Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś z Was zdradził i NIE żałował?

Polecane posty

Gość gość
up Nie moge sobie poradzic po zdradzie...

Gość gość
Kazdy popelnia bledy ;)

Gość 343434634
a ja bardzo pragnę zdradzić z nowo poznanym facetem, ale wciąż się waham

Gość gość
nie rob tego, mialam to samo i teraz zaluje

Gość 343434634
Gdyby ktoś Ci wtedy powiedział "nie rób tego", i tak byś pewnie nie posłuchała. Więc ja też nie wiem czy posłucham, emocje i pożądanie są we mnie tak bardzo silne... A powiedziałaś swojemu męzowi? Planujesz powiedzieć?

Gość gość
Pewnie ze mowili ale nie sluchalam bo takie mialam pozadanie. i faktbylo super i co teraz? mezowi nie moge w oczy spojrzec a on jak na ironie stal sie dla mnie bardzo mily... nie powiem bo by go to zabilo... zrobilam to z jego przyjacielem

Gość 343434634
To było jednorazowe, czy długi romans? Czy Twój kochanek chciał być z Tobą, kochał Cię?

Gość gość
wczesniej sie spotykalismy i lekko zabawialismy itylko raz byl seks. ja juz wiecej nie chce. bardzo sie lubimy ale to nie jest milosc. on ma zone, dzieci. nie planowalam z nim zycia po prostu bardzo sie do siebie zblizylismy

Gość 343434634
Ja wciąż nie mogę zdecydować się na fizyczną zdradę, chociaż marzę o niej. Między mną a mężem jest dobrze, kocham go. Nie mam żadnego powodu by go zdradzać. :( A emocje swoją drogą... Nie chcę odchodzić od męża, ale chcę chociaż chwilę być z tamtym, posmakować go, doświadczyć tego. To takie trudne. :O Powinnam to uciąć, a nie mam sił.

Gość gość
Miałam dokladnie to samo. Jeszcze w ramiona tamtego pchalo mnie to ze moj maz byl dla mnie zimny, olewal mnie a ciagle chwalil zone tamtego przyjaciela Myslalam ze zrobie to raz i zapomne, ze poczuje go i utne. Balam sie tylko ze po tym albo sie zakocham albo nie bede mogla udawac. Dzieje sie to drugie. Nie moge sobie wybaczyc ze to zrobilam ale teraz musze z tym zyc... Zastanow sie dobrze czy jestes na tyle silna emocjonalnie by moc dalej z czyms takim zyc

Gość 343434634
Dokładnie tak samo myślę. Że tylko tego doświadczę, a potem to utnę. Boję się że się zakocham. a mam ułożone życie, nie chcę tego rozwalać tak naprawdę. Ale z drugiej strony będę bardzo nieszczęśliwa jeśli tamtego nie posmakuję. Cały czas o nim marzę.

Gość gość
Ja zaluje ze nie zdradzilam :( A okazja byla i to nie najgorsza

Gość gość
Musisz sama oszacowac czy "ci sie oplaca". U mnie pokusa byla ogromna. Nigdy wczesniej nikogo nie zdradzilam. Zarzekalam sie ze nigdy tego nie zrobie i obrzydzali mnie ludzie ktorzy sie tego dopuszczali no i w koncu padlo na mnie :( Dlugo juz sie spotykasz z tym mezczyzna z ktorym chcesz zdradzic?

Gość 343434634
Czasami patrzę na męża i mi go żal, że chcę mu zrobić coś takiego. On mi tak ufa, a ja jestem taka okropna że rozważam zdradę. Kiedyś wykluczałam zdradę całkowicie, dopóki nie poznałam tego nowego. Myślałam że będę wierna mężowi do śmierci. Mój mąż nie jest idealny, ostatnio też było między nami troszkę chłodniej (i to był powód że "poszłam" w kierunku tamtego), ale teraz znów robi się lepiej. Tylko trochę za późno, bo ja jestem już emocjonalnie zaangażowana z tamtym

Gość gość
Ja mam tak samo jak teraz patrze na mojego meza. On mi tak ufa a ja mu takie cos zrobilam. Ale powiem ci ze to mimo wszystko mezczyzni oni potrafia klamac. Kto wie czy kiedys nam nie zrobili czegos wczesniej a po prostu tego nie przezywaja?

