Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pedały znowu wzniosły tęczę w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

LGBT przejmuje miasto

Gość gość
ach ach, chyba umyje zabki 🖐️

Gość gość
Przynajmniej kioskarze i aptekarze zrobią na uszczelkach i towocie.

Co wam właściwie tak przeszkadza ta tęcza? Nie mówię, że to najpiękniejsza rzecz pod słońcem, ale dlaczego tak przeszkadza wam, że ktoś woli tę samą płeć i symbol tego postanowienia? Nie rozumiem, czy geje albo lesbijki zmuszają was kałasznikowami do patrzenia na ich seks? A może jesteście fanami prokreacji w przeludnionym świecie? :)

Gość gość
do 11 listopada

Gość gość
Brrr. Az dreszcz po plecach w dół zjeżdża. Pękają! Woooot wot wot wt

Gość P A T R Y C J A
nie pedały, tylko homoseksualiści jeśli już

Gość gość
Pedauy. Dobrze że karnego k****a nie podnieśli.

Gość gość
deka naprawdę jesteś taka głupia i nawina? tu nie chodzi o gejów i lesbijki bo oni mają na to wyje.... tu chodzi o to ile ktoś kasy trzepie na tęczy i jej ciągłej odbudowie, a wiesz kto to podpali? ktoś od firmy tęczowej :) wtnajęty przy okazji jakichś pochodów podczepi się i będzie udawał narodowca :)

Gość P A T R Y C J A
nie, tu włąsnie chodzi o to , że pseudo katolicy są homofobami dlatego przeszkadza im ta tęcza, tak samo jak ateistom krzyż w sejmie przeszkadza

Gość gość
Bo geje to BANDA CHAMÓW, która próbuje narzucić większości swoje racje i chce ośmieszyć instytut małżeństwa. Homoseksualiści, którzy się z tym nie afiszują, nie przeszkadzają mi. Ale geje, precz od małżeństw i adopcji!!

Gość gość
sto razy bardziej przeszkadza mi chocby durne grafitti - a tecza nawet oryginalne wyglada - niech sobie bedzie.

Gość gość
i co, boisz sie, ze cie ta tecza zarazi homoseksualizmem? Najbardziej pedałow boja sie ci, ktorzy maja takie sklaonnosci. Dla mnie sobie moze 10 tęcz byc w Wwie

Gość P A T R Y C J A
po pierwsze gej to homoseksualista, i odwrotnie, po drugie to nic choroba, oni nie mogą się z tego wyleczyć, jak z grypy, wiec co mają siedziec w piwnicach i nie wychodzić do ludzi? po trzecie, gej afiszuje się ze swoimk partnerem tak samo jak wy ze swoimi partnerkami

Gość gość
Najbardziej pedałów boją się ludzie, którzy sądzą, że pedały przekażą dzieciom swoje zboczone wartości.

Gość gość
Z definicji gej i homoseksualista to jest to samo, racja. Niestety w życiu wygląda to w ten sposób, że geje to zorganizowana grupa (zresztą opłacana przez zachodnie kraje), narzucająca trendy z zachodu większości, co jest zwykłym chamstwem i kpiną ze społeczeństwa. Homoseksualiści, którzy żyją ze swoim zboczeniem, nie afiszując się, nie mają jakoś z tym problemów.

Gość gość
no i jak to tluaczysz - rodzice hetero przekazywali swoje wartosci a wyszedl im pedał

Gość P A T R Y C J A
LENON zaadoptował dziecko wraz ze swoim partnerem i jakoś nie robią z tego halo... przecież ich dziecko nagle nie stanie się gejem jeśli ni ema uwarunkowań biologiczno genetycznych temu sprzyjających, ja mam znajomych homoseksualistów i jakoś nie przejęłam od nich tryby życia i orientacji sekisualnej tylko dlatego, że z nimi przebywam .... kwestaia wychowania i racjo alnego wyjaśnienia dlaczego mam dwóch tatusiów a nie tatusia i mamusie i wyjasnienia ze to nic złego

Gość gość
no i jak to tluaczysz - rodzice hetero przekazywali swoje wartosci a wyszedl im pedał . Chodzi o to, że mając rodziców gejów, procent tych podludzi drastycznie wzrośnie w naszym społeczeństwie. Gdy rodzice są hetero i wychowają dziecko, które postanowi być homoseksualistą w przyszłości, to już jest indywidualna decyzja tego dziecka i wtedy jest w bardzo nielicznej grupie.

Gość gość
czlowieku, nie mozna kogos wychowac na geja - chyba, ze ty uwazasz, ze ktos ciebie by na geja przerobi - bo mnie nie.

Gość P A T R Y C J A
ok to ja sobie postanowie, że od maja będę lesbijką...

Gość gość
A nie wystarczy już Wam, że ich tolerujemy ? Tera kuwa ma nam jeszcze nie przeszkadzać.

Gość gość
Czyli uważasz, że fetyszyzm, preferencja seksu analego, bądź też używyanie miodu zamiast cukru mają podłoże "biologiczno-genetyczne"? Otóż preferencje seksualne nie mają nic wspólnego z genetyką. Nikt tego nie udowodnił. Było kilka osób, które próbowały ale to same HIPOTEZY, które łatwo można obalić. Homoseksualizm to zboczenie nabyte podczas dorastania, najczęściej. Chyba nie zaprzeczysz, że nasze wzorce, wartości czerpiemy od rodziców. Ty jesteś dorosła i masz znajomych homoseksualistów, a nie rodziców. To kolosalna różnica.

Gość gość
Jeśli w Brazylii odsetek homoseksualistów i transseksualistów w populacji jest 2-3 krotnie wyższy niż w innych krajach, to znaczy że homoseksualistę można wychować. W Brazylii nawet heteroseksualni mężczyźni całują się w usta i jest przyzwolenie społeczne na zachowania homoseksualne, więc ludzie bez oporów oddają się praktykom homoseksualnym i niektórym tak wchodzi to w nawyk, że uznają się za homoseksualistów.

Gość P A T R Y C J A
ja uważam, że jeśli ktoś nie jest gejem , to nagle sobie nie umyśli " a od jutra sobie nim zostanę", i tak bardzo jestem hetero, że cała moja rodzina mogłaby być hmoseksualna i to nie zmieniłoby mojej orietacji, a Ty byłbys/byłabyś w stanie chpoćby wyobrazić sobie , że jesteś osobą homoseksualną?

Gość gość
zgadzam się! w Brazylii jest karnawał i siedlisko zła, niby tańczą gołe tancerki, ale tak naprawdę połowa z nich to faceci, byłam w Brazylii i jest więcej przebierańców niż w Tajlandii, nie wiesz jaka kobieta a nagle w majtach ma psikusa- penisa :O a niby taki porządny katolicki kraj! jednak tam gdzie się gnoi geji jak w Rosji to jest ład i porządek (pomijając pijaków)

Gość gość
tecza za nasze podatki reklama tuska zlodzieja za nasza kase a dzieciom kalekim odmowiono pomocy Bosze widzisz i nie grzmisz ! niech szlag trafi wspolczesne obecne czasy ! czlowiek sie juz nic nie liczy