Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ojca pijaka który ma niewydolną wątrobę

Polecane posty

Gość gość
pamiętaj Jesus Cię naprawdę kocha jak nikt na ziemi

Gość gość
każdy z nas błądzi w życiu każdy zasługuje na szansę by się pod dźwignąć

Gość gość
Szanse ? Co ty wiesz ? Miales ojca pijaka ?

Gość gość
a co ty mozesz wiedziec o agresji w domu w "białych rekawiczkach" ?

Gość gość
nie ma sensu się licytowac kto przez całe życie miał gorzej sensem takich cierpień wyjscie z tego z godnoscia a tylko Jesus daje prawdziwą godnosc kazdemu człowiekowi

Gość gość
Raj jest naszym prawdziwym dziedzictwem i to jest kierunek życia kazdego człowieka

Gość gość
Czasem pytam gdzie byl Jezus jak ojczym z nożami latał za nami po osiedlu :-(

Gość gość
dokładnie tak

Gość lanser
ty z tym dzizusem(bo mi blokuje spam wpisaniej....) to moze udaj sie na forum radia maryja bo przez ostatnie dni gdzie sie czlowiek nie odwroci czego nie wlaczy to dzizus wyskakuje.

Gość gość
Jesus był na niewłaściwym miejscu bo nie było Go w sercu agresora to zły powoduje wszelkie zło w naszym życiu

Gość gość
ty z tym dzizusem(bo mi blokuje spam wpisaniej....) to moze udaj sie na forum radia maryja bo przez ostatnie dni gdzie sie czlowiek nie odwroci czego nie wlaczy to dzizus wyskakuje. xxx tylko szkoda, że w Twoim sercu Go nie ma

Gość gość
ale i tak On Cię bardzo kocha bo każdy pojedynczy człowiek jest dla Niego najważnieszy - po to bestialsko został zamordowany na krzyżu - by swoje życie oddać za nas nie ma większej miłości jak oddanie życia za przyjaciół swoich

Gość gość
wpisz w youtube: artur na poddaszu odc 1

Gość lanser
tylko szkoda, że w Twoim sercu Go nie ma>>moze jest bo czuje nieprzyjemne klucie czasami :D daj sobie siana wreszcie bo ilez mozna o tym samym. odmow sobie koronke do matki boskiej wyjdzie ci na zdrowie zamiast pisac p*****ly ludziom z promlemami.

Gość gość
albo Gloria Polo wpisz

Gość gość
lanser tylko szkoda, że w Twoim sercu Go nie ma>>moze jest bo czuje nieprzyjemne klucie czasami xxx gdyby był czułbyś miłość do każdego gzesznika tak jak On do nas i cieszyłbyś się, że przez chwilę jest obecny w rozmowach ludzi i w tv

Gość lanser
bardzo sie ciesze ciesz sie i ty i przylacz do modlitwy z nim zamiast smiecic.

Gość gość
lanser tak napisałam z rozpędu, że nie masz Go w sercu - nie myśl, że Cię osądzam, przepraszam

Gość lanser
nie masz za co nie czuje sie urazony a nawet zgadzam z toba. nie mam go ani w sercu ani w glowie ani nigdzie i bardzo sie z tego ciesze jak patrze na ludzi ktorzy go maja nawet na szyi.

Gość gość
i bardzo sie z tego ciesze jak patrze na ludzi ktorzy go maja nawet na szyi xxx akurat się z Tobą zgodzę bo przypomniały mi się jak słyszałam opinię człowieka biznesu, który na moje zdziwienie, że on nosi ostetntacyjnie krzyzyk na szyji w pracy (ja wówczas byłam jeszcze niewierząca) skoro nie on nie jest wierzący - usłyszałam od niego, ze to się opłaca (!) - w sensie, że on w ten sposób tworzy się oparty na zasadach katolickich pijar... i, że w ten sposób jest bardziej wiarygodny w biznesie. A gość był oszust pierwszych lotów. Także co jednak w sercu to w sercu. Tylko to się naprawdę liczy.

Gość gość
lanser - jednak nie jest z Ciebie taki lanser :) dobranoc

Gość gość
przez sk***ysyna odbierac sobie zycie chyba Cie pogielo.Modl sie odkryj radosc zycia,a Pan Bog nierychliwy ale sprawiedliwy zabierze go szybko i uwolni od niego.Wiem z autopsji o czym piszesz radze sobie mam swoje zycie a pijak mam nadzieje ze zachla sie i zdechnie