syn贸w i temu mojemu nie ka偶e z tamtym gada膰 dyskwalifikuje j膮 jako matke.Matka powinna scala膰 rodzine ,nie tworzy膰 podzia艂贸w,a bracia powinni ze soba gadac ,nawet je艣li w pewnych kwestiavh maja inne pogl膮dy.czy偶 ja nie mam racji????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te艣ciowe s膮 walni臋te i ka偶dy post kt贸rzy czytam to udowania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas jest tak, 偶e "te艣ciowa" jakby jeszcze nie do ko艅ca za艂apa艂a, 偶e m膮偶 ju偶 nie jest ca艂y jej... ostatnio ma k艂opoty z m艂odszym rodze艅stwem w wieku licealnym (jad膮 na ocenach ndst i ci膮gle robi膮 co chc膮 bo mama i tak pozwala gra膰 na kompie po 10h dziennie i odrabia za nich czasem lekcje... serio...) a jak byli艣my u niej to NAKRZYCZA艁A na mojego m臋偶a, 偶e to wszystko jego wina, bo on jej nie pomaga przy nich ! powinien po pracy przyje偶dza膰 do niej i zajmowa膰 si臋 rodze艅stwem (kt贸re notabene b臋dzie nied艂ugo pe艂noletnie ;) ) moja te艣ciowa gdy m贸j m膮偶 p贸jdzie np. do sklepu to potrafi do mnie na niego gada膰, 偶e jest np. niedorobionym debilem... brak s艂贸w. Jak tak matka mo偶e m贸wi膰 do syna? i to tylko dlatego, 偶e jest w艣ciek艂a, 偶e ju偶 nie jest na jej zawo艂anie. Zanim mnie pozna艂 to po pracy razem wieczorami siedzieli i ogl膮dali seriale... Na pocz膮tku zwi膮zku tak mi臋dzy nami zakr臋ci艂a, 偶e ma艂o co go nie zostawi艂am, potem si臋 wypar艂a. :) B臋d臋 si臋 modli膰 w intencji dzi臋kczynnej chyba, za to 偶e m膮偶 przej偶a艂, nauczy艂 si臋 grzecznie i taktownie temperowa膰 mamu艣ke gdy zachodzi potrzeba i rozmawia z ni膮 przez tel raz na 2-3 dni po ok. 5 minut.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zmnieni艂a nazwisko na panie艅skie ,bo j膮 m膮偶 wkurzy艂 - wygra艂a艣 !!! :D :D :D

Udost臋pnij ten post