Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudno mi

Polecane posty

Gość gość
Hmm gdzie się podziales?

Gość gość
Hmm dobrze mi się z tobą pisze szczególnie biorąc pod uwagę fakt że facet na którym mi cholernie zależało nie odzywa się od 3 miesięcy i nie łatwo jest mi komuś zaufać obiad hmm brzmi kuszaco

masz do mnie i tak gg i maila, w pewnym momencie na pewno mi komp "siądzie" i wtedy "zniknę na wieki" co do obiadu mogę mówić na poważnie tyle że w wawie. Długo byłaś z tamtym?

Gość gość
Mogę cię prosić o numer telefonu narazie nie będę odpisywać bo muszę czekać aż ojciec pojedzie na zakupy i kupi mi kartę a obiecuje że jak już będę miała kasę to się odezwę uwierz mi że nie rzucam słów na wiatr ;-)

wolałbym nie podawać na forum, mail i gg są takie że każdy może na nie napisać, za to nie chciałbym spamu na tel skoro każdy ma tu dostęp, mogę Ci go wysłać na cokolwiek chcesz lub podać przez maila lub gg

Gość gość
W sumie to nie długo bo 2-3 miesiące ale zaufałam mu i się zawiodlam.

Gość gość
Ok to ja ci podam nr a ty mi napiszesz smsa tak żebym wiedziała że to ty a ja później usunę z tego topiku nr może tak być?

Gość gość
Gościu sory ale to pytanie było do 'miradow'

Gość gość
Do 'mirodow' przepraszam za pomyłkę :-) mój tel przekreca moje słowa

Gość gość
Doszedł sms końcówka 140 tak obiecuje że jak będę miała kasę napewno napisze

Gość gość
Mam czas oczywiście możesz mi coś powiedzieć o sobie

Co byś chciała usłyszeć? wiem że to męskie szowinistyczne podejście, jednocześnie spytam, jak wyglądasz?

Gość gość
Wszystko chce wiedzieć jak wyglądam hmm krótkie czarne włosy niebieskie oczy wysoka (173 cm ) i pewnie cię to odstraszy ale nie mam figury osy ale też nie jestem aż tak wielka ale pewnie już cię odstraszyłam.

trochę tak, lubię ciemne oczka, co do figury, zauważyłem że te dziewczyny które mają BMI w normie wyglądają w porządku, trochę fałdek to nie tragedia. Wiesz bardzo nie lubię jak ktoś pyta o wszystko chcesz wiedzieć jak wyglądam?

Gość gość
Wiedziałam zawsze tak jest dopóki facet nie wie jak wyglądam to jest ok a jak się opisze to się wszystko sypie jasne że chce wiedzieć jak wygladasz chodzi mi tu o wzrost kolor oczu włosów.

Gość STARY KAWALER BRONEK
Mi też jest nudno jestem starym kawalerem nie mam kolegów koleżanek dziewczyny itp. jestem zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu mam dwóch ojców którzy mnie codziennie gwałcą lubie im brać penta do ryja koledzy też mnie gnębią fizycznie psychicznie JESTEM NIE WYPAŁEM I NIESZCZĘŚLIWY

Gość STARY KAWALER BRONEK
ja tam lubie grube lampucery bo mnie na modelke nie stąć

176, w książeczce wojskowej, oczy koloru nieokreślonego coś między zielenią a niebieskim, w dowodzie szare, jeśli obiad dalej aktualny to sama ocenisz, włosy szatyn. Myślę że za bardzo się przejmujesz swoim wyglądem, nic się nie sypie, jak na razie. Lubisz gotować?

Gość gość
Stary kawaler odwal się i sam jesteś gruba lampucera nie znasz mnie więc się łaskawie zamknij i wypad z mojego topiku !!!!

ale się rządzisz Kasiu, to przecież miejsce publiczne, chcesz to mogę zadzwonić, choć nie wiem czy na dzień dzisiejszy mamy tyle wspólnych tematów

Gość gość
Lubie gotować owszem niewiem czemu ale lubie zajmowac się domem nie lubie bałaganu a szczególnie jak muszę za każdym sprzątać przejmuje się wyglądem bo każdy od zawsze mi wpajal że jestem okropna szczególnie bliscy jak dla mnie nie tylko wygląd się liczy ale również to co ma się w środku.

Gość mirex94
wkoncu poznalem jakiegos mirka w swoim wieku ;p czesc jestem mirek ;)

Gość gość
Ja też tak sądzę najpierw powinniśmy się lepiej poznać i nie rzadze się tylko poprostu nie lubie jak mnie ktoś obraza tyle;-)