Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irrhtteriuhrti

Panowie, pytanie do was dotyczące byłego, byłej

Polecane posty

Gość irrhtteriuhrti

Zrywacie z dziewczyną (wina leży również po jej stronie, ale mniejsza o to). Zdajecie sobie sprawę, że złamaliście jej serce, jest jej źle itd. Potem ona stara się naprawić związek, ale Wam brak do tego chęci (wiecie, że jej bardzo zależy). Miesiąc później informujecie ją, że kogoś macie, a kilka dni później ona składa Wam życzenia. I tutaj pojawia się pytanie - czy fakt, że po tym wszystkim te życzenia złożyła mógłby być dla Was jakimś sygnałem, że ona się już pozbierała? Chodzi mi konkretnie o to (już pisałam o tym na Kafe, nie bijcie), że on od jakiegoś czasu lajkuje zdjęcia, na których jestem (lub które wrzucam sama), teraz dodał mnie do jakiegoś wydarzenia. Domyślam się, że traktuje mnie jako starą znajomą (w końcu to on podjął decyzję o rozstaniu, on kogoś ma), ale czy naprawdę nie widać w takim zachowaniu niczego dziwnego? (nie mamy kontaktu oprócz tego)

Gość gość
ja byłą mam w d***e, co mnie ona obchodzi

Gość irrhtteriuhrti
No i spoko, ale przypominałbyś o sobie śledząc jej profil?

Gość Elenkaa
Trudno powiedzieć, czasami jest tak że ludzie z jakiś tam powodów się rozstają, a nawet nie zdają sobie do końca sprawy z tego że cały czas czują coś do siebie i nie sa sobie obojętni.

Gość gość
nie, a po co? oglądałem ją na żywo, każdy fragment ciała, na co mi teraz jej widok? interesują mnie inne, nowe

Gość irrhtteriuhrti
Mnie to nadal boli (dlatego ukryłam go na FB - nie chciałam robić cyrków usuwając go). Nie wiem, może on nie zdaje sobie z tego sprawy - może dla niego jestem starą znajomą, i robi to nieumyślnie (bezmyślnie). Od siebie dodam, że uważam, że bardzo do siebie pasowaliśmy, i byliśmy fajną parą, ale skoro tak wybrał to widocznie sam tak nie uważa

Gość irrhtteriuhrti
Gość, a mój były to robi :O

Gość gość
i co? chyba nie jesteś tak głupia że myślisz że cie kocha?

Gość irrhtteriuhrti
up

Gość gość
Po prostu chce byc mily,pokazac Ci,ze pomimo tego ze odszedl nadal mozecie byc kumplami, ale to wszystko!