Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie na tym forum są tacy wulgarni i agresywni ?

Polecane posty

Gość gość

Zwłaszcza w tematach dotyczących wiary i religii. Czy tego uczył wasz papież Wojtyła ? Skąd w was tyle jadu i nienawiści ? Druga grupa to ci wypowiadający sie w tematach o seksie, kochankach, malzenstwach. Dlaczego żony są takie agresywne i opryskliwe ? Kochanki tez, ale mniej, siedzą cicho i im taki układ pasuje, a żonki zamiast zrzucic wine na swoich puszczalskich mężów atakują inne kobiety.

Gość gość
frustracja grozi agresją a agresja rodzi agresję. Proste.

Gość gość90
Też mi się to nie podoba, myślałem że tu jest lepiej ale się rozczarowałem. nie zadawal bym tu mojego pytania gdybym o tym wiedzial. pew je to przez to że ludzie ti sa anonimowi...

Gość gość
sorry, takie mamy kafe.

Gość gość
Na kazdym forum ludzie sa tacy sami, tutaj chociaz kazdy jest szczery. Na Wizazu z kolei panuje obrzydliwa poprawnosc polityczna i lizanie sobie du/py nawzajem. Wszystkie baby udają tam mile, a wcale nie są :O czasami pojawi sie klotnia to mdoeracja kasuje wypowiedzi zeby przypadkiem kogos nie urazic

Gość gość
nie zauwazylem za to cynizm wladz owszem 🖐️

Gość gość
Zapytak Cleude Speeda i BSA, oni są najbardziej z tego znani.

Gość gość90
szczerość? ja tu widzę tylko chęć niektórych żeby jak najbardziej dopiec. na powazne tematy są glupie odpowiedzi. na glupie tematy jest jeszcze wiecej glupich odpowiedzi... szkoda gadać wiecej mnie tu juz nie bedzie... szoda psuc sobie psychikę. ..