Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kawałków chleba jecie dziennie

Polecane posty

Gość gość

jadłam 8 kawałów białego pieczywa teraz jem 2 kromki razowego pieczywa i umieram z głodu

Gość gość
Roznie, czasem 2 czasem 3

Gość gość
pół bułki i rano 3 suchary

Gość gość
zero bo mam alergię na zboża :(

Gość gość
1 kromka razowego dziennie.

Gość gość
i nie jesteście głodne jedząc tylko tyle

Gość PakiecikZstu
To nie ma innego żarcia oprócz chleba? Ja nie jem chleba, bo smażę sobie udko na patelni, albo kebsa sobie wszamie. Ziemniaki z schabowym to jest żarcie. Czasami też jakieś ciastka, chipsy przekąszę, albo lody z 3ma gałkami. Pyszności! :) I do tego mam niedowagę.

Gość gość
to tylko ci pozazdrościć ja chcę zrzucić 10 kg więc muszę się opamiętać

Gość gość
ja też nie jadam chleba w ogóle. Mąż też nie je- na co dzień nie kupujemy pieczywa. Czasem jemy wiejski chleb ze smalcem jak są jarmarki w mieście ;) ale to 2x na rok. Czasem piekę bagietki czosnkowe do sałatek/ krewetek/ zup.

Gość gość
acha, i nie jedzenie chleba nie ma nic wspólnego ze szczupła figurą ;) Jak mówiłam, ja nie jadam pieczywa, ale figurę mam normalną, więc to magicznie nie wyszczupla jakoś ;)

Gość gość
średnio 1-3 bardzo cienkie kromki[2-3 mm], zwykle razowy, ale nie zawsze, bo czasami mam chęć na białe pieczywo, czasami jem jakąś bułę albo 1-2 tosty z razowego, bo nie używam tego tostowego obrzydliwego. kupuję raczej takie "lepsze" pieczywo i jem jeden posiłek z pieczywem- nie jem chleba 5x dziennie. nie jestem głodna- niby dlaczego- chyba nie zywisz się tylko kanapkami, autorko? u mnie w domu się jadło zawsze furę kanapek, ale na szczęście zmieniłam przyzwyczajenia- szkoda chyba aż tyle kalorii marnować na pieczywo

Gość gość
2 góra 3 kromki rano tylko biały lub razowiec zależy jaki kupię

Gość gość
ee- trochę ma wspólnego ze szczupłą figurą- odkąd przestałam się opychać bułami, to mam wreszcie zgrabny tyłek i smukłe uda, a jakoś bardziej się nie wysilam- zaznaczam, że nigdy nie byłam gruba, ale jak się je dużo węgli, to łatwo o rozlazły tyłek i uda a la Beyonce

Gość gość
Moja znajoma je 4 kromale rano potem 4 bułki na uczelni, potem obiad najczęściej z frytkami, potem same frytki i 4 kromale wieczorem:D w między czasie zawsze jakąś słodka bułkę lub czipsy

Gość gość
no właśnie to taka typowa dieta na cellulit i tłusty zad- pieczywo i drożdżówki od rana do wieczora

Gość gość
ja od siedmiu miesięcy praktycznie nie jem chleba i na pewno nie schudłam. na początku raczej przytyłam.

Gość gość
ja moge jeść ile chce a i tak nie grubne :)