Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wózek spacerowy dla ciężkiego dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam nie lada problem. Chcę kupić mojemu maluchowi spacerówkę a wybór jest taki, że już zgłupiałam. Otóż spacerówka musiałaby być wytrzymała gdyż maluch w wieku 13 miesięcy już waży 14 kg, spacerówka użytkowana by była praktycznie non stop ze względu na fakt iż nie jestem zmotoryzowana ( dobre amortyzatory wytrzymałe kółka itp) i nie wiem, czy parasolkę kupić czy nie... dobrze by było żeby po złożeniu wózek zajmował mało miejsca. Pozostaje cena.. nie musi być wygórowana. No raczej wózka za1500zł nie kupię :/ pomożecie mamuśki???

Gość gość
Emmaljunga Parasol ma raczej nie Lekki wozek i maly ci sie rozwali niestety

Gość gość
Bugaboo bee uzywany

Gość gość
1500 to wygórowana cena? No weź...To może używany kup ale firmowy?

Gość gość
problem masz i to niezły, ja kupiłam ritmo, ale jest do 15 kg, mój syn ma 15 mcy i 11 kg, i już spacerówkę używamy od święta (ostatni raz był w spacerówce jak poszliśmy jajka święcić :) ) Z tego co pamiętam to prawie wszystkie typu parasolka są do 15 kg, więc niestety musisz kupić tzw czołg, ale głowy nie dam ściąć, ale nie nastawiaj się na duży wybór jeśli chodzi o te typu parasolka.

Gość gość
Spokojnie, teraz waży 14 kg, ale nie będzie już tak szybko przybierać na wadze. Około 18 mies. życia dzieci przestają g***townie przybierać, raczej wyciagają się w górę, i pod tym kątem szukaj wygodnej spacerówki.

Gość gośćautorposta
Też mi się tak wydawało że paradolka odpada... szkoda wywalić kasę na coś co zaraz szlag trafi czyli czołg... jakieś propozycje co do rozsądnie ucenionych a dobrych jakościowo wózków?

z parasolek to moge polecic Quinny Yezz, fajny zwrotny, lekki powinien podolac bo stelaz solidny jak masz zamiar ciagle uzywac to by sie spisal

Gość gość
Lekki :)

Gość gość
poszukaj moze xlandera ale wersja spacerowa tylko i wyłącznie spacerówka, ja mam spacerówkę x3- moze nie wyglada lekko, ale synek 2 latka jest dośc długi waży 13 kg jest to jedna z większyk spacerówek na rynku (to nasz 4 wózek- więc mam porównanie). Ja jestem zadowolona- nie wiem jak ze składaniem, bo nie muszę składać. Nowy kosztuje ok 900 zł, ale używane kupisz w niezłym stanie za ok. 400 zł.

Gość gość
jest dość długi 98 cm i waży 13 kg - miało być powyżej

ja bym też wybrała quinny ale zapp, jako stabilniejszy niż yezz moim zdaniem, bo przy takim dzieciaczku to najbardziej o stabilność będzie chodziło

Gość gość
Ja bym w życiu takiego wózka typu parasolka sobie nie kupiła, wydaje mi się, że dziecku jest w nim nie wygodnie poprostu, wolę spacerówkę z naszego wózka wielofunkcyjnego mamy model Nano z riko, wózek porządny,na pompowanych kołach, z wygodnym szerokim siedziskiem, z regulacją oparcia i podnóżka i właśnie nie boję się, że dziecko może być za ciężkie do niego.