Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROMISE

Była dziewczyna wysłała mi świąteczne życzenia.

Polecane posty

Gość PROMISE

Siema! Mam taki problem a mianowicie.Była dziewczyna z którą nie jestem już od dobrych 4 miechów wysłała mi nagle życzenia na wielkanoc.Trochę mnie to zdziwilo ponieważ w szkole sie do niej nie odzywalem,unikalem jej a nawet odwracalem wzork jak widzialem ze idzie. Znam ją na tyle dobrze że wiem że nie wysyła życzeń ''tak o'' nie jest zbyt mila jeśli chodzi o te kwestie nie lubi też się zbytnio angażować w jakieś życzenia itp a tu nagle wysłała mi je osobiście. Jak myślicie czy może to być jakaś zagrywka z jej strony? Czy może chce nawiązać przyjacielski kontak? Interesuje sie ponieważ od momentu rozstania nie ma dnia żebym o niej nie myślał.Wgl są to mieszane uczucia ponieważ jestem zadowolony że juz tego związku nie ma a z drugiej stro mysle o niej i pomimo tych 4 miechow to nie przechodzi. Proszę was o pomoc.Dodam jeszcze ze rozstaliśmy się w dość chłodnych warunkach ponieważ odbyło sie to przez telefon,oboje doszliśmy do wniosku ze do siebie nie pasujemy no i się skończyło. Z góry dziękuję!

Gość gość
pewnie przez pomykę wysłała. A ty przezywasz. Juz tydzień po świętach i o tym piszesz.

Gość PROMISE
No to na pewno nie była pomyłka i dodam ze to nie był sms. No tydzien ale dalej mnie to męczy...

Gość gość
Zapytaj jej, a nie nas. Ja tam wysyłam byłemu bo go nadal lubię. Ale jestem już w związku.

Gość gość
Mi były wysyła od 3 lat chociaz nie jesteśmy razem, olał mni. Ma dziecko z inną a mi pisze że tęskni i myśli, jak ma jakąs wizję. Od czasu do czasu pyta co słychać.

Gość gość
Mnie zostawiła moja największą miłość. I wysłała mi życzenia po jakimś czasie. Bla bla wszystkiego najlepszego i w ogóle. Qrcze tak to wszystko jeszcze boli :( masakra..i pyta się czy u mnie wszystko dobrze :( no jak to..jak może być dobrze...odpisałem, że ok. Czy takie osoby mają w ogóle jakieś uczucia ? Juz trochę zapomniałem, pogodziłem się z tym..i.znów wszystko mi się przypomniało..i od nowa, do d**y to wszystko :(

Gość gość
Oni chyba nie sa świadomi że krzywdzą porzucone osoby tymi sms-mi. Może to forma usprawiedliwienia się przed samym soba i zagłuszenie wyrzutów sumienia?