Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudno mi

Polecane posty

mierzysz obwód w biuście i pod i podasz go tutaj, to skorzystamy z tabeli staników z odpowiednią poprawką

Gość gość
Miałam bo dla mnie wtedy wszyscy byli tacy sami nie chciałam przezywac tego samego po tym długo mnie musiał namawiać nie mogłam się przełamać nie sprawiało mi to przyjemności nie sciagalam biustonosza nawet bluzki i tak też było po pół roku mnie zostawił ale twierdził że mnie kocha

Gość gość
w sumie w związku nigdy nie byłem, ile razy zależało mi na jakiejś dziewczynie od razu miała mnie gdzieś. Chyba że chodzi o seks, to można powiedzieć że dwie + petting z trzeią

Gość gość
Mogę ci podać rozmiar że stanika bo teraz nie wiem kompletnie gdzie mam centymetr 38/85B mirex miałam 2 poważne że tak to nazwe i jak mówiłam jeden szybki numerek zaznacze to właśnie był pierwszy raz

znów wywaliło 22:24:38 to też ja Chcesz mi powiedzieć że nawet nie maiłaś orgazmu, a jedyny raz co uprawiałaś seks zostałaś wykorzystana?

Gość mirex94
kasia widze ze masz podobnie jak ja, ja tez jakos mam teraz blokade zeby sie do kogos otworzyc przez moja byla

Gość mirex94
z niektorymi dziewczynami to trza na odwrot ze jak ci nie zalezy to wtedy im zalezy. mi zalezalo na mojej ale jej juz przestalo zalezec. gorzej zeby zainteresowac soba konkretna

w sumie sam stanik mi mówi niewiele, choć nie wykluczone że możesz nosić sportowe na 80 D

Gość gość
Można tak powiedzieć a kiedy coś zaczynalam czuc do niego to on nagle się rozmyslil nawet nie wyjaśnił dlaczego ale cały czas powtarzal że kocha

Gość gość
Mirodow a jakiej muzyki słuchasz ja jestem wierna zespołowi Tokio Hotel ale poza tym to trochę disco polo wiem śmieszne i tak ogólnie przy których można potańczyć.

Gość mirex94
kasia a letni chamski podryw znasz?

Nie słucham muzyki, choć potańczyć lubię, do czego to już nie ma znaczenia

Gość gość
Zawsze jestem szczera na początku nic nie czułam ale z czasem zaczęłam czuć to nie jest tak że nie miewam orgazmu owszem mam

Gość gość
Letni chiński podryw znam ale tylko jedną piosenkę nie pamiętam tytułu coś tam było 'powiedz z kad dojeżdżasz gdzie mieszkasz'coś takiego

Czyli Kasiu nie ma "domyśl się", "nie", "..."? no to jesteś anioł, nie kobieta.

Gość gość
Miałam napisać chamski nie chiński mirodow naprawdę nie słuchasz muzyki studenci to raczej znani są z wiecznych balang no ale przecież nie wszyscy muszą tacy być a co z uzywkami palisz pijesz cpasz ?

na imprezie muzykę puszczają koleżanki, nawet się nie zbliżam do lapka z muzyką, bo gotowe zabić za to. Pić piję, jak mam ochotę, nie palę nie ćpam. A Ty?

Gość gość
No chciałabym być dla swojego przyszłego chłopaka/męża aniołem osoba której może zaufać bezgranicznie wygadac się powiedzieć wszystko co leży na sercu nigdy nie zdradziłam nie zdradzę i nie chce być zdradzana no i najważniejsze chce być akceptowana taka jaką jestem i kochana

jakbyś do tego była pozytywnie pokręcona to akurat byś trafiła w moje wymagania

Gość gość
Pije okazyjnie nie pale nie cpam. Czyli jest koło ciebie dużo kobiet

Gość gość
Kolega mi kiedyś powiedział że jestem szurnieta pozytywnie można ze mną się pośmiać poplakac jestem wielofunkcyjna i to jest prawda wariatka ze mnie

Nie o tomi w sumie chodziło, żeby się pośmiać, raczej pod wpływem impulsu zrobić coś szalonego, nieracjonalnego, dać się ponieść razem życiu, nie myśląc przez chwilę o tym co będzie jutro, po prostu nie chcę być z kimś, z kim się zanudzę

Gość gość
Hmmm no to chyba będzie z tego coś poważnego z przyjaźni między kobieta a mężczyzna rodzi się uczucie

Gość mirex94
nie ma przyjazni damsko meskiej wiem z autopsji

Gość gość
No ze mną byś się nie nudzil spontan to moje drugie imię jak mówiłam jestem wielofunkcyjna

tak, przyjaźń, jakbym chciał z nią być, to pewnie bym był, pół roku temu potrzebowała kogokolwiek, kto byłby przy niej i dał się nazywać chłopakiem. Teraz ma chłopaka, jest im razem dobrze, w łóżku, też nie narzeka, a ja nie jestem zazdrosny, nigdy też ze sobą nie spaliśmy, ufam jej bezgranicznie, jednocześnie wiem że zanudziłbym się z nią w związku, czy to nie jest przyjaźń?

Gość gość
No to mówiłam że z przyjaźni zawsze coś wyjdzie

Gość gość
No może masz rację a jakie lubisz filmy?