Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona oszczednoscia

W tym miesiacu nie wydalam nawet 1000zl na jedzenie

Polecane posty

Gość gość
No to już rozumiem. Toruń piękne miasto z fajnym Uniwerkiem 5 lat tam spędziłam, ale nie porównuj takich miast jak Pruszków, Legionowo czy Konstancin do wiosek pod Toruniem bo to nieporozumienie.

Gość gość
"ja dostaję od męża 800 zł na jedzenie...." hahah. Niewolnice :P "Andrzej, daj na selera do zupy!"

Gość gość
250 g pstrąga na 3 osoby? Jak się wypatroszy, wyrzuci głowę i ości, to niewiele tego zostaje. Jak ktos je głodowe porcje, to nic dziwnego, ze oszczędza na jedzeniu. I uprzedzam twój atak - nie jestem gruba, nie mam rozepchanego żołądka, ale ok. 70 g ryby to nie jest porcja obiadowa dla dorosłej osoby.

Gość kociubaG
Ja osobiscie w to nie wierze, ze za 1000zl przezyliscie miesiac na dobrym jedzeiu . A przyklad tej rybki za 5,50 to jest smiech :D u nas nawet na hurtowni tyle nie kosztuje maxymalna promocja to jakies 15zl ale nie taniej . Nie jestem w stanie uwierzyc , ze gotujesz pelnowartosciowe posilki bo warzywa sa teraz bardzo drogie, wiem bo ja rowniez gotuje zdrowo ale idzie a to wszytsko masa kasy a wcale nie ejstesmy jakimis zarlokami. Bujasz laska i tyle!

Gość kociubaG
No wlasnie jeden pstrag na 3 osoby , nawet jesli wazylby wiecej niz 250g to i tak jest malo. Al niech jej bedzie, mitomanka i tyle.

Gość gość
ale ma sie laska czym chwalic je pstragi i wegorze z hodowli i sie dziwic ze tanie,ja moge isc z wedka nad jezioro i za darmo moge miec,ale te ryby sa bez porównania do morskich,kup rybe morska w dobrej cenie a ci pogratuluje

Gość zaskoczona oszczednoscia
widzę, że niektórzy czytać nie potrafia :O to nie ja pisałam o tej rybie za 5,50 :( ja natomiast napisałam że to nie więcej jak 250g musiało być. ja za pstrąga płacę prawie 20zł za kg. jak pisałam w 1 poście zazwyczaj idzie nam więcej i jestem zaskoczona tym jak mało w tym miesiącu wydałam.

Gość listopadowa_mama
1 500 zł na samo jedzenie? To my mieszkamy za granicą, zarabiamy dobrze i kupujemy tylko w sklepie ekologicznym (który jest przecież droższy od normalnego) i nigdy nie przekroczymy 250-300 Euro. Co Wy jadacie? Przejedzone pieniądze...