Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudno mi

Polecane posty

Gość mirex94
moge sie tez dołaczyc do dyskusji? ;p

Wygląd też jest ważny, jeśli nie uwierzysz że możesz być piękna, to nigdy nie będziesz w sumie to chyba jedyny warunek. W sumie nie wiem czy gościu obrażał Ciebie czy raczej robił s siebie idiotę. Wydajesz się fajną dziewczyną, proszę nie zmieniaj podejścia, bo jakiś palant coś CI powiedział. Ave mirex94, z tym że ja 93

Gość gość
Proszę możesz się dołączyć przecież to miejsce publiczne

Gość STARY KAWALER BRONEK
Mam pytanie czy można być zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mieć kolegów koleżanek dziewczyny itp. mi to zawsze zabierali w szkole kanapki jestem leszczem gnębią mnie koledzy mam dwóch ojców tak samo mnie gnębią a za spokój musiałem im dwa baty do ryja brać MOJE ŻYCIE JEST NIE CIEKAWE

Jak dla mnie spoko, spytaj raczej Kasi Nie wiem jak wy ja jak się z kimś poznaję, dość intensywnie to bawię się w zadawanie pytań, można pytać o wszystko, jeśli komuś pytanie nie odpowiada można prosić o inne, na każde pytanie odpowiadają wszyscy, nie można odmówić odpowiedzi na własne pytanie. To jak macie ochotę?

Gość gość
W sumie to tak czuje się trochę piękna a co do obiadu to aktualne tylko nie wiem czy mnie stać żebym tam do ciebie dojechała dzieli nas jakieś 180 km niestety a szkoda bo cię polubilam ;-)

miło że czujesz się, a uwierz że powinnaś, nie widziałem Cię, a wiem to na pewno, każda kobieta ma w sobie coś pięknego, dostałaś drugiego smsa?

Gość gość
Dostałam smsa aktualnie mieszkam 10 km za Lublinem a co do buziaka to jeżeli udało by nam się spotkać to może byś go dostał

Gość mirex94
mozemy tylko ja na godzinke spadam musze cos zrobic a co do odleglosci to ja jestem chyba najdalej bo do wawy jakies 600 (zielona góra) ;D

Gość gość
A co do tej zabawy slycham jakie masz pytanie

do lublina dasz radę się dostać, jak nie to powiedz skąd dokładnie jesteś.

Na początek może standard ile słodzisz kawę/herbatę? ja kawa 2/filiżanka, herbata 1.5/szklanka

Gość gość
Do Lublina to ja jeżdżę co miesiąc na jakieś większe zakupy ;-)

Gość gojjjsky
Na wygląd nie lecą te osoby które same nie są atrakcyjne bo ich najczęściej na taką osobe nie stać a co do tzw modelek to nie każdy taką dziewczyne ma bo takie lubią przeważnie na kase samochód itp. kto ma jaką dziewczyne to ma albo czy włogóle go stać na jakąkolwiek życie jest brutalne jedni mają wszystko drudzy nic

to jak będziesz miała środki na komórce to spokojnie możemy pomyśleć, z tym że nie spodziewaj się nic poza polskim busem, czy pkp, jestem tylko studentem

Gość gość
Ja kawa z mleczkiem 2 lyzeczki (oczywiście w dużym kubku) Herbata też 2 lyzeczki i w szklance no chyba że chce się rozgrzać to wtedy też w kubku. To teraz ja wolisz żeby twoja kobieta pracowała czy żeby zajmowala się domem i dbała o domowe ciepło?

Gość gość
Spokojnie wiem jak funkcjonują studenci

Wiem po matce co się dzieje z kobietą która siedzi w domu, jeśli będzie mnie stać na utrzymanie rodziny, na co liczę, nie będzie musiała pracować, nie będzie za to mogła tylko w domu siedzieć, musi mieć zajęcie, bo dzieciaki nie będą miały życia, wszystko będzie za nie robione, w sumie poza tym to chyba też koniec romantyzmu w związku, bo zrób jej w domu niespodziankę jak zawsze tam siedzi ostatnia rzecz i najważniejsza pierdoły, które normalnie mogłyby poczekać, są palącymi problemami. Co do domu uważam że partnerzy powinni się dzielić obowiązkami, nie koniecznie po równo, jednocześnie tak żeby żadne nie zostało z tym samo.

Gość gość
Nie no ja się z tobą w 100 % zgadzam nie chodziło mi tu o ciągle siedzenie w domu tylko wiesz ty pracujesz a twoja kobieta sprząta a jak wrócisz to jakas romantyczna kolacja albo wypad do kina masz jeszcze jakieś pytania?

mam, tylko czekałem na Twoją odpowiedź skoro chcesz tak się wypytywać o związki czy byłaś kiedyś zakochana nie zauroczona?

Gość gość
Ups chyba już poszedles.

Gość gość
Tak byłam to był mój pierwszy chłopak a skoro pierwszy to się zaangażowałam no i bardzo mnie skrzywdził a ty byłeś zakochany?

Gość mirex94
to ja mam tez pytanie do was ;) morze czy góry? bo jak dla mnie to duzo mowi o czlowieku ;)

Tak, raz, ale, nie byliśmy razem. Definitywnie góry, nad morzem lubię tylko smażalnie ryb

Gość gość
Zdecydowanie morze jestem maniakiem ciepła

Gość mirex94
gory sa dla ludzi ktorzy lubia aktywnie spedzac czas a morze dla ludzi ktorzy chodza caly tydzien po straganach albo leza plackiem na plazy

Gość gość
Może dlatego uwielbiam morze że jestem wodnikiem i kocham pływać szkoda że ty wolisz góry chociaż góry też potrafią być piękne

Gość gość
ale jaja:D

Gość gość
Ja lubie góry nie mówię że nie ale przecież pływanie to też sport i można się szybciej opalic.