Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiczka

PULSOWANIE BRZUCHA !

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Słuchajcie mam ogromny problem .. Pulsuję mi dziwnie brzuch po lewej stronie obok pępka . I tak jakby ta jedna strona jest powiększona . Do tego jeszcze mostek i krzyż mnie boli . Czytałam sporo i są podzielone zdania . Jedni mówią że od nerwów jedni że tętnica aory a jedni, że CIĄŻA . I to najbardziej mnie zaciekawiło . Kurde jestem po okresie parę dni . I wykluczyłam to . Nawet to trochę dziwne, że od pulsowania ciąża . Pomóżcie mi .. Bo nie wiem co myśleć o tym. Z góry dziękuję . Pozdrawiam :)

Prosiłabym o normalnie odpowiedzi .. Naprawdę się martwię , że to coś poważnego!

Gość gość
To motyle:-) pewnie zakochana jestes:-)

No właśnie mam też taki ciężki brzuch .. Nawet gdybym chciała to z ledwością się chcę wciągnąć :) Zakochana ? Owszem . Ale jestem z partnerem pół roku :)

Gość gość
Moze masz robale. Wody z kapuchy kiszonej poij:-)

Gość gość
obcy niedlugo sie wykluje :)

Gość gość
Nie pytaj na kafe tylko pędz do lekarza,bo to nic śmiesznego .To nie sa wzdecia ani ciąza .Trzeba zrobic USG jamy brzusznej koniecznie .

Tętnica aory .. Tego boję się najbardziej . I równie dobrze boje się iść do lekarza ..

Gość gość
jak już to tętniak bo tętnice to ma każdy, zwłaszcza w okolicy pępka ja gdy położę się na plecach i wstrzymam oddech to widzę jak mi podskakuje kolczyk w pępku strach ma wielkie oczy a jak nadal się boisz idź na usg

Tylko najbardziej zaniepokoiło mnie to , że ludzie no mała ilość ale piszą , że jest to ciąża . Ale to nie możliwe chyba ?

Gość gość
Czego sie boisz . Jesli pojdziesz zaraz to jesli to tetniak to zrobia operację a jak peknie to juz nic nie poradzą .Jakie masz wyjscie jak chcesz zyc . Wcale przecież nie musi byc to tetniak ale musisz to sprawdzic i tyle w temacie .

Gość gość
ruchy dziecka odczuwa się dopiero chyba w 3 czy 4 miesiącu więc nie wydziwiaj i raczej odczuwa się je jak nieregularne łaskotanie czy pływanie to co czujesz to puls czyli jest regularny nie wydziwiaj laska, nie bądź kolejną forumową hipochondryczką

Dobrze ! Ubieram się i lecę do lekarza . Dzięki dziewczyny za pomoc ! :)