Gość gość
Ja zostałam zdradzona i chociaż początkowo był żal, smutek, złość, brak zaufania, nienawiść, poczucie gorszości to udało mi się wybaczyć.... zapomnieć pewnie nigdy nie zapomne ale zaczynam wierzyć, że to może się udać... To był jednorazowy wyskok, facet błaga na kolanach, prosi, płacze i powoli wszystko się stabilizuje. Wiem może jestem naiwna, ale uważam, że każdemu należy się szansa...

Gość gość
Ja zdradzilam I nie zaluje. Jest mi tylko przykro ze moj byly przez to cierpial ale samego faktu nie zaluje

Gość gość
Będziesz czuła się jak ś****wo Ja się czuję

Gość 343434634
Może tak, ale czy czyjekolwiek słowa, że mogę żałować, powstrzymają mnie przed zdradą? Skoro teraz to jest dla mnie nr 1 czego pragnę? A czy nie boisz się, że Twój mąż się dowie? Ja boję się dodatkowo, że nie dam rady trzymać tego w sobie i się przyznam :O

Gość gość
mezowi ani slowa, czego oczy nie widza tego sercu nie zal :)

Gość 343434634
A znowu koleżanka mowi mi coś innego. Żebym nie dopisywała do tego melodramatycznych ideologii, bo ludzie nie są monogamiczni i to co chcę zrobić nie jest jakieś dziwne, tym bardziej że seks w długotrwałym związku to jak seks z bratem, i po takim czasie liczą sie inne rzeczy (przywiązanie, troska itd), a jeśli sie chce motyli w brzuchu, to trzeba poszukać tego gdzie indziej, ale nie odchodzić od męża. Ona uważa że i tak prawie każdy zdradza, więc bez sensu się tym zadręczać. Mówi, że skoro moje emocje czegoś chcą i kogoś pragnę, to powinnam to zrobić, bo inaczej będę sfrustrowana. Cieszyć się tym a potem wspominać jako fajną przygodę. Że raz się żyje, a niedługo będę stara i wtedy już nikt na mnie nie spojrzy. Może to okropne co ona mówi, ale z jednej strony ma rację.

Gość 343434634
Co do mojego męża - on jest poczciwy misio, nie zdradziłby mnie. On jest taki że gdy ładna dziewczyna się do niego przystawia, to on się przesiada, w ogóle unika bycia sam na sam z innymi kobietami, nie gada z nimi osobno. Kocha tylko mnie, choć długo już jesteśmy razem. Tym bardziej czuję się fatalnie z tym co chcę zrobić :O

Gość gość
powiem ci ze duzo jest racji w tyym co mowi koelzanka. mi ten przyjaciel meza tez to samo powiedzial...

Gość gość
Ale nie pomogło Ci, skoro masz wyrzuty.

Gość gość
No mam ogromne ale niestety stalo sie i musze zyc dalej

Gość gość
myslisz że wytrzymasz z tym, aby nie mówić mężowi? Nie korci Cie czasami, żeby sie przyznać? Masz jeszcze kontakt z tym przyjacielem? Czemu nie chcesz powtórzyć?

Gość gość
Mam kontakt bo to nasz wspolny znajomy. Nie wykluczm ze sie z nim spotkam bo lubie z nim rozmawiac ale raczej na nic wiecej sie nie zdecyduje. Korci mnie ale wiem ze nie moge bo ma tylko nas - mnie i tego przyjaciela i to by go zabilo. musze wytrzymac

Gość Taki_jeden_964
Jest mi bardzo źle w samotności, ale gdy sobie pomyślę, że żona by mnie zdradziła to wolę być sam do końca życia.

Gość gość
nie chce powtorzyc bo mam zbybt duze wyrzuty sumeinia po tej sytuacji...

Gość gość
a jak dawno zdradziłaś? Jak dlugo jestes po slubie? Macie dzieci? ile macie lat?