Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ParafinkaLL

Szkolenie Excel Łódź

Polecane posty

Gość ParafinkaLL

Witam, poszukuję informacji dotyczących godnych polecenia kursów Excela organizowanych w Łodzi. Chodzi o kurs od podstaw, najlepiej w przyspieszonym trybie, np. 2 dni szkoleniowe, załóżmy po 6-7h. Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Gość gość
Daj sobie spokój z takimi szkoleniami. W 12h niewiele się nauczysz, bo tempo będzie tak szybkie, że cięzko to ogarnąc. Ucz się sama, w internecie jest wiele kursów, książek. Odpalasz Excela i ćwiczysz. . Chcesz od podstaw , czyli od czego? Formuł typu suma i wstawiania najprostszych wykresów? TO zbyt wiele Cię nie nauczą w 12h jak zaczniesz od tego. Jak chcesz iść na kurs, to podstawy ogarnij sama, a na kursie się ucz troszkę bardziej zaawansowanych rzeczy typu tabele/wykresy przestawne, makra, podstawy VB.

Gość gość
Zeby ogarniać excela na pozimie, który wystarczy w biurze trzeba znać: formuły, funkcje, sortowaie, filtrowanie, tabele przestawne, wykresy przestawne, funkcje tablicowe, sumy czesciowe, makra, Da sie to samemu w tydzien ogarnac korzystajac z bezplatnych kursow w necie

Gość Taka Mgiełka
Pewnie, że się da samemu wyszukać informacje w necie, czy tez kupić książkę albo płytę, ale są takie zagadnienia, gdzie wsparcie "żywego człowieka" jest bardzo przydatne. Np. takie tabele przestawne, można sobie tam klikać i klikać, coś niby wychodzi, ale nie wiadomo do końca co. Mi się wydawało, że miarę ogarniam Excela, ale nadarzyła się okazja, żeby skorzystać ze szkolenia, stwierdziłam "dlaczego nie?". I wtedy okazało się, że wiedzę mam fragmentaryczną, a szkolenie wszystko ładnie mi poukładało. Cieszę się, że się wybrałam. A trener cierpliwy i sympatyczny :) Byłam na takim szkoleniu: http://www.edukey.pl/szkolenie/3/excel-sredniozaawansowany/terminy#more_731