Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szybko muszę schudnąć 5 kg. pomocy

Polecane posty

Wiecej wiary w siebie :-):-):-) Schudniesz :-):-):-) Jesli tylko bedziesz chciala i trzymala sie. Martwisz sie ile zjadlas dzis ??? To pomysl jaka ilosc pochlanialas wczesniej i badz zadowolona ze sie nie poddajesz. :-):-):-) Powodzenia :-):-):-)

Gość gość
barbla ładny winik, co stosujesz, jakaś dieta, ćwiczenia

Zaczelam od mz odstawilam slodkie i staralam sie jesc 5 posilkow.Z czasem Zredukowalam tluszcz do minimum i ograniczylam wegle. Na poczatku nie cwiczylam nie mialam kondycji z czasem zaczelam marsze i jazde na stacjonalnym rowerku.

Gość gość
witam, dzis się trzymam czyli-2 malutkie kromeczki-jabłko, pieczona pierś z kurczaka i niestety podsmazany kalafior lecz wczoraj mieliśmy grila i pozwoliłam sobie troche wiecej niz planowałam

Gość gość
witam ,schudłam okolo 3 kg, nie dużo ale owszem brzuch inny, nie odstaje tak, fajnie dopinam sie w sukienke, nie mam takiego nabrzmialego ciala

Gość gość
nie myślałam że ci sie cos uda nawet 0,5kg schudnac

Gość gość
Na takie podjadanie to u mnie świetnie się sprawdził taki preparat figura no-apetite, który zmniejsza łaknienie. Przez długi czas nie mogłam sobie z tym poradzić, a teraz praktycznie w ogóle nie podjadam między posiłkami :)

Gość gość
na mnie ta figura nie dzialala. dalej chce schudnac ale nie udaje mi sie :(

Gość gość
Mi też zależy na czasie, ale podczas odchudzania musisz być cierpliwa, na ogół takie drastyczne chudnięcia będą kończyć się efektem jo-jo, a po co Ci to? Postaw na aktywność fizyczną i ogranicz posiłki , jeśli chcesz znacząco przyspieszyć to wszystko to może wspomóż się jakimiś produktami, które przyspieszają spalanie tłuszczu, tylko pamiętaj,aby stosować to w odpowiednich ilościach najlepiej to skonsultuj się z osobami,które mają więdzę w tym temacie, kiedyś mój chłopak zaopatrywał się w produkty ze sklepów od http://www.elitesportfood.pl/#start może przejrzyj ich ofertę.

Gość gość
Zacznij sobie pływać? Może biegać?jedz regularnie, pij dużo wody ;)mi np. w schudnięciu bardzo pomógł nordic walking, ostatnio tak się zawzięłam ,że nawet zapisałam się do grupy wspólnie trenującej http://www.nordwalk.pl generalnie nie ma nic na skróty ;) ja swoje efekty zauważyłam po miesiącu,ale było warto;)

Gość gość
A próbował ktoś kuracji TibetanHerbs? www.odchudzanieziolatybetanskie.pl Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Przerobiłam kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy a zdecydowanie najzdrowszy bo naturalny bez chemii. Naprawdę jestem zaskoczona ich skutecznością http://odchudzanieziolatybetanskie.pl/film/

Gość MartynaDriewsz
Ja mogę tylko zasugerować to co mi pomogło a był to suplement z oficjalnej strony http://nplink.net/8VpqOqTl Schudłam ponad 8 kg!!! Został mi jeszcze miesiąc kuracji napiszę co i jak ! Pozdro :)

Gość Olka

Ja schudłam ale 3 kg jedząc przez 7 dni sałaki

Gość AK 89

5 kg no wiesz szkoda czasu 🙂