Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinaaaaaaaa

Co z tym gościem zrobić

Polecane posty

Gość alinaaaaaaaa
nigdy nie powiem s********j do drugiego człowieka, zwłaszcza szefa staram sie to zrobić inaczej

Gość alinaaaaaaaa
a ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem napisałam że nie ma pracy w mojej dziedzinie w moim mieście patrz na siebie bo akurat tym wpisem sama z siebei zrobiłaś mało rozgarniętą, chyba że wogóle nie czytasz co pisze, tylko jak z karabinu wypluwasz tu to co chcesz powiedzieć, bez czytania, to ok heh

Gość alinaaaaaaaa
o i kolejne koronne pytanie a co to ma do rzeczy jest trochę starszy

Gość Lily of the valleyyy
Ojej, ojej, wszystkie rady Ci nie pasują, zadawane pytania tez się nie podobają, no tragedia :) Pracy nie zmienisz, zony nie powiadomisz, do sądu go nie podas,z to czego ty oczekujesz??? Że ktos mu mózg przeprogramuje? Nasle na niego bandytów? Ściemniasz że chcesz to zmienić ale na wszystko kręcisz nosem, kolega sobie jeszcze poobmacuje w takim razie..

ale to nie jest koronne pytanie?! kurde dziewczyno myslisz ze ktos na podstawie wieku ustali ze ty to ty??? :D:P ma znaczenie bo inaczej jak masz 20 lat a on 40 i zone, a inaczej jak masz 20 lat a on 25 a jeszcze inaczej jak masz 41 a on 43... :P i nie skacz do mnie dupo! :D:P

Gość gość
dzisiaj wszyscy w mcdonaldach siedzą