Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Imbir13

Jakie ubezpieczenie samochodu

Polecane posty

Go艣膰 Imbir13

Gdzie ubezpieczacie samoch贸d?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja mam ubezpieczone auto w sygma banku, mam ca艂odob膮 ochron臋 przy niskich op艂atach. W Sygmie masz trzy warianty do wyboru, pakiet XXL obejmuje ochron臋 na terenie ca艂ej Europy jak i pomoc w podr贸偶y, z kolei wariant XL op艂aca si臋 kupi膰 najbardziej jesli korzystacie z auta tylko na terenie Polski, chocia偶 moim zdaniem lepiej dop艂aci膰 troch臋 wi臋cej i mie膰 szerszy pakiet, ale decyzja nalezy do Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Witam! Warto przed wyborem ubezpieczenie skorzysta膰 z wyszukiwarek internetowych lub uda膰 si臋 do brokera. Ze swojej strony mog臋 poleci膰 artyku艂 w formie mini poradnika, kt贸ry porusza t臋 kwesti臋: mfind.pl/abc-zakupu/polisa-oc-krok-po-kroku Pozdrawiam Kamil 艢widerski - Mfind

Udost臋pnij ten post

w ka偶dym razie warto szuka膰 i por贸wnywa膰, sprawdza膰 to co inni polecaj膮 i dokonywa膰 wyboru, ja korzystam z ubezpieczenia sygma banku poniewa偶 wydawa艂o mi si臋 najbardziej odpowiednie dla mnie, ale ka偶dy sam musi wybra膰 idealne ubezpieczenie dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 siatkara
ja mam ubezpieczenie w AXA i to w sumie tylko dlatego 偶e wysz艂o najta艅sze w por贸wnywarce, no a sama kwota zale偶y od... wszystkiego, modelu samochodu, pojemno艣ci silnika, wieku samochodu, Twojego wieku, ile lat masz prawko, gdzie parkujesz samoch贸d... przynajmniej takie mia艂am wra偶enie przy wype艂nianiu wniosku. je艣li chcesz wiedzie膰 co polecaj膮 inni, zajrzyj do tego w膮tku http://www.comperia.pl/forum/ubezpieczenia/326-ubezpieczenie-samochodu.html, j

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adelllll
trzeba patrze膰 na to co dla nas b臋dzie najkorzystniejsze i gdzie najbardziej b臋dzie si臋 Nam op艂aca wykupi膰 ubezpieczenie, wysoko艣膰 ubezpieczenia zale偶y od wielu czynnik贸w, ale warto si臋 orientowa膰 co oferuj膮 ubezpieczyciele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Liberty Direct, w艂a艣nie si臋 tam przenosz臋 z Link4. Nic ta艅szego nie ma. :D

Udost臋pnij ten post

wszystko zale偶y od tego jaki pakiet ubezpieczenia otrzymasz w zamian za ta艅sze ubezpieczenie, najni偶sza cena nie zawsze musi by膰 wyznacznikiem dobrego ubezpieczenia samochodu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna78
Ja w sygmie oczywi艣cie nie jest to typowe ubezpieczenie ,a bezpieczniej w drodze uwa偶am ,偶e jest to do艣膰 ciekawe rozwi膮zanie i 艣wietnie si臋 sprawdza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emilka222
Dok艂adnie m贸j ch艂opak posiada to ubezpieczenie ,bo ja si臋 samochodu nie tykam ,ale on jest zadowolony i m贸wi ,偶e lepiej jako艣 mu odpowiada ni偶 jakie艣 inne ubezpieczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adelllll
najwa偶niejsze, 偶eby by膰 zadowolonym z us艂ugi, a co do sygma banku to ostatnio bardzo mocno od艣wie偶yli swoj膮 ofert臋 ubezpieczeniow膮, jest przede wszystkim bogatsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gromadzki000
Powiedzia艂bym po prost ,偶e ka偶dy znajdzie co艣 dla siebie i to bezproblemowo.

Udost臋pnij ten post

to fakt, sygma ma sporo ubezpiecze艅 w swojej ofercie, mo偶na kupi膰 na ka偶d膮 okazj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adellllll
tak ze radze wszystkich przyg艂upom, kturzy jeszcze s膮 w PZu o przej艣cie do Sygma :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nie lepiej por贸wna膰 sobie ceny Oc i wybra膰 tam gdzie jest najtaniej? S膮 przecie偶 takie kalkulatory http://cuk.pl/samochod

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawiedzionygo艣膰
Ludzie! Tylko nie ITRERRISK. Mam tam AC samochodu i jak mi si臋 wydawa艂o, by艂em zabezpieczony , a teraz mia艂em st艂uczk臋 i sprawa ci膮gnie si臋 kilka miesi臋cy, a zero odszkodowania. Same komplikacje i do tego trudno nawi膮za膰 kontakt z tym ubezpieczycielem. Ci膮gle gdzie艣 mnie odsy艂aj膮. Szkoda, 偶e p艂aci艂em im naiwnie przez lata kup臋 kasy. Teraz wiem, 偶e ta firma nawet w necie ma du偶o negatywnych opinii, kt贸rych ja przed podpisaniem umowy nie czyta艂em. Uwa偶ajcie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mareczek00
Ja Ci polecam sygma bank dobre ubezpieczenia ,niskie ceny i du偶y wyb贸r.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wbij sie na Rankomat kilka ubezpieczalni w jednym miejscu po zalogowaniu sami ci szukaja najtanszej oferty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adelllll
to prawda w sygmie jest spory wyb贸r ubezpiecze艅 i to w dobrej cenie, sama ostatnio przegl膮da艂am bo zastanawiam si臋 nad wykupieniem dodatkowego ubezpieczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o jakich dobrych ubezpieczeniach piszecie jak wywalicie komus dzwona to jego problem czy dostanie kase z ubezpieczalni a nie wasz liczy sie kupic jak najtaniej polise i jezdzic Nie dotyczy autocasko bo to juz wasza kasa

Udost臋pnij ten post

ale tutaj nie chodzi tylko o ubezpieczenie samochodu, ale te偶 naszego 偶ycia czy ewentualnie powsta艂ych przy wypadku uszkodze艅, bo takie ubezpieczenie te偶 warto wykupi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annie03
Sygma ma wiele ubezpiecze艅 takich samochodowych te偶 jest kilka wi臋c wybra膰 sobie mo偶na co komu pasuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malwin23
No wyb贸r jednak jest jak widz臋 banki maj膮 raczej niezbyt du偶o takich ubezpiecze艅 przynajmniej nie spotka艂em si臋 a tu no prosz臋 jest co wybiera膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nauczcie si臋 wreszcie polaczki, 偶e dop贸ty kierujecie si臋 CEN膭 a nie ZAKRESEM, to ubezpieczyciele b臋da was dyma膰 jak chc膮, bo takie maj膮 regulaminy, kt贸re wy kupuj膮c polisy akceptujecie :)

Udost臋pnij ten post

wystarczy dobrze poszuka膰 i przeszpera膰 oferty 偶eby znale藕膰 co艣 dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annie03
Nikt raczej nie sugeruje si臋 cen膮 tylko tak jak m贸wisz zakresem cena jednak te偶 jest wa偶na wi臋c idzie na drugi plan i te偶 warto o niej wspomina膰.

Udost臋pnij ten post

najlepiej by艂oby mie膰 i jedno i drugie, warto w takiej sytuacji skorzysta膰 z dobrej por贸wnywarki, ja korzystam z por贸wnywarki kt贸ra jest na stronie sygmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annie03
No wiadomo ,偶e przyda艂o by si臋 po trochu wszystkiego ,a co do por贸wnywarki to nie wiedzia艂am ,ale w sumie to nie藕le ,偶e mo偶na sobie por贸na膰 :)

Udost臋pnij ten post