Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Kkkk

Doradzi mi kobietka albo mezczyzna... ;)

Polecane posty

Gość Anna Kkkk
Odezwal sie.. Spie sobie smacznie, az tu nagle.... WIBRACJE... obudzily nie. Patrze, a tu... Normalnie nie wierze, odezwal sie! Zadzwonil!!! hahah :) Nie odebralam, bo bylam nieprzytomna. Pozniej patrze, ze wczesniej jeszcze napisal smsa, jak mi sie spalo.. Dopiero za jakis czas napisalam i zapytam o spotkanie. Spotkalismy sie na godzinke. Ktos mi wczoraj napisal, ze pewnie nie jest zadnym specjalista, ze tylko tak mooowi, jaki to on nie jest.. Wczoraj ubrany byl bardzo elegancko, no niczego mu nie mozna bylo zarzucic. Dzisiaj... Przepraszam za wyrazenie - typowy wiesniak. Jakis stary, granatowy sweter.. Krotkie spodenki, takie co teraz mlodziez w nich chodzi na lato.. Biale zwykle adidasy i to tego czarne skarpety. I tak wlasnie skojarzylam.... A moze ten moj znajomy mial racje... Wymysla o sobie rozne rzeczy, by tylko mi zaimponowac. Chociaz sama nie wiem. Tak sie odnalazl w tym temacie o finansach.... ;) No nic.... Jak zwykle nic nie robilismy. Przegladalismy jakies aplikacje w jego tel.. Byla tam aplikacja z pogoda... Widzialam, ze mial wyszukane tylko 3 miasta - moje, jego rodzinne i Warszawe. Czyli jednak mowil prawde, klamstwa mu zarzucic nie moge. Dzisiaj wiecej sie usmiechal, bardziej wyluzowany moze... I tak nic z tego nie bedzie.. Nie ciagnie mnie do niego nic.. Jak zwykle to ja napedzalam rozmowe. Na pozegnanie zapytal, czy bedziemy w kontakcie. Powiedzialam, ze tak. Nie wiem czy zakonczyc ta znajomosc, by nie robil sobie zadnych nadziei. Chociaz prosto z mostu nie poweidzial, ze ma jakis zamiar, co do mojej osoby. Natomiast bardzo interesuje sie moim miastem, ze kiedys tu bylo to.... ze tu jest taka ulica a tam taka.. Tak jakby chcial znac kazdy rejon mojego miasta.

Gość Anna Kkkk
on zapytal* o spotkanie.... ;) Za wszystkie bledy przepraszam! :)

Gość miolk
dziwny typek

Interesujący,nieszablonowy.

Gość mentoss
Daj znac jak beda jakies nowosci.

Gość Anna Kkkk
Czesc, jesli jeszcze kogos to interesuje.... Napisze czasem przed snem - jakos po 22. Zamienimy 2-3 smsy i pisze, ze jest juz zmeczony, kladzie sie spac. Raz zadzownil, ale nie moglam odebrac. Rozmowy typu; co slychac, jak mial dzien itp... Kompletnie nie wiem o co mu chodzi...;) A jeszcze wczesniej, wyszukalam troche informacji o nim w internecie.. Wzielam login z poczty i tak oto... Moj "kolega" 2 lata temu zarejestrowal sie na jakims portalu dla niesmialych mezczyzn. Jakis facet odpisuje tam swoja przeszlosc, ze kiedys byl niesmialy itp.. ze teraz jets pewny siebie. Nie czytalam tego... I znowu sie potwierdza - niesmialy 32 latek...