Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fnhrtfh

Jak postępować z tą kobietą

Polecane posty

Gość fnhrtfh

Hej. Mam 8 spotkań z pewną dziewczyną. Jest ode mnie o 3 lata starsza ( 24 ma ). Na spotkaniach rzadko inicjuje kontakt. Ogólnie jestem zdania, że w relację damsko-męską nawet na początku powinny obie strony angażować, a nie tylko facet. Ogólnie rzadko wychodzi z jakąś inicjatywą spotkania, ja raz na tydzień do niej dzwonię i umawiam spotkanie na które przychodzi punktualnie. Uważa jednak, że na początku to facet powinien mocno się angażować i biegać za nią. Uważa mnie za kolegę, bo tak rzadko się z nią spotykam i dzwonię mimo, że na końcu spotkania się zawsze całujemy. Jest zdania, że jak się z kimś spotyka to musi być to "coś" ta chemia. Ostatnio już zerwała kontakt z takim chłopakiem, bo dla niej był nudny. Myślicie, że jest otwarta na mnie i może coś z tego być jeśli zmienię swoje podejście abym za nią częściej zaczął ubiegać? Bo ona nie zmieni.

Gość gość
Wiesz, myślę że kobiety generalnie wolą zobaczyć czy to mężczyźnie zależy czy nie, dlatego chce zobaczyć czy ci zależy i abyś troche pobiegał za nią. Generalnie kobiety są przyzwyczajone do tego, że to Wy sie staracie, ale jeśli się już wystaracie, bardzo często możecie liczyć na przywiązanie ze strony kobiety. to tak raczej działa ;)

Gość fnhrtfh
Ogólnie jestem niedostępny i tajemniczy dla niej za takiego mnie uważa. Nie myślicie przypadkiem, że ona chce nie mojego zainteresowania, a tego żebym jej nadskakiwał, jak piesek za nią biegał i przede wszystkim ona chce potwierdzenia swojej wartości, a nie mnie ? Ona może być toksyczna. Co chwile się mnie wypytuje gdzie idę, przez co może być kontrolująca. Spytam się jej przy okazji czy chce częstszego kontaktu z mojej strony oraz spotkań, a jak powie, że nie lub nie da mi odpowiedzi to będzie znaczyć, że chce tylko abym ją dowartościowywał jak to robi każdy zwykły frajer. Przez to, że jestem niedostępny dla niej oraz tajemniczy to mogę od siebie odpychać te dziewczyny które mają problemy ze sobą.

Gość fnhrtfh
Coś możecie dziewczyny napisać co o tym myślicie